pikkuviisari

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About pikkuviisari

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 02/04/76

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    PKS
  1. Keskivaikea endo operoitiin laparoskopiassa vajaa 10v sitten, jonka jälkeen odoteltiin kuutisen vuotta ennen yrityksen aloittamista. Esikoinen tärppäsi puolen vuoden yrityksen jälkeen.
  2. En halua kätilöopiskelijaa hoitamaan synnytystäni. Mieluummin keskityn omaan synnytykseeni kuin seuraan kätilön ja kätilöopiskelijan välistä tiedonvälitys/oppimisprosessia, vaikka se olisi kuinka kivaa tahansa antaa opiskelijalle mahdollisuus opetella tulevaa työtään. Muutenkin toivon, että synnytyksen aikana salissa ei ravaa ketään ylimääräisiä ihmisiä jos se vain on oman ja vauvan voinnin kannalta mahdollista.
  3. ^ Mullakin on raskausaikana verenpaineet olleet alusta lähtien korkeammat N.135/82) kuin normaalisti (120/70). Tosin nuorena e-pillerit nostivat paineet korkeiksi (145/100+), joten veikkaan tän liittyvän hormoneihin.
  4. Jotenkin mä uskon, että jos joku tuttava antaa lapsellensa sellaisen nimen, jota olen toistakymmentä vuotta miettinyt, juuri ennen kuin oma lapsi syntyy, niin se nimi ei vaan ole mun lapsen nimi. En halua antaa samaa nimeä lapselleni kuin jollakin tutun samanikäisellä lapsella on. Toisekseen näitä "varattuja" nimiä on viimeisen 20 vuoden aikana kuullut niin satoja, että en todellakaan muista niitä kaikkia. Ja kolmanneksi, jostain luin aikoinaan, että nimitrendit kulkevat jossain niin syvällä tuolla ihmisten mielissä, että samat "harvinaisetkin" nimet putkahtavat usein samalla paikkakunnalla lyhyellä ajalla esiin vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. Toivon kyllä itsekin, että ne läheiset, joille saatan minua miellyttävistä nimistä jutella, eivät heti laita niitä omille lapsilleen, mutta jos niin käy, niin sitten minun lapseni saa "oman nimen" oli se alkuperäinen nyt sitten kuinka suuresti fiksoitunut mieleeni vuosien varrella. Tosin täytyy myöntää, että ne rakkaimmat nimet pidin salassa pari kuukautta sitten, kun kaverin syntyvälle lapselle nimeä mietittiin. Saas nyt nähdä, kun 4 tuttua vauvaa on saamassa nimen ennen kuin oma syntyy, että tuleeko samaa sukupuolta ja meneekö nimet ristiin kuinka monta kertaa ja pahsti. Sillä en nyt raskausaikana viitsi alkaa sitoutua mihinkään nimeen...
  5. Sen verran mitä itse olen aiheesta lukenut ja kuullut, olen ymmärtänyt, että kyseessä on hyvin epämääräinen ilmiö. Ns. kiinnittymisvuotoa voi ilmetä hedelmöittyneen munasolun kiinnittyessä kohdun limakalvolle - toisaalta, sitä ei kuitenkaan aina esiinny, ja joskus samantyyppistä pientä vuotoa voi ilmetä, vaikka raskaus ei ole edes mahdollinen. Toisin sanoen mahdollisen kiinnittymisvuodon ilmenemisen tai puuttumisen perusteella on mahdotonta päätellä raskauden todennäköisyyttä.
  6. Yhdistelmäpillereiden jälkeen ei ole tasaantunut.
  7. Minullakin asiat ovat menneet vähän kuten Linnea tuossa yllä kirjoitti. Vuosia sitten oli korkea vauvakuume päällä pidemmän aikaa, mutta se jäi sitten taka-alalle. Meillä erityisesti miehen kasvaminen ajatukseen lapsista on vienyt aikaa. Mmeinaa iskeä rimakauhu päälle. Haluaisin ehkä sittenkin viettää vielä aikaa ihan kahdestaan...