Edelweiss

Jäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Edelweiss

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Oi, ihanaa. Kiitos tiedosta.
 2. Mä ostin kirpparilta käyttämättömän Dimooo-vaipan ja huomasin vasta kotona, että pesuohjeena on 30 astetta. Kaikissa muissa vaipoissa on tähän mennessä ollut 60 astetta, joten nyt hieman ihmeissäni kyselen, osaisiko joku kertoa miten kyseinen vaippa kannattaa pestä. Kestääkö pesun lämpimämmässä?
 3. Vanhempani kiersivät pari päivä sitten ainakin Vauvapopin, Muksutallin ja Lastentarvikkeen eikä kuulunut niiden valikoimaan. Keskustassa Ekokauppa Ruohonjuuri on ainoa paikka minkä minä tiedän.
 4. Jokseenkin kypsä alan olla minäkin tähän odottamiseen. Tänään on 41+5 (virallinen näkemys) tai 41+1 ihan miten sen nyt haluaa laskea. Supistuksia kyllä tulee, mutta ne eivät vaan ota muuttuakseen säännöllisiksi. Minulta ei ole juurikaan puhelimitse kyselty mitään, mutta Facebookissa alkaa heti kysely ja kohina jos en satu statustani päivittämään ajoissa. Huomenna toivon mukaan tapahtuu jotain, kun minulla on aika äitipolille.
 5. Minä olen ainakin tähän asti saanut pidettyä närästyksen aisoissa ihan vaan juomalla lasin tai kaksi Valion Gefilus-mehua päivittäin. Katsotaan nyt pysyykö tuolla kurissa vai pitääkö myöhemmin turvautua tujumpiin konsteihin.
 6. Taulukon mukaan meillä olisi tulossa poika. Saa nyt sitten nähdä miten lopulta käy.
 7. Tänään viikolla 10+3.
 8. Minä kerroin lähimmälle pomolleni, joka sattuu olemaan myös veljeni, melko pian plussaamisen jälkeen, sillä tietyt minun työnkuvaani kuuluvat tehtävät eivät sovi raskauden kanssa yhteen. Osasipahan varautua siihen, että ilmojen lämmetessä tarvitaan joku muu kyseisiä tehtäviä hoitamaan. Siitä en tosin ole varma onko veljeni maininnut asiasta vielä johtajalle. Aika suurella todennäköisyydellä ei ole. Nyt menossa rv 11.
 9. Jossain kuuden ja seitsemännen viikon rajamailla täällä ollaan menossa. Minun kiertoni on hieman epäsäännöllinen, joten ei voi vielä ihan varmaksi sanoa.
 10. Minullakin on ollut tässä parina päivänä vasemmalla puolella kipuja. Välillä ne ovat äityneet todella inhottaviksi eikä oikein tiennyt mitenpäin olisi, mutta tuntuvat sitten häviävän melkein yhtä äkkiä kuin ovat ilmestyneetkin. Ehdin jo kuvitella vaikka mitä, mutta tämä ketju kyllä toi sen verran mielenrauhaa, että selvinnen maanantain neuvolaan asti ilman että ryntäilen johonkin valittamaan että sattuu.
 11. Josko minäkin ilmiantaisin itseni.