Quisha

Aktiivijäsen
 • Content count

  778
 • Joined

 • Last visited

About Quisha

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 08/27/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lahti
 1. Meillä kätilö huomasi heti että jotain häikkää on varpaissa ja seuraavana päivänä kirugille laitettiin synnäriltä kuvia. Lausunnoissa todettiin että meidän tulee otta yhteyttä jos jotain haittaa alkaa olemaan. Toisessa minivarpaassa kasvaa onneto pieni kynsi ja varmaan se tullaan nappaamaan pois kun leikkaaminen on lähes mahdotonta. Ja kynsi kasvaa hieman ylöspäin joten repeämisen riski on olemassa.
 2. Kyselen että onko täällä muita joiden lapsilla olisi näitä harvinaisempia synnynnäisiä epämuodostumia. Omalla pojalla on toisessa jalassa 2 varvasta mitkä on osittain yhteen kasvaneet sekä normaalia pienikokoisemmat. Myös havaittavissa on selkeää vääntymistä. Vielä varpaat eivät ole haitanneet menoa, mutta odotan mielenkiinnolla miten käveleminen onnistuu.
 3. Meillä jaksettii vihjailla ja nyt kovasti vihjaillaan toisestakin. Itse koen todella painostavana tälläisen, varsinkin kun ei tuo ensimmäinenkään tullut sormia napsauttamalla. Huomasin jälkeen päin että anoppi KIITTI minua facebookissa kun esikoinen syntyi, voi prkl!
 4. Meillä on Kärpänen ja mä oon nykyään Kärpäsen mutsi
 5. Meillä ei tule meno muuttumaan vaikka raskaana olenkin. Kasvatan siis rotukissoja ja nytkin taloudessa 11 kissaa + syksylla suunnitelmissa olevat pentueet. Pakollisia pentueita tulee myos ensikevääseen kun ensi synnyttajien iät alkaa menna liian korkeiksi.
 6. huh, joillain muillakin tuota turvotuspömppöä noin aikaisessa vaiheessa. tänään kauhulla katselin peilistä mahaa joka pömpöttää hullunlailla jo vaikka ei ole juuri mitään kasassa!
 7. En voi normaalistikkaan alkoholia juoda migreenin takia joten ei tarvi siitä huolehtia nyttenkään
 8. Ei olla kerrottu kenellekkään koska en yksin kertaisesti jaksaisi uteluita tai painostusta sukulaisilta mm. anoppi harrastaa tätä ihan ilman pyytämistäkin.
 9. Esikoista yritetään, minä 26 ja mies 32
 10. Minulla paha migreeni, astento huimausta sekä nivelissä sanomista. Miehellä taas taipumus von willebrandtiin.
 11. Testit edelleen nega ja täti hukassa Olisihan se mukavaa että joskus tietäisi oman kiertonsa että pääsisi uudelleen yrittämään..
 12. Enimmäkseen on sellainen olo että mikä minussa on vikana? Ja nyt jälkeen päin on pienehkö katkeruus alkanut jyrsimään
 13. Indeksi on 21
 14. Annick, ettet vai olisi päijät-hämeessä? Samanlaista kohtelua sain silloin kun koin km. Runsaan vuodon takia päivystykseen pe iltana, ja siellä sitten ulkomaalainen lääkäri tutki. Totesi ensin että oletkohan edes raskaana ollut?? Sanoin että olen kun jokaiseen testiin pärähti plus heti. Selvä, no tässä lähete keskussairaalaan joka ei ollut kiireellinen!! En saannut mitään ohjeita miten tai milloin pitää sairaalaan mennä kontrolliin/ultraan enkä saannut myöskään kipulääkkeitä. Onneksi kotona oli Panacodia jota vedin kuin leipää kivun vuoksi. Verta tuli hulluna, mutta onneksi mies on melkein saikku joten oli sitten joku vahtimassa. Ma menin sairaalaan niin siellä alkoi kiukkuaminen että pitää soittaa aika. Selitin tilanteen niin ajoivat kotiin mutta soittivat myöhemmin että olisi iltapäivällä aika. Sinne sitten jossa oli onneksi ihan mukava lääkäri. Ainoa joka edes jotain tukea tai apua antoi oli neuvola joka tarjoutui vielä juttelukaveriksi jos olisi ollut tarvetta purkaa mieltä jollekkin.