Chili

Aktiivijäsen
 • Content count

  467
 • Joined

 • Last visited

About Chili

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2132 profile views
 1. Tyttö syntyi hätäsektiolla rva 39+0.
 2. Päivitys: 11 raskautta, yksi lapsi.
 3. Mulla todettiin radi pari viikkoa sitten. Ensimmäisessä rasituksessa arvot oli erinomaiset ja toisessa jotain ihan muuta. Paasto oli 5,7 ja tunnin jälkeen 11. Hyvistä aikeistani huolimatta ruokavalioni oli herkkupainotteinen ennen diagnoosia, joten skarppaus siinä oli enemmän kuin tervetullut. Toki dg oli silti pettymys ja järkytys. Positiivisin mielin olen kuitenkin ollut sen jälkeen. Meillä ohjeistuksen mittaamiseen ja ruokavalioon antoi oma terveydenhoitaja. Ajan sain heti seuraavalle päivälle tulosten saavuttua. Mittausohjeet näyttää vaihtelevan suurestikin. Meillä ohjeena on mitata kahtena päivänä viikossa neljä arvoa päivässä (paasto, tunti aamiaisen jälkeen, tunti lounaan jälkeen ja tunti illallisen jälkeen). Jos yksikin arvo ylittyy, on heti soitettava neuvolaan ja tehtävä neljä mittausta päivittäin. Arvot mulla on olleet hyviä. Korkein päiväarvo on ollut 6,9 ja paastoarvo 4,9. En ole noudattanut ruokavalio-ohjetta orjallisesti, vaan käyttänyt maalaisjärkeä. Hiilareiden välttely on onneksi tuttua karppauksesta ja salaatti maistuu mulle muutenkin. Kaloreita en ole laskenut, mutta arvioin päivämäärän olevan korkeintaan 2000 kcal. Mulle sanottiin neuvolassa, että jatkossa sokerirasitus tehdään mulle vuosittain. Olen tyytyväinen, että diabetesriski huomattiin ja sitä seurataan. Toivon sen tuoneen mulle pysyvämmän herätyksen hyvän ruokavalion tärkeydestä.
 4. Alkuraskaudessa mulla oli heikotusta, mutta ei varsinaista pahoinvointia. Oksensin ensimmäisen kerran, kun viikkoja oli 18+6 ja toistaiseksi viimeisen kerran, kun viikkoja oli 25. Mulla siis pahoinvointi tuli aika yllättäen vasta puolivälissä. Mitenkään paha se ei silti ollut. Nyt viikkoja 28+1.
 5. Zalandolta löytyy oma Essentials Maternity -mallisto, jossa isoin koko on xxl. Sieltä löysin mekon, toppeja ja leggarit.
 6. Onnea Apollonis! <3
 7. Jäin sairauslomalle rv 9+2 selkäkipujen vuoksi. Nyt viikkoja 16+6 ja edelleen olen sairauslomalla. Lääkärin mukaan en ole enää töihin menossa eli sairauslomaa kertyy ennen vuosilomia ja äitiyslomaa yli neljä kuukautta. En pode huonoa omatuntoa, vaan olen erittäin tyytyväinen sairauslomaan. Muoks. Siis toki haluaisin olla työkunnossa, mutta kun en ole, olen tyytyväinen sairauslomaan.
 8. Kyllä se on vuoden 2014 verotus, jonka mukaan lasketaan.
 9. Viime kesäkuussa meillä keskeytyi raskaus kymmenennen kerran ja päätimme pitää yritystauon, jonka aikana laihdutin. Käytimme ehkäisynä varmoja päiviä ja kondomia. Yritystauko oli tasan puoli vuotta enkä kyllä missään nimessä olisi halunnut käyttää hormonaalista ehkäisyä.
 10. Voi Haaveissa, olen niin pahoillani! Voimia suruunne. <3
 11. Näen viivan ja väriä bohemianin testissä ja viivan, mutta en väriä Vilhelmiinan testissä. On kyllä todella selvä viiva kuitenkin.
 12. Sain ystävältäni digitestejä ja tein sellaisen tänään, kun pregcheckin liuskaan tuli vahva, mutta ei tasavahva viiva. Digi näytti hymynaamaa, vaikka en olisi liuskatestiä vielä plussaksi tulkinnut. Tästä muutaman tunnin päästä sain liuskaan tasavahvat viivat.
 13. Kukka15 Sain eilen vielä pc:n liuskoja ja 1,5 tunnin pidätyksellä tuli hyvä viiva. Tänään aamutesti oli jo vahvempi. Rfsu näytti huomattavasti haaleampaa viivaa. Tässä siis aamun pc. Dpo ehkä 15. http://aijaa.com/CRAX9F
 14. Kiitos kommenteista! <3 Tuo testi on tältä aamulta. Mun piti testata tänään vielä Pc:n liuskalla, mutta mies toikin RFSU:n liuskoja. Argh! Tein sitten sellaisen ja tuli ihan hailura viiva vain.
 15. http://aijaa.com/tj0szv Onko kenelläkään kokemusta Apteq-merkin testeistä? Mulla tänään mahdollisesti rv 3+6 - 4+1 ja mietin, onko tämä viiva hyvä, huono vai jotain siltä väliltä. Kemialliset ja keskenmenot on story of my life, joten innosta en valitettavasti osaa hihkua, vaikka toivonkipinä pääsikin vähän irralleen.