Terra

Aktiivijäsen
  • Content count

    138
  • Joined

  • Last visited

About Terra

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Onnea Graintad ja perhe!
  2. Kiitos uskoa ja tsemppiä valavasta kirjoituksestasi kohtukehto! Vieläkö löytyisi muita?
  3. Muita samoja kokeneita etsin.. Onkohan täällä muita joiden parisuhde on kariutunut lapsettomuuden myötä? Meillä lapsettomuus ei suinkaan ainoa syy ollut avioliiton kariutumiseen, mutta kyllä se siihen vaikutti toki. Ja kun hoitojakin ehdittiin käydä läpi, niin tuntuuhan se tappiolta todeta, että vaikka lapsettomuus taitaa yli puolella pariskunnista yhdistää, niin meillä ei käynyt niin. Mutta pointti taitaakin olla siinä, että YHDESSÄ koettu ja jaettu lapsettomuus yhdistää..? Kiinnostaisi lukea, miten te muut olette perhehaaveiden jälkeen saaneet rakennettua sinkkuidentiteettiä itsellenne? Miten elämä muutti suuntaa, vai muuttiko? Miten eron näkee vuosien jälkeen? Niin ja vaikkei olisi lapsettomuutta kokenut, niin silti saa tähän ketjuun vastata ja kertoa kokemuksia, miten elämä on suht nuorena eteen tulleen eron jälkeen järjestynyt. Entä miltä tuntuu lapsettomuus uudessa elämäntilanteessa? Eihän se lapsettomuus eroamalla mihinkään häviä.. Pelottaa että olen jo liian vanha haaveilemaan uudesta alusta perheen perustamiseen, lapsineen.. Jos niitä edes saisin..
  4. Aprilin vanavedessä haluaisin minäkin siirtää päiväkirjani kuumeilupuolelta tuonne Muut henkilökohtaiset päiväkirjat -osioon! Siis tämän jos sinne saisi: http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/4560-haavevauvan-yksinhuoltajako/ Kiitos!
  5. ^*halaus*
  6. Onnea kaikille plussanneille! Erityisesti Vivyn Plussa lämmitti mieltä! Niin ihanaa että pitkä odotus vihdoin palkittiin!
  7. Pitäsköhän jotakii tämmöstä kokeilla.. Osteopatia ei ainakaan toistaseks oo auttanu meillä..
  8. Kiva että täältä löytyy asiasta jotakin tietäviä ja kokeneita..! Meilläkin lahjasolut ehkä tulevaisuutta jos lapsia halutaan.. Miettimistä siinä kyllä riittää näin asian sulatteluvaiheessa! Kertokaahan lisää kokemuksistanne ja ajatuksistanne!
  9. 2 muumimukia ja Philipsin Wake Up Lightin + sukkia ja yhen tunikan
  10. ClomHexal toimii ainakin siinä mielessä, että ovulaatio saadaan sillä miulle aikaseksi ja ihan hyvin follikkelit kasvaa. Toistaseksi ei kuitenkaan sitä Positiivista tulosta, eli lupausta pienestä kääröstä.. Toinen Clomikierto nyt menossa..
  11. Riippuu plussanneesta täälläkin.. Jos ei niin hyvä tuttu kyseessä, niin on paljon vaikeempi olla vilpittömästi iloinen heidän puolestaan. Mutta jos läheisempi ja varsinkin jos yritystä takana jonkin aikaa, niin on helpompi iloita heidän kanssaan. Itseasiassa kaikki raskausmasut tuntuu kuitenkin vähän pahalta tällä hetkellä.. Se on se pelko.. että jos itse ei koskaan saa raskautta ja äitiyttä kokea..