whinney

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About whinney

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Minä 3500g/50cm (rv41+?), mies 2700g/47cm(~rv37), lapset: eka (tyttö) 3175g/50(rv41+2), toka (tyttö) 2460g/44cm (rv37+5) ja kolmas (poika) 3380g/51cm (rv41+2)
  2. Mulle tehtiin ensin lääkkeellinen tyhjennys jonka jälkeen oli jälkitarkastus, mutta siellä ei ultrattu, eikä otettu verikoetta. Muutama kuukausi eteenpäin ja ihmettelin kun kuukautisia ei näy. Kävin yksityisellä ultrassa ja siell todettiin kohdussa löydöksiä. Jouduin siis kaavintaan. Melkein puoli vuotta meni tuossa raskaustestin positiivisesta tuloksesta kaavintaan. Kannattaa siis aina vaatia, että ottavat verikokeen jälkitarkastuksen yhteydessä. Onneksi mulle ei tullut mitään pahoja tulehduksia ja tajusin itse hakeutua ultrattavaksi.
  3. Alkoivat aika tarkalleen 5kk synnytyksen jälkeen. Paria päivää ennen menkkojen alkua aloitettiin soseiden maistelu.
  4. Meillä on otettu pakkaus kaikille kolmelle. Toista odottaessani esikoinen(silloin2,5v) oli mukana kun pakettia haettiin postista. Hän oli kovin innoissaan kun luuli, että vauva tulee siinä paketissa. Pettymys oli suuri kun siellä olikin vain tylsiä vaatteita..
  5. Vanhin (8v.) ei ole välittänyt unileluista, keskimäinen taas oli n. 1v kun iski silmänsä siniseen pehmolelu koiraan. Vain se kelpasi parin vuoden ajan, ja kauhee huuto, jos örkki katos. Nyt hän on 5v. ja tykkää edelleen nukkua pehmokavereiden kanssa. 5kk vauvalla ei vielä ole ollut unikavereita.
  6. Keskenmeno 11/05, positiivisen raskaustestin testasin seuraavan kerran 5/07 ja poju syntyi 1/08. Ennen km:ää takana oli kaksi normaalia raskautta.
  7. Meilläkin on kolme lasta 10/99, 9/02 ja 1/08. tällä hetkellä asutaan kaksiossa ja ollaan kaikki samassa makkarissa, ylläättävän hyvin se on mennytkin, kiitos hyväunisen vauvan. Tulevaisuudessa asutaan omakotitalossa joka toivottavasti valmistuu ensi jouluksi. Talossa tulee olemaan omat huoneet kaikille lapsille. Hoitomaksuja tulee tulevaisuudessa vain nuorimmasta kun keskimmäinen aloittaa syksyllä eskarin ja vuoden päästä meneekin jo kouluun. Meillä on eläminen kolmen kassa ollut tosi helpoa. Vauva on rauhallinen ja isommat leikkivät hyvin keskenään. En minäkään koe olevani suurperheen äiti. Varsinkin kun melkein kaikilla tutuilla ja sukulaisilla on 3-4 lasta.
  8. Me ostettiin tänään pitkän pohdinnan jälkeen Graco citisportit matkarattaiksi. Monia pyörittelin ja nämä tuntuivat näppärimmiltä. Aika pienethän nuo ovat, mutta reissussa hyvät kun menevät pieneen tilaan.