Jonsku

Jäsen
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited

About Jonsku

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Amandaa voin suositella myös minäkin! Quilted malli on täysin samanlainen kuin perusmallikin. Tuttava tilasi tuon Quilted blackin ja oli kyllä tyylikkään näköinen! Itselläni on se Mauve teardrop.
  2. Minäkin ehdottaisin villahaalaria talveksi ja muutamat villasukat. Itse neulon pari villatakkia 0-3 kk:n ikäiselle, mutta olivat niin pienellä ehkä hieman epäkäytännölliset ja jäivät käyttämättä. Peitto vois olla myös tosi ihana, jäisi sitten vaikka vauvalle rakkaaksi muistoksi äidin itse neuloma peitto! Itse olen tykännyt Novitan Wool langasta, taitaa olla kaikista pehmoisinta nuista markettien langoista. Myös Nallen aloe vera lanka tuntui pehmoiselta.
  3. ^^Meillä kovan pulauttelun syyksi selvisi maitoallergia. Voisiko teillä myös olla samanlainen vaiva?
  4. Onko kellään kokemuksia vyöhyketerapiasta unihäiriöiden hoidossa? Varasin huomiselle tytölle ajan, sillä olen valmis kokeilemaan mitä vain jotta unet hieman paranisivat! Vyöhyketerapiaahan käytetään yleensä koliikin hoidossa, mutta olen kuullut että voisi auttaa myös uniongelmiin. Toivotaan parasta...
  5. Meillä tyttö oli melko kova vierastamaan. Saattoi huuto tulla jos joku tuli liian lähelle. Ollaan oltu päivisin tytön kanssa melko paljon vain kaksistaan joten varmasti vierastaminen johtui osaksi siitäkin. Lähdettiin sitten reilun 4 kk iässä viikoksi isovanhempien luo toiselle paikkakunnalle. Aluksi oma äitini tuli varovasti leikiskelemään kanssamme ja siitä sitten edettiin hiljalleen sylkyttelyyn jne... Muutaman päivän päästä pystyin jo jättämään tytön äidin kanssa esimerkiksi suihkun ajaksi ja hyvin meni. Itse koin ainakin hyväksi tuon että mentiin "vieraaseen" paikkaan ja pidettiin sitä tukikohtana jossa sitten kävi myös muitakin vierailijoita.
  6. Ainakin näin pienenä mahtuu jalat hyvin. Kasvaessa voi sitte siirtää koko härdelliä pöydästä kauemmas. Se 9 cm on rajoitus siihen pöytälevyn paksuuteen, eli nuo pöydän alla olevat valkoiset kiinnikkeet saa ruuvattua max. 9 senttiin.
  7. Tinka, oiskohan tästä kuvasta sulle apua? Meidän pöytälevy on noin 2 cm, mutta tuossa kuvassa näkyvä "reunalista" on jotain 7 cm. Kuten kuvassa näkyy jää pöydän ja tuon metallisen kaaren väliin vielä useita senttejä tilaa.
  8. Tinka, tilasin täältä: http://www.bimbomarket.it/en/ Sielä on useampiakin vaihtoehtoja, mutta tuota pyörivää Chiccon tuolia näkyy olevan nyt jopa viittä erilaista! Silloin kun itse tilasin oli vaan kahta väriä. Hinta oli 64,90. Nuo muut jotka ei pyöri 360 astetta on sitte halvempia. Juu ei tuommosen kanssa kyllä tukevaa pöytää saa kaatumaan isompikaan ipana! Tuo kääntyvä on niin näpsäkkä kun voi itse puuhastella keittiössä ja kääntää tuolia aina niin että vauvakin näkee mitä äiskä hommaillee!
  9. Itse hommasin tämmösen: TT:stä ja perinteisestä syöttiksestä näyttää pääsevän vaarallisen helposti karkuun... Lisäksi jos lapsi keksii alkaa työntää tuolia pöydästä poispäin niin menee entistä eksoottisemmaksi... Tuommosissa pöytäänkiinnitettävässä pitäis pysyä melko hyvin. Nii ja on helppo ottaa mukaan eikä vie paljoa tilaa! Tulipa kunnon mainospuhe...
  10. Tilasin bimbomarketista summanmutikassa matkarattaat ja tuollaisen pyörivän syöttötuolin. Tuota Peg Peregon ratasmallia ei saa ollenkaan Suomesta. Saas nähdä millaisia ovat!
  11. Onkos kellään kokemuksia Peg peregon halvemmasta mallista Aria One Hand Completosta?
  12. Hehee, antaiskohan Nursingbra mulle jonkun palkinnon kun suosittelin firmaa täällä ensialkuun! Pitää itsekin laittaa taas uusi tilaus menemään!
  13. Voi ihanaa! Minun Nextin paketti tuli tänään ja vaattet oli tosi ihania... Tilaan kyllä tulevaisuudessa lisää ko. firmasta!
  14. Mulle tuli Bravadot tänään nursingbralta, joten tasan viikko meni tilauksesta! Kaikki meni oikein hyvin!
  15. Joo Visalla piti ostaa. Vaikutti mielestäni luotettavalta joten uskaltauduin tilaamaan. Useilla sivuilla oli listattu linkkejä liivejä myyviin nettiputiikkeihin ja tämä löytyi monesta. Voin tulla kertomaan kokemuksia jahka liivit kotiutuvat!