Nappula

Aktiivijäsen
 • Content count

  1296
 • Joined

 • Last visited

About Nappula

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. Kaikissa Po.pin liikkeissä tänään, kun oli juhlamalliston julkaisu Ostoksia tehty
 2. Minä tilasin pienempiä ja isompia. Se 74cm menee meidän tytöille nyt tunikamittaisena. Ollaan just siirrytty 74cm vaatteisiin ja veikkaan että jäävät ens kuussa neuvolassa vielä tuon mitan alle. Olen siis pukenut topin bodyn päälle.Lisään vielä että tytöt ovat myös hoikkaa mallia, paino karkeasti kotivaa'alla punnittuna 9,5kg.
 3. Kaipaisin 1-vuotiskutsuun runoa/lorua kaksosista
 4. Polarn o Pyretillä on:
 5. Lämpimät onnittelut soja
 6. Liberon aluspaitakampanja: http://www.libero.fi/Pages/MarketActivities/Campaigns/CampaignIFrame.aspx?id=94436 Tuplista on jo maksimipisteet (9000) kasassa pistetilillä, jotenka naputtelin "muutamat" koodit paitoihin Koot noissa on kyllä ihan typerästi; 74cm tai 92cm.
 7. Samoin luki meilläkin. Tytöt nukkuivat sairaalassa samassa sängyssä ja kerran yhden hoitajan mielestä he olivat sängyssä jotenkin väärin päin. Olisko ollut, etteivät olleet aakkosten mukaan A ja B vasemmalta oikealle lukien tai jotain Mutta vähänkö tarkkaan katsoin, että vaihtoi korttien (sängyssä olleiden) lisäksi myös tyttöjen paikat Heidän rannekkeet oli niin löysällä että ne irtosi käsistä useinkin.
 8. Juu, ei voi päätellä mitään Itse en voinut pahoin kummassakaan raskaudessa.
 9. Aikomuksia suurempi tilaus Tytöille tuplana: kahdessa koossa Lisäksi 1 salainen x2 (ei haittaa vaikka tulisi kaksi samaa, ja voin palauttaa vain toisen, kahden setistä ei voi), yhdet sukat Pojalle: + yksi salainen Äidille: Osa näistä on tällä hetkellä loppu. Niin ja kaikki tunikat jäi vielä ihan miettimättä
 10. ^ Uusia ovat. Sellon Jesper Junuorissa oli jotain jo viime viikolla.
 11. Koomikko-juontaja André Wickström toivotti maanantaina tervetulleeksi perheenlisäystä. IS 6.9.11 Wickström kirjoittaa blogissaan pikkumiehen sekä äidin voivan hyvin. Uuden tulokkaan mitat ovat 50 cm pituutta ja 3,6 kiloa painoa. Ylpeä isä poseeraa blogissaan suloisen pikkukäärön kanssa ja kiittää ystäviä tuesta ja onnitteluista. Katso kuvat täältä!