Charlize

Aktiivijäsen
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

About Charlize

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko täällä yritetty metodeja toivotulle sukupuolelle? Shettles, dieetit, kiinalainen kalenteri tai muuta, ja mitä? Kuinka vakavasti otettavaa ja onko tepsinyt?
 2. Aloitin aikanaan ketjun ' montako suunnittelette tai suunnittelette '? Nyt kirpoaa sellaista näkökulmaa että oletteko toivoneet tiettyä sukupuolijakaumaa? Kaksi tyttöä, yksi poika, yksi poika ja yksi tyttö jne? Vai ajatteleeko näitä kukaan? Ja miltä on tuntunut kun todellisuus olikin eri kuin toiveet?
 3. Ovistestin viivasta : tarkoittiko ilmestynyt viiva että ovis on tapahtunut hiljattain ja hedelmällinen aika siis par'aikaa käsillä vai / tapahtumassa 1 vrk / 2 vrk sisään ?
 4. Minua niiin ärsyttää kun meidän tyttöä, joka syntyi kahden pojan jälkeen, kutsutaan prinsessaksi. että saitpas sitten sen prinsessankin. Kääääk! Siis ihana tyttö, mutta en halua kasvattaa häntä pikkuneitimäisen prinsessakaavan mukaan. Hän on ja tulee kasvatuksellani toivottavasti olemaan vahva, suoriutuva, kunnianhimoinen - ihan niin kuin ne pojat ! Hän on minulle nyt , ja kasvatan hänestä kuningatarta - en prinsessaa
 5. täällä niiin ajankohtainen aihe, siis ainakin minulla äidillä. Meillä on kolme lasta, ja miehen mielestä se riittää. Olemme yrittäjiä, siis yhdessä ja erikseen. Minulla vain on niin vahva kuume että yksi lapsi vielä, se yksi vain sitten se olisi siinä. Välillä, varsinkin miehen perustelujen jälkeen, epäilen omien toiveideni järjellisyyttä. Juuri siitä näkökohdasta että kuinka selviytyy näiden kolmen pienen ( kaikki alle 6 v ) huomioimisesta, uudesta vauvasta ja yrityksen pyörittämisestä. Olen vain niin itsepäinen kun jotain saan päähäni. Välilä minusta tuntuu että olen kuin pieni tyttö joka ruinaa isiltään karkkia kun ruikutan miehelle tästä yhdestä vauvasta vielä. Olen aina tehnyt useita projekteja yhtäaikaisesti ( opiskelin kahta tutkintoa ja tein kahta työtä yhtäaikaisesti !! ) joten siltä pohjalta uskallan tästäkin haaveilla.
 6. Mites turvaistuimet? Me aiomme vuokrata auton kohdemaassamme ja kun on kolme lasta, niin pitäisi vuokrata yksi turvakaukalo ja kaksi istuinta. Mun sisäinen ääni jotenkin sanoo että ei se näin toimi, mutta mies on kovaa sitä mieltä että kyllä,kyllä. Vuokraus maksaa niin paljon. Roudaako ihmiset yleensä näitä autoistuimia mukanaan ?? !
 7. TT:n vauvasetti - minkäikäiseksi asti eli kuinka vanhalle se käy.... nyt meillä 1v 10 kk käyttää sitä. Olin jo ostamassa toista meidän 8 kk vauvalle, kun aloin miettimään että kuinka kauan mahtaa isoveli siinä omassaan enää istua.
 8. Siljalla matkanneet: mikä on ikkuna versus promenade hyttien puolesta / vastaan? Millä tavoin ne lasta kiehtoo?
 9. JS

  onko se, että NKL siirtää rempan takia synnyttäjiään Jorviin ja Kättärille näkynyt kiireenä tai ruuhkana Jorvissa, kiinnostaisi minua. ELokuuun lopulla pitäisi joko Lohjalle tai Jorviin päätyä.
 10. Stockan alessa, ainakin verkossa, TT kirsikka 107,- !!! Lyömätön tarjous !!
 11. Minkä ikäisille ja painoisille seisomalauta vielä käy? Poju koht kolme ja n 15 kg?
 12. ^ olisikohan tohon kellään tosiaan vastausta, aikaa on kulunut..... Miten teillä sitten meni? Minulla on melko identtinen tilanne nyt. Toinen lapsi 10 kk ja ei ole tottunut yksin nukkumaan, 3 kk päästä tulossa pikkusisarus.
 13. kuinka olennaiset ne valjaat on ?
 14. itse ostin sen Hulluilta päiviltä nyt 129,-. Mutta ne lisävarusteet puuttuu vielä.
 15. sittenhän sitä virheellisesti mainostetaan syöttötuolina se pitäis olla tuoli, josta saa rakennettua myös vauvallesi syöttärin..... no niin, eli koko paketille siis tulee pitkälti yli 200 e hintaa.