Muisku

Aktiivijäsen
  • Content count

    173
  • Joined

  • Last visited

About Muisku

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. 6kk täysimetys ( tai alussa sai vähän lisämaitoa) ja tällä viikolla aloitettu maistelu kunnolla. Parin viikon ajan oon kyllä koittanut silloin tällöin, mutta ei oo maistunut. Eikä maistu. Suu pysyy tiukasti kiinni kun lusikka lähestyy. Pikkuhiljaa siis.
  2. Tissille tyttö nukahtaa lähes joka ilta. Iskä on muutaman kerran saanut tassuteltua uneen, mutta nopeammin nukahtaa tissien avulla. Näin jatketaan ainakin toistaiseksi, kun on niin helppoa.
  3. ^ joo alakaupunki tosiaan paras . Greenwich willage ja soho on mukavaa aluetta.
  4. Me oltiin new yorkissa 10 päivää poikien ollessa 3v ja 1,5v. Kaupunki sopii mielestämme mainiosti perhematkailuun. Suorat lennot menivät ongelmitta videoita katsellen (menomatka oli päivälento) ja nukkuen (paluulento yöllä). Kaupunki itsessään on ihana. Puistoja on useita ja ne on aidattuja ja turvallisia. Mahtavia kiipeilytelineitä, keinuja ja useissa myös lainattavaksi leluja, kuten polkuautoja yms. Deleistä sai ruokia jokaiseen makuun ja me tehtiinkin päivisin yleensä eväsretkiä puistoihin, kun lasten kanssa ei viitsinyt joka ruokaa syödä ravintoloissa. Metro oli aika hankala rattaiden kanssa ja takseissa ei ole turvaistuimia, joten käveltiin tosi paljon. Molemmille pojille oli mukana matkarattaat. Aikaeron takia oltiin jo aina aikaisin aamusta liikenteessä, joten esim. Empire state buildingiin ei tarvinnut ollenkaan jonottaa, kun olimme paikalla heti kahdeksalta kun avasivat . Keskuspuiston eläintarha oli mukava paikka, ja juuri sopivan pieni, että lapset jaksoivat siellä kaikkiin eläimiin tutustua. Käytiin myös lasten museossa, jossa lapset saivat leikkiä ja satuttiin sopivasti askartelutuokioonkin. Me oltiin matkassa elokuussa, jolloin oli todellinen helle ja ilma oli siis tosi lämmin. Syyskuu voikin olla sään puolesta miellyttävämpi. Hotellia en suosittele ottamaan ihan Times Squaren ympäristöstä, koska siellä on vuorokauden ajasta riippumatta aina menoa ja meininkiä ja todella paljon ihmisiä. Mielummin vaikka vähän alempaa Manhattania tai sitten Upper east tai west sidestä. Ihmiset siellä olivat tuttavallisia ja lapsirakkaita. Lapset otettiin hyvin huomioon joka paikassa. Ja shoppailu... Siitä voisi kirjoittaa vaikka kuinka, mutta todettakoon, että kaikille siellä on jotain ja paljon . Kauheasti aikaa ei kaupoissa vietetty, mutta silti sitä tuli shoppailtua ihan sopivasti. Ja Times squaren suuri lelukauppa on kyllä joka lapsen unelma. Sitä meillä muistellaan edelleen ! Ihana oli matka ja nyt suunnitellaankin ensi talveksi uutta matkaa viisihenkisenä perheenä.
  5. ^ babytrade.eu sivuilla on ainakin bugaboo alet edelleen, ja siellä näkyisi noita denimkuosikankaita olevan. Sieltä saisi hieman halvemmalla kuin Suomessa kaupasta. Ja hyvä, nopea palvelu sieltä ainakin on. Tilasin omat vaunut sieltä syksyllä ja tulivat kotiovelle viikossa tilauksesta. Tampereen bugaboo kaupoista en tiedä, mutta Stockmannhan myy bugiksia, eli sieltähän voisi käydä kysymässä josko voisivat tilata heille mallikappaleen näytille?
  6. Noel x4 Elsa x2 Lili x2 Sisu x3 Nämä tuli äkkiseltään mieleen.
  7. Ajateltiin mennä bussilla ens kerralla . Sektio tulossa suunniteltuna ja kättärillä niin huonosti parkkipaikkoja . Ekaa mentiin synnyttämään ystävän kyydillä, kun oma auto juuri silloin huollossa ja toista lähdettiin hakemaan omalla autolla. Muoks. Ja matkaa siis vain muutama kilometri ja bussilla pääsee lähes ovelta ovelle ilman vaihtoja.
  8. Se, että raskaana oleva on yleistä riistaa ja vatsaan saa jokainen muka koskea ja varsinkin arvostella, sekä vatsaa, että odottavan yleistä ulkonäköä ja varsinkin painoa ! Nimimerkillä tänään saanut työkaveriltaan kuulla kuinka isovatsainen, turvonnut ja lihonnut onkaan, samalla kun työkaveri taputteli vatsaani... Ja mainittakoon vielä sekin, että turvotusta ei vielä ole ja painokaan ei ole vielä noussut kilon kiloa. Vatsa toki tuossa edessä heiluu, mutta onhan viikkojakin jo 27. Olis tehnyt mieli sanoa, että haista pa**a.
  9. Täällä yksi sappivaivainen myös. Tai itseasiassa entinen vaivainen. Sappileikkauksessa olin jo 2006. Mulla tuli ensimmäinen sappikohtaus esikoisen raskausaikana, jouduin osastolle, kun epäiltiin, että kivun aiheutti mun pallea, jossa aikaisemmin oli todettu tyrä. Kohtaus jäi kuitenkin ainoaksi raskausaikana. Seuraava kohtaus tuli kun esikoinen oli 1kk vanha. Oltiin vielä lomamatkalla Tampereella ja yöllä kivut yltyivät niin koviksi, että jouduttiin ambulanssilla lähteä sairaalaan. Sen enempää ei siellä päivystyksessä vieraspaikkakuntalaista tutkittu, kuin, että sain särkylääkettä (litalgin) ja lääkäri totesi, että suurella todennäköisyydellä sappikohtaus. Sitten kohtauksia alkoikin tulla reippaammin. N. Kerran viikossa jouduin päivystykseen kauheissa kivuissa. Kohtaus saattoi tulla olin sitten syönyt mitä tahansa tai yhtään mitään. Syömisillä ei siis ollut mitään vaikutusta kohtauksiin. Pääsin leikkausjonoon ja leikkausajan sain peruutuksella jo silloin kun esikoinen oli 3kk vanha. Leikkaus tehtiin tähystyksellä päiväkirurgiassa ja vauvaa sain imettää jo samana iltana. Leikkauksesta toivuin muutamassa päivässä. Sittemmin kohtauksia ei ole tullut kuin yksi, joka tuli n. pari kuukautta leikkauksen jälkeen. Tsemppiä siis kaikille tämän kauhean vaivan kanssa painiville!
  10. Esikoisesta otettiin raskauden aikana lapsivesinäyte, kromosomeista selvisi, että poika ja poikahan sieltä tuli . Toisen kanssa rakenneultrassa näkyi selkeät kivekset ja kätilö totesi, että satavarma poika, ja poikahan tuokin oli. Nyt kolmannen rakenneultrassa ei ylimääräisiä killuttimia jalkovälissä ollut ja tyttöä veikkasivat. Tammikuussa sitten selviää, pitääkö veikkaus paikkansa.
  11. Asosia tulin tänne minäkin hehkuttamaan. Juuri tilasin itselleni mekon siskon vauvan ristiäisiin ja malli on sellainen, että ilman vatsaakin voi käyttää, eli varmaan myös oman beibin ristiäisiin sopii. Palvelu ja toimitus nopeaa ja ilmaista ja tarvittaessa myös palautus maksutonta.
  12. ^kiitos Nat! helpotti tuo tieto!
  13. Varmaan tyhmä kysymys, mutta eikö sektion voi tehdä myös spinaalipuudutuksessa? Mulla on tulossa suunniteltu sektio ja pelkään epiduraalia, koska sain esikoisen synnytyksessä epiduraalista ihan kamalan olon ja tuskaiselta tuntuneen horkan. Horkan siis varmaan voi saada myös spinaalin takia, mutta se epiduraali mua ihan kauheasti nyt pelottaa.
  14. Kehumaan tulin vaan babytrade.eu sivua. Bugikset tilasin reilu viikko sitten ja tänään tulivat! Jes, mahtavan nopeaa toimintaa ja ne pystyi vielä maksamaankin depit-kortilla! Nyt en millään malttaisi olla avaamatta pakettia ja koota kärryjä, mutta pakko odotella vielä muutama viikko, kun saadaan remontin myötä tilaa lisää. Ja tilasin siis ne special-edition dark purple värillä ja lisäksi mustat canvas-kankaat.