kristallihevonen

Jäsen
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

About kristallihevonen

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ok niin joo empä sitten ajatellut ihan loppuunsa. eli tuota tapaa voi koittaa heräilyyn myös yöllä. on näköjään minun aivot unessa, kun mietin vaan tuota metodia nukahtamiseen illalla...
  2. Kiitos, juuri katselinkin kirjastosta tuota kirjaa. meillä poika kyllä nukahtaa ilman mitään ongelmaa ja yksinään omaan huoneeseensa, viedään vaan sänkyynsä. mutta ongelma on se ettei nuku koko yötä eli aamu yöt on yhtä hyppimistä. heräilee kello kahdesta eteenpäin koko ajan ja haluaa yleensä herätä aina kello neljältä! poika on siis ainaan ollut aamunvirkku mutta tuo kello neljä on vähän liian aikaista nousta leikkimään ja tuo koko aamuyön kestävä heräileminen, pystyyn nouseminen, sängyssä konttaaminen jne on väsyttävää! nyt on valvotettu hieman pidempään illalla ja poika menee nukkumaan noin klo 20-21 aikoihin, mutta silti kampeaa ylös neljältä. nukkuu kolmet noin 1 tunnin tirsat pitkin päivää ja ikää lapsella on siis kohta 10 kk. onko neuvoja, valvotetaanko vielä pidempään illalla? Kauhulla odotan kuukauden päästä alkavaa työtäni...
  3. Mitä tuossa Valvottu uni metodissa tehdään? jos saan udella, kiinnostaa kovasti. meillä pakko saada jotain tehtyä tuon pojan nukkumiselle. kuukausi ja töihin pitäis lähteä ja aamuyöt yhtä hyppimistä ainaan...
  4. selkäkipu ja siihen liittyvät supistukset. synnytyssalissakin supistuksissa kipu vaihteli välillä selkäkipuna ja välillä mahan puolella.
  5. kalvot puhkaistiin synnytysalissa kesken synnytyksen
  6. 39 + 2 aamuyöllä
  7. Meillä ei ole mies ollut yhdelläkään neuvola käynnillä mukana, en jotenkin koe tarpeellisena. Ultrissa hän on kyllä ollut ja ihan omasta tahdostaan ja samoin hän lähti töistä tosi pikaseen kun maanantaina oli raskausmyrkytysepäily. Työnantaja joustaa kyllä tosi paljon työajoissa, sen olemme saaneet iloksemme todeta. Talon rakennuksen vuoksi mies on paljon vapaita tarvinnut ja välillä aika lyhyellä varoitusajalla. Uskon että vauvan takia vapaat onnistuu myös aina tarvittaessa . Yleisesti minulla on neuvolat olleet aamulla/aamupäivällä/päivällä, jolloin mies on aina töissä. Minusta on ollut tarpeeksi tekemistä, että olen järjestellyt omat työvuoroni neuvoloiden mukaan, joten en ole ajatellut että miehenkin pitäisi.
  8. kävin ostamassa yhdet liivit lindeksiltä, ihan ok ovat. tuntuvat vaan "ei niin tukevilta" mitä liivini yleensä ovat. mutta ompahan nyt sairaalakassiin yhdet heittää mukaan. miulle tosi tärkeetä, että liivit ovat edes suht nätit - tiedetään - olen turhamainen alusvaatteiden kanssa, mutta en voi pitää semmoisia alusvaatteita, jotka eivät ole mielestäni nätit.
  9. loppuraskautta kohti huomaa, että peittojen heiluttelu on vähentynyt. mies jotenkin kokee vaikeaksi tämän minun mahan olen huomannut, että kovasti kaipaan aikaa ennen raskautta... noh, jospa se vielä palautuisi. viikko 36 menossa täällä. minulla haluja on tasaseen tahtiin, mutta mies haluttomampi. tosin olen huomannut, että meillä tuo talon raska homma väsyttää miehen muutenkin.
  10. ...Nostelen tätä ketjua... Minua kiinostaisi myös tämä asia. Figleavesillä oli kyllä kauniita liivejä, mutta onko kuinka moni sieltä tilannut tai saako niitä jostain muualta?
  11. olen värjännyt samalla tapaa kuin ennekin, tosin värjään nykyään aina raidoilla. joilloin väri ei tietty mene päänahkaan asti.
  12. Mie tilasin tänään juuri tämän takin ellokselta, hintaan 55 e. saa nähä onko takki hyvä kun se tulee ja mahtuuko loppu raskauden ajan, laskettuaika helmikuussa.
  13. parit mammapökät olen ostanut, mukavuuden halun vuoksi. entisistä housuista osa menee vieläkin ihan hyvin jalkaan. 16 viikko menossa. paidat tavallisia vielä, mutta mieluiten kaivelen niitä pidempiä helmoja tuolta kaapista. ja töissä mammapökät on aika ehdottomat, ne ei paina mistään.
  14. meillä mennään nyt kylläkin vasta viikolla 14 ja ihan normaalisti ollaan touhuttu miun tekee vaan mieli jatkuvasti...
  15. en tiedä tuosta greippi asiasta, mutta minä plussasin siitä kierrosta missä join greippimehua lähes päivittäin