Aliice

Aktiivijäsen
  • Content count

    250
  • Joined

  • Last visited

About Aliice

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. *tikahtuu nauruun*
  2. Halaus heidijohanna! Mulla on ihan sama tilanne, isoäiti on sairastunut vakavasti enkä tosiaan tiedä, ehtiikö hän nähdä vauvan syntymää. Kaikista ikävintä on, kun en enää itse saa matkustaa, enkä pääse katsomaan rakasta mummua En siis vielä tiedä miten tämä vaikuttaa vauvaan, mutta eilen jouduin itse sairaalaan, koska sain kovia supistuksia, jotka eivät ottaneet laantuakseen. Kyynelille ei voi mitään, mutta yritetään ottaa rauhallisesti.. Voimia!
  3. Me tilattiin omamme BabyCaresta. Todella loistava palvelu, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen, jopa lauantai-iltana sähköpostiin vastattiin puolessa tunnissa. Matkahuolto toi perille viikossa ja hinta jäi paljon alle Suomen tarjousten. Lämpimin suosituksin siis! Me otettiin harmaalla pohjalla ja punaisilla canvaseilla, extrakankaat on oranssia fleeceä. Ihan huippunäppärät rattaa, varmasti on hintansa arvoiset
  4. Minä kävin viikolla 6+5 Bulevardin lääkäriasemalla. Silloin näkyi jo hyvin syke ja sikiön paikka. Jos en ihan väärin muista, Kelan korvauksen jälkeen maksettavaksi jäi noin 90 euroa. Mieslääkäri oli aivan huippu, asiantunteva, rento ja otti mieheni erittäin hyvin huomioon. Hänellä oli aikaa ultran jälkeen istua alas ja jutella syömisistä ja kaikista raskauteen liittyvistä faktoista ja uskomuksista. Erittäin lämpimin suosituksin siis.
  5. Minäkin sain viimeisenä lomapäivänä muutaman käsityön valmiiksi Köllöttelyalusta Marimekon Kulkue-kankaasta. Takapuolella on beige-valkoista tikkikangasta. Torkkupeitto vaunuihin Debbie Blissin jumalaisen ihanista langoista.
  6. Minä olin tatuoitavana viidennellä raskausviikolla, kun en vielä tiennyt odottavani vauvaa. Minä en kyllä suosittele tatuoinnin, ainakaan ensimmäisen, ottamista raskaana, koska yhtään ei voi tietää, miten paljon se sattuu, tuleeko supistuksia, miten paljon kudokset turpoavat ja vuotavat nestettä jne. Mun kuva tosi parani hyvin ja väritkin on ihan sitä mitä pitää, mutta mulla onkin jo niin paljon kuvia, että tiedän ihoni ja osaan sitä hoitaa juuri sen vaatimusten mukaan. Mulla kuvien ottaminen tekee kuitenkin niin s*tanan kipeää ja olo on monta päivää tosi ankea, että en haluais siihen rääkkiin raskaana ryhtyä. Imetyksen sen sijaan ei pitäisi olla este tatuoinnille. Että lisää mustetta on tulossa tähän mammaan heti kun vauva syntyy
  7. Elektra, hämmentävää kyllä, urheilukaupoissa ei vielä ole vesijuoksukenkiä. Mutta ne kuuluvat esimerkiksi Stockmannien valikoimaan.
  8. Kela ei enää automaattisesti korvaa ar-ultrasta mitään kuluja, yleensä vaaditaan joku erityinen syy kuten tiputtelu tai la varmistaminen tai jotain. Onneksi lääkärit on aika hyviä keksimään noita syitä
  9. Hurmusti paljon onnea kaikille plussanneille
  10. Tyttö tännekin. Olen ennustuksen kanssa vahvasti samaa mieltä
  11. Me taidetaan ottaa rahana, vaikka esikoinen onkin tulossa. Kummipoika on vuoden vanha ja saadaan kaikki ja vähän enemmänkin siltä Kummipojan äiti oli lisäksi sitä mieltä, että äitiyspakkaus on vähän hankala talvivauvalle, koska haalari on kokoa 74 eli ensimmäisenä talvena ihan liian iso ja toisena talvena käy jo pieneksi
  12. Weledan öljyistä piti vielä sanomani: verkkoapteekki.fi myy niitä huomattavan paljon halvemmalla kuin esimerkiksi Sokokset.
  13. Mulla myös Histek ja Buventol käytössä tarpeen mukaan lääkärin luvalla. Lääkäri oli sitä mieltä, että happivajaus on kuitenkin aina vakavampi juttu sikiölle kuin nämä lääkkeet.
  14. Elektra, vaihda vesijuoksukenkiin! Juokseminen on paljon mukavampaa, kun ei kiristä mahan ympärillä
  15. Minä uin Weledan öljyssä Vaikea sanoa onko siitä mitään apua, mutta ainakin se tuntuu kivalta