bea

Aktiivijäsen
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

About bea

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hakusessa ei-kietaisumallinen (baby blue) vaaleansininen body ilman mitään kuvioita. H&M:ssä on, mutta mun muistikuvan mukaan ne venahtaa heti. Poika on pitkä ja hoikka, joten bodykin saisi olla samaa mallia.
  2. Mistä löytäisin henkselit vauvalle? Saisi olla mielellään yksiväriset, esim. valkoiset, luonnonvalkoiset, tummansiniset.
  3. Mistäköhän löytyisi pitkähihainen, kuvioton harmaa kietaisubody? Hennesissä myynnissä oleva on turhan vaalea.
  4. Tarvitaako seisomalautaan aina adapteri vaunun rungosta riippumatta vai sopiiko johonkin malliin seisomalauta myös ilman adapteria? Meillä on Smart Duo-mallia olevat vaunut ja käsittääkseni niissä on Classic-runko (alakori ei ole kankainen). Ostaisin mielelläni käytettynä seisomalaudan, joten ajattelin, jos joku täällä osaisi antaa vastauksen asiaan ilman, että itse tarvitsisi vierailla Lastentarvikkeessa.
  5. Turun seudun kuvauspaikoista kuulisin mielelläni vinkkiä.
  6. *
  7. Saako Stokken Tripp Trapp:a tai Manducaa tilattua jostakin ulkomailta halvemmalla kuin että ostaisi Suomesta kaupasta?
  8. Polikliininen synnytys -> kohdasta 7 aukeaa Word-tiedosto, jossa on polikliinisestä synnytyksestä.
  9. En tiedä ootko jo löytänyt, mutta ainakin jos joku muu etsii niin itse ostin Baby Stylen nettikaupasta valkoisen reunasuojuksen.
  10. Bongasin viime viikolla Raision Myllyn Sokokselta noita palloja. Hinnasta ei tietoa.
  11. Kerroin puolenvälin paikkeilla. Ihme etten aiemmin jäänyt "kiinni" raskaudesta, sillä muutamia työtehtäviä joutuu välttelemään raskaana ollessaan, mutta ne pari kertaa, jotka kohdalleni osuivat niin pystyin siirtämään muiden tehtäväksi.
  12. Mäkin kävin tänään tuskailemassa kaupoissa ja pohtimassa mistä mahtaisi löytyä sopiva takki talveksi. Villakangastakki olisi hakusessa. Täytyypi vaan käydä kaikki liikkeet läpi ja sovitella.
  13. Missäköhän Helsingissä on myynnissä Fehn:n puuhamattoja? Kuva esimerkki:
  14. Kaisun masu. (Oikein paljon onnea)
  15. Taulukon mukaan poika pitäisi olla tulossa, mutta ultran mukaan on luvattu tyttöä.