Quisha

Aktiivijäsen
  • Content count

    778
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Quisha

  1. Kyselen että onko täällä muita joiden lapsilla olisi näitä harvinaisempia synnynnäisiä epämuodostumia. Omalla pojalla on toisessa jalassa 2 varvasta mitkä on osittain yhteen kasvaneet sekä normaalia pienikokoisemmat. Myös havaittavissa on selkeää vääntymistä. Vielä varpaat eivät ole haitanneet menoa, mutta odotan mielenkiinnolla miten käveleminen onnistuu.
  2. Meillä kätilö huomasi heti että jotain häikkää on varpaissa ja seuraavana päivänä kirugille laitettiin synnäriltä kuvia. Lausunnoissa todettiin että meidän tulee otta yhteyttä jos jotain haittaa alkaa olemaan. Toisessa minivarpaassa kasvaa onneto pieni kynsi ja varmaan se tullaan nappaamaan pois kun leikkaaminen on lähes mahdotonta. Ja kynsi kasvaa hieman ylöspäin joten repeämisen riski on olemassa.
  3. Meillä jaksettii vihjailla ja nyt kovasti vihjaillaan toisestakin. Itse koen todella painostavana tälläisen, varsinkin kun ei tuo ensimmäinenkään tullut sormia napsauttamalla. Huomasin jälkeen päin että anoppi KIITTI minua facebookissa kun esikoinen syntyi, voi prkl!
  4. Meillä on Kärpänen ja mä oon nykyään Kärpäsen mutsi
  5. Meillä ei tule meno muuttumaan vaikka raskaana olenkin. Kasvatan siis rotukissoja ja nytkin taloudessa 11 kissaa + syksylla suunnitelmissa olevat pentueet. Pakollisia pentueita tulee myos ensikevääseen kun ensi synnyttajien iät alkaa menna liian korkeiksi.
  6. huh, joillain muillakin tuota turvotuspömppöä noin aikaisessa vaiheessa. tänään kauhulla katselin peilistä mahaa joka pömpöttää hullunlailla jo vaikka ei ole juuri mitään kasassa!
  7. En voi normaalistikkaan alkoholia juoda migreenin takia joten ei tarvi siitä huolehtia nyttenkään
  8. Ei olla kerrottu kenellekkään koska en yksin kertaisesti jaksaisi uteluita tai painostusta sukulaisilta mm. anoppi harrastaa tätä ihan ilman pyytämistäkin.
  9. Esikoista yritetään, minä 26 ja mies 32
  10. Minulla paha migreeni, astento huimausta sekä nivelissä sanomista. Miehellä taas taipumus von willebrandtiin.
  11. Testit edelleen nega ja täti hukassa Olisihan se mukavaa että joskus tietäisi oman kiertonsa että pääsisi uudelleen yrittämään..
  12. Enimmäkseen on sellainen olo että mikä minussa on vikana? Ja nyt jälkeen päin on pienehkö katkeruus alkanut jyrsimään
  13. Indeksi on 21
  14. Annick, ettet vai olisi päijät-hämeessä? Samanlaista kohtelua sain silloin kun koin km. Runsaan vuodon takia päivystykseen pe iltana, ja siellä sitten ulkomaalainen lääkäri tutki. Totesi ensin että oletkohan edes raskaana ollut?? Sanoin että olen kun jokaiseen testiin pärähti plus heti. Selvä, no tässä lähete keskussairaalaan joka ei ollut kiireellinen!! En saannut mitään ohjeita miten tai milloin pitää sairaalaan mennä kontrolliin/ultraan enkä saannut myöskään kipulääkkeitä. Onneksi kotona oli Panacodia jota vedin kuin leipää kivun vuoksi. Verta tuli hulluna, mutta onneksi mies on melkein saikku joten oli sitten joku vahtimassa. Ma menin sairaalaan niin siellä alkoi kiukkuaminen että pitää soittaa aika. Selitin tilanteen niin ajoivat kotiin mutta soittivat myöhemmin että olisi iltapäivällä aika. Sinne sitten jossa oli onneksi ihan mukava lääkäri. Ainoa joka edes jotain tukea tai apua antoi oli neuvola joka tarjoutui vielä juttelukaveriksi jos olisi ollut tarvetta purkaa mieltä jollekkin.
  15. Kyllä tohon 100 viestiin saa ihan kirjottamalla kirjottaa jos meinaa sen saada elinaikana tehtyä
  16. Mies on innokkaampi kuin minä, ehkä vanhemmasta iästä johtuu tämä sen intoilu
  17. Onnittelut kaikille tasapuolisesti
  18. -08 kesällä sain km, joka sitten lääkärissä arvioitiin kohdunulkoiseksi. Kävin silloin ultrassa jossa ei löytynyt mitää poikkeavaa onneksi ja nyt myöhemmin olen hyvin tyytyväinen että tyhjentyi itsestään eikä mitään vaurioita päässyt käymään sisäkaluille. Muistoksi tosta jäi huomattavasti runsaammat menkkavuodot sekä menkkojen aikaan vihlaisevat kivut vas. puolella alavatsaa. Vasta pari vuotta myöhemmin alkoi kierto tasoittua ja vain harvoin on enään 21pvän kiertoa kun normisti mennään 28pvän mukaan. Stressikin voi tuohon vaikuttaa sekä migreeni.
  19. Eipä ole tullu kyseltyä, ne kertoo ketkä tahtoo Itse ainakin koen hyvin ahistavaksi muiden utelut oikeassa elämässä
  20. Ihan normaalisti elelen. Alkoholia ei tule muutenkaan juotua kun migreeni tulee mokomasta tuotteesta. Tupakkaa en polta ja muutenkin tulee suht monipuolisesti syötyä. Hoikkana ihmisenä ei tarvitse painoasiaan puuttua.
  21. Rivitalossa asustellaan, vuokra asunnossa. 3h ja 80,5 neliötä