manteli

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About manteli

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meille määrättiin myös Fer In Sol -rautalisä ennenaikasuudesta johtuvan pienen painon vuoksi. Rauta aiheutti meidän muutenkin koliikista kärsivälle tytölle kamalat vatsavaivat ja saatiin lupa jättää rauta toistaiseksi pois. Hemoglobiinia seurataan nyt tiiviimmin. Mutta silloin kun rautalisää vielä käytettiin, saatiin neuvo käyttää apteekista saatavaa mallasuutetta vatsan kovettumiseen. Auttoi ainakin meillä.
  2. Kestovaippainfosta kopioitu: Vaippakarkelot Järvenpäässä sunnuntaina 7.12.2008 klo 11-14. Kestovaippaneuvontaa, kestovaippojen myyjiä, tsi-piste, kestovaippakirpputori. Mukana myös imetystukiryhmä. Työ-ja toimintakeskuksessa, Myllytie 11 (alle 1km rautatie- ja linja-autoasemalta). Järj. Kestovaippayhdistys Keski-Uusimaa
  3. Tietääkö joku, mihin perustuu BB:n sitterin ja Manducan alapainoraja 3,5 kg? Molempia markkinoidaan kuitenkin jo vastasyntyneille, mutta molempien käyttöohjeista löytyy sama painoraja.
  4. Täällä ilmoittautuu toinen pizzanaama! Näppyjä löytyy kasvoista ja niskanalueelta. Näpyt tulivat heti plussan jälkeen ja kukinta jatkuu edelleen. Olen huomannut, että näppyjä on eniten silloin, kun normaalisti olisi kuukautiset. Mutta tasaiseen tahtiin noita tulee koko ajan lisää... Vichyn Normaderm-sarjasta olen löytänyt jonkin verran apuja. Ei kylläkään estä näppyjen syntyä, mutta lähtevät mielestäni nopeammin pois. Eli vinkkejä kaivataan täälläkin.
  5. Minulla auttoi stressittömyys oviksen jälkeen. Kaksi päivää oviksen jälkeen lähdettiin rantalomalle, jossa työ- ja vauvajuttuja ei tullut mietittyä ja laskettua kiertopäiviä useampaan kertaan päivässä... Muutenkin otettin rennosti ja alkoholiakin nautin normaaliin tapaan koko ajan miettimättä, entä jos nyt olenkin raskaana. Matkalta palattuani, tein parin päivän päästä plussatestin.
  6. Rv 10 alkaen piti kulkea housun nappi ja vetskari auki tai kuminauhalla viritettynä. Pahoinvoinnin takia pääsin vaatekauppaan vasta rv 15 ja siitä asti on tullut käytettyä mammafarkkuja. Pidemmillä normipaidoilla on vielä selvitty (nyt rv 18), mutta kohta täytyy lähteä katsastamaan uusia paitojakin.
  7. Unohtui ensimmäisessä viestissä mainita, että minulla vitamiinesta johtuvaksi epäilemäni pahoinvointi tuli rv 17, joten enää ei ollut ihan alkuraskaudesta kyse. Mutta nämä jutut ovat niin yksilöllisiä, eikä minullakaan ole kuin oma aavistus, että pahoinvointi olisi johtunut juuri vitamiineista. Ehkä jossain vaiheessa kokeilen vitamiineja uudelleen, mutta toistaiseksi ole ilman.
  8. Mulla kanssa tuli pahoinvointia näistä vitamiineista! Luulin jo päässeeni pahoinvoinnista eroon, mutta kaksi päivää sen jälkeen, kun aloitin raskausvitamiinien syömisen uudelleen alkoi oksentelu. Kun taas lopetin vitamiinit, meni pari päivää ja pahoinvointi oli tiessään. En siis enää noihin pillereihin koske. Neuvolasta minullekin sanottiin, ettei lisävitamiinien tarvetta näin kesäaikaan edes ole.
  9. Haalea plussa kp 30/29 (rv 4+1) ja selkeä 32/29 (rv4+3).
  10. Esikoiselle otetaan ehdottomasti pakkaus. Seuraavista en osaa sanoa vielä.
  11. Vauvan syntyessä minä 30 v. ja mies 33 v. Molemmat vakitöissä.