kurpitsa

Aktiivijäsen
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

About kurpitsa

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Laitetaanpas jos joku tahtoo Semper Småfolk riisikakut 7312170074235 Semper Småfolk porkkanatikut 7312170074259
  2. Meillä neiti siirty jatkettavaan sänkyyn kun oli n.1v1kk. Ostettiin sotkasta tuo mona lastensänky! Pinnis piti saada tälle seuraavalle, kun ei kahta pinnistä viitsitä ostaa ja alotettiin "isojen tyttöjen" sängyssä nukkuminen ajoissa. ja hyvin on nukkunut. Aluksi oli kiinni meidän sängyssä ja toisella puolella seinä,ettei tipahtamaan päässyt. Neiti kun on aikasmoinen kieppuja nukkuessaan. Nyt sänky ei ole enää kiinni meidän sängýssä ja hyvin on ainakin vielä siellä pysynyt! Jatkettava otettiin siksi,että ei tuohon meidän makkariin pitkä olisi mahtunutkaan, kun siinä vielä on vauvankin sänky.
  3. Onkos kukaan hankkinut niitä z-lineja?? Minkälaiset on käytössä?
  4. ^tuohon käy ihan viiliksetkin! Ja noita ainakin meidän neiti syö!
  5. Vinkki: jokaisella samalla tuotteella on aina sama viivakoodi! Iteltä löytyi kaapista vaan yks purkki (meillä kun ei maistu kaupan ruoka) ja kävin sen koodin kolme kertaa syöttämässä ja ainaskin tuli ilmoitus,että kiitos osallistumisesta! Joten kaippa sen sitten hyväksyivät,kun ei missään ainakaan lukenut että eri laatuja pitäisi olla! Tässä muuten jos joku vaikka haluaa käydä laittamassa,niin kinkkukiusauksen koodi 7312170049752 Edit: en huomannutkaan tuota miinasen viestiä,mutta samoilla asioilla oltiin!
  6. Ei kellään ois kahta liberokoodia lahjottaa (yv:nä)??? Kestoillaan päivisin,niin ei noita vaippoja niin paljoa ehdi tulla enää!
  7. Meidän käskettiin silloin mennä sinne synnyttäjien ovelle! Siinä kokonnuttiin koko ryhmä ja sitten vasta "sai" painaa soittokelloa,ettei jokanen soita kelloa erikseen, jos vaikka kätilöillä kova kiire! (tosin eihän sitä aina tiedä kuinka suuri ryhmä on tulossa,mekin kun mentiin myöhässä )
  8. Itse kävin tuossa helmikuussa ja ainaskin silloin sai liberon kassin, villasukat ja timon kultaan lapun jolla pystyi sitten hakemaan lapselle onnenriipuksen ilmaiseksi, jos tuohon kaiverruksen tahtoi niin se sitten maksoi! Kassin ja lapun sain heti matkalla synnytyssalista osastolle(siis yöllä 3 aikaan)! Ja sukat tuli sitten osastolla ollessa heti seuraavana päivänä!
  9. Meidän neiti sai Gaviscon-reseptin ja sitä sitten myös haettiinkin. Lääkäri sanoi, että "ei tuo auta pulautteluun, siihen ei oo lääkkeitä". Meille antoi tuota siksi, että suojaisi pikkuisen ruokatorvea pulauttelulta. Neidillä kun pulauttelut ovat ärsyttäneet; monesti pulauteltu/röyhtästy itkun kera. No tiedä sitten auttoiko pulautteluun.... aina ei tuota kuitenkaan annettu ruokailun jälkeen,kun on ollut kausia, ettei ärsytä ruokatorvea. Ja nyt ei olla hetkeen annettu ollenkaan, neíti kun ei ole tuosta tykännyt ollenkaan. hyvä jos 1/3 annettavasta määrästä sai mahaan asti menemään. Gaviscon on liikahappoisuuteen ja närästykseen, tekee suojaavan kalvon mahasisällön pinnalle, jonka pitäisi estää happaman mahasisällön nousemisen ruokatorveen.
  10. Synnytys käynnistyi spontaanisti 39+1 ja neiti syntyi 39+2.
  11. Ultralla katottiin (oisko ollut viikoilla 36 tai 37, en muista) ja lasketun ajan tienoilla arviolta 3500g. No tätä en kuitenkaan itse ees uskonut ja aatellut että olis noin pieni, koska itsekin ollut 4440g (samoin kuin mieskin) syntyessäni, niin olin varma, että yli neljän kilon mentäisiin. Neiti syntyi 39+2 ja painoi 4015g. Äippä oli oikeessa. Paljonkohan ois tullut vielä laskettuun aikaan mennessä painoa lisää.
  12. Synnärillä ammessa ollessa. Tuntui poksahdus ja vedet tuli veteen! Loput vesistä tuli vauvan jälkeen synnytyssalin lattialle ja kätilön jaloille!
  13. Navasta alaspäin paksu ja vahva viiva sekä navasta ylospäin kapeampi viiva, mutta erittäin selvä. Ja tyttö tuli!
  14. Itselläni kokemusta parin viikon takaa.. Positiiviset kokemukset jäi paikasta. Hyvää huolta pidettiin, varsinkin synnytyssalin puolella. Vuodeosaston puolella minua ei niin kauheasti neuvottu ja ohjattu (jota ehkä kaipasi joissakin asioissa), kun ei mitään hätää ollut ja ei itsekään kauheasti asioista kysellyt! Mutta kuitenkin hyvillä mielin siellä oli ja sieltä lähdin! ja kuten aikaisemminkin on todettu niin minäkin vielä mainostan, että ruoka oli hyvää!