nemi

Rekisteröitynyt
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About nemi

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kela-kortti suomen matkailussa ja mahdolliset sairausvakuutuspaperit ulkomaille mukaan. Ainakin joskus muistan, että juuri noilla vakuutuspapereilla pääsi johonkin tiettyyn sairaalaan/lääkärille jos tarve tuli.
 2. Jos on mahdollisuus järjestää synttärit ulkona niin jonkinlainen temppurata tai suunnistusretki/aarteenetsintä olisi varmasti kiva. Sisäleikeiksi tuli mieleen vettä kengässä, aasinhännän kiinnitys, juhlahattujen koristelu tai niitten karkki/popcorninauhojen pujottelu. Nykyään on aika helppo pitää teemasynttäreitä. Ainakin isommissa marketeissa ja tiimareissahan on niitä valmiita pakkauksia mistä löytyy kutsukortit, mukit, lautaset, servetit yms. Siihen sitten sopivat kakut ja ruoat/juomat vaan sekaan. Onko kellään kokemusta synttäreistä jotka on vietetty jossain muualla kuin kotona? ainakin sisäleikkipaikoissa on niihin mahdollisuus. Aivan järkyttävän hintaisia vaan ollut ne mitä joskus on tullut silmäiltyä.
 3. Meillä suunnitelmissa olla aamusta naantalissa. Viettää päivä muumimaailmassa ja lähteä illalla (20 aikoihin) laivaristeilylle tukholmaan ja takaisin turusta. Voi olla aika rankka reissu edessä, mutta toivottavasti sujuu hyvin.
 4. Lahdesta löytyy kiva perhepuisto launeelta. Siellä on paljon kiipeilypaikkoja ja liukumäkiä, keinut, hiekka- ja vesileikkipaikat yms. Aika lähellä perhepuistoa on myös kotieläinpiha. Kumpikin on maksuton. Satamasta taitaa mennä puksu-juna, jolla pääsee kumpaankin paikkaan. Tervakosken puuhamaa oli myös mukava käyntikohde. Siellä saa kyllä koko päivän kulumaan. Me oltiin reilu 4h siellä puiston puolella ja paljon enemmän aikaa olisi saanut kulumaan. Uimaan ei ehditty ollenkaan. Eli uudestaan pitäisi varmaan lähteä. Lisäksi korkeasaari kuuluu mun suosikkeihin. Sinne oli aina päästävä jo ennen kuin oli omia lapsia ja nyt edelleen niiden kanssa.