siny

Aktiivijäsen
  • Content count

    118
  • Joined

  • Last visited

About siny

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Meidän neidin ristiäiskutsuista tuli nyt tällaiset:
  2. Esikoista ehdittiin yrittää 3,5 vuotta ennen kuin tärppäsi ja tätä toistakin plussaa odoteltiin pari vuotta. Ehdittiin ennen ekaa plussaa aloittaa lapsettomuustutkimuksia sen verran että minulla ehdittiin todeta pco. Sitten tulinkin yllättäen raskaaksi vaikka kuukautiskiertojen pituus oli jotain 60 ja 270 päivän väliltä. Edes teroluteilla ei ollut vaikutusta kiertojen pituuteen joten raskaus tuli täytenä yllätyksenä kun oviksen bongailukaan ei ollut mahdollista oikein missään vaiheessa.
  3. Oho, taisin juuri tehdä elämäni toisen (ja varalta kolmannenkin) positiivisen raskaustestin Pakko ehkä tehdä vielä aamulla varmistukseksi ainakin yksi kun ei tätä meinaa millään uskoa todeksi. Esikoista yritettiin kolme ja puoli vuotta ennen plussaa ja tätä toistakin plussaa ehdittiin pari vuotta odotella. Nyt pää käy sen verran ylikierroksilla että nukkumisesta ei taida tulla mitään kun vaan huvikseni tein ennen nukkumaanmenoa testin kun kaikki hajut ovat alkaneet etoa. Aamulla pitäisi sitten keksiä joku kiva tapa kertoa asiasta tuolle miehellekin
  4. Meidän pojasta tuli Risto Antti Iivari.
  5. Olisi kiva kuulla enemmänkin kokemuksia länskästä, kun siellä olisi tarkoitus synnyttää sitten keväämmällä. Taitaa vaan olla niin, että täällä foorumilla ei kovin montaa siellä synnyttävää/synnyttänyttä pyöri. Saa kai siinä jonkinlaisen kuvan paikasta kun käydään siellä tutustumassa, mutta mielelläni lukisin siellä synnyttäneiden kokemuksia ko. paikasta
  6. Kemin lastentarvikeliikkeestä meillä on vain positiivista sanottavaa. Ensimmäisellä kerralla menimme liikkeeseen 10 min ennen sulkemisaikaa ihan vain katsomaan että millainen liike on kyseessä. Jo silloin saimme perusteellisen esittelyn erilaisista turvakaukaloista ja vaunuista sekä mukaan nipun erilaisia esitteitä että voimme sitten kotona tutkia ja tulla myöhemmin kysymään jos tulee jotakin kysyttävää. Koko ajan palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä, vaikka tosiaan olimme vain käväisemässä ja vielä noin lähellä sulkemisaikaa. Palasimme liikkeeseen monen viikon jälkeen (kävimme Ylivieskassa Asunmaallakin katselemassa mutta koimme Kemin likkkeen mukavammaksi ja hintatasoltaan halvemmaksi paikaksi). Sama ystävällinen palvelu oli vastassa tälläkin kertaa ja itse asiassa myyjä muisti jopa, mitä vaunuja ja turvakaukaloa olimme edellisellä kerralla katselleet. Saimme sopivassa suhteessa palvelua mutta myös saimme rauhassa miettiä ja syynätä eri vaihtoehtoja. Nyt on vaunut ja turvakaukalo ostettuna ja jatkossakin tulemme kyllä asioimaan ko. liikkeessä, sen verran hyvä tunne jäi noista käynneistä.
  7. 17+5 tuntui ensimmäiset selvät potkut. Mieskin tunsi ne kun piti kättään mahan päällä.
  8. Me on ajateltu hankkia bola-koru. Sopivasti tammikuussa pitäisi papun ruveta kuulemaan, joten hankitaan tuo koru sitten ikään kuin joululahjaksi meidän pienulle. Olen tiennyt siitä lähtien kun ensimmäisen kerran törmäsin jossakin noihin koruihin, että haluan sellaisen sitten jos meille joskus tulee vauva. Ja sitten mahdollisille seuraaville lapsille hankittaisiin jokaiselle sitten oma bola-korunsa niin, että jokainen lapsi saisi jossakin vaiheessa korun itselleen muistoksi.
  9. Nyt, kun pahaolo on helpottanut ja rasvaiset ruuat eivät enää ällötä, aion palata taas vähähiilariseen ruokaan. Alkuraskaudesta piti vaan syödä sitä, mitä sattui saamaan alas. Kevään ja kesän aikana, ennen raskautumistani laihduin karppaamalla 10 kg melkeinpä huomaamatta. Lisäksi olo oli koko sen ajan todella hyvä ja energinen kun kaikki se turvottava pullamössöruoka jäi pois. Tietenkäään nyt raskaana ollessani en syö niin vähillä hiilareilla kuin aiemmin mutta ainakin perunan jätän kokonaan pois, sillä se on melkeinpä pahin turvotuksen aiheuttaja minulla. Täysjyväpastaa sen sijaan aion syödä kohtuudella samoin kuin muitakin täysjyväviljatuotteita. Onneksi ainakin vielä kaikki makea on aiheuttanut lähinnä ällötystä joten sokerin/pullien/karkkien kanssa ei ole ollut ongelmia.
  10. Juuri eilen laskeskelin huvikseni, että kun ensi keväänä vietetään "papun" ristiäsiä, niin pelkästään kokoonpanolla kummankin vanhemmat + isovanhemmat + sisarukset perheineen ja kummit, saadaan jo vierasmääräksi 27. Ja luultavasti tuon määrän päälle tulee sitten vielä muutamia meidän hyviä ystäviä joten yli 30 vierasta varmaankin kutsutaan. Onneksi ei ole edes ollut tarkoitus rajata vierasmäärää kovin pieneksi vaan meille on tärkeää että kaikki meille rakkaat ja tärkeät ihmiset ovat sitten paikalla tuona päivänä.
  11. Meille on tulossa "onni" tai "onnimanni"
  12. Tänään testasin elämäni ensimmäisen plussan, selkeän sellaisen. Kolme vuotta ja kolme kuukautta siihen meni, ja en osaa uskoa tätä todeksi. Onko meille ihan oikeasti tulossa vauva ensi keväänä?
  13. Pitääpäs nostella tätä ketjua Sen jälkeen, kun minulla todettiin pco helmikuun lopussa, aloin lukemaan netistä kaikenlaisista vaihtoehtohoidoista, ravinnosta, vitamiineista jne. Nyt on sitten muutama viikko tullut syötyä karppaamalla ja jos ei siitä muuta etua ole, niin ainakin paino on lähtenyt ihan kivasti laskuun Vähähiilarinen ruokavalio on kuulemma monilla auttanut tuohon pco:hon, joten täytyyhän sitä kokeilla. Seuraavana aion ottaa ohjelmistoon mukaan vadelmanlehtiteen. Akupunktio tmv. hoidossa käyntikin kiinnostaisi, mutta katsotaan nyt että miten tilanne tästä lähtee etenemään. Millaisia vitamiinilisiä muuten syötte ja kuinka paljon? Olisi kiva saada vähän vertailupohjaa.
  14. Täällä on ainakin kaavat isompaan ja pienempään palloon.