Keijis

Aktiivijäsen
 • Content count

  1699
 • Joined

 • Last visited

About Keijis

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 12/19/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Tampere
 1. Meidän 5-vuotiaalla on nyt hälytinlakana käytössä. Hyvältä näyttää ja ehkä tässä vielä toivoa on. Ekana yönä hälytykseen herääminen oli aikamoinen. Aika nopeasti tuli sängystä pompattua ylös. Luulen, että meillä hälyttimen käyttöön on nyt hyvin otollinen aika. Poika itse halusi ottaa laitteen käyttöön ja on motivoitunut hommaan. Poika on kova hikoilemaan ja muutamana yönä onkin tullut hikihälys.
 2. en nyt muuten osaa auttaa, mutta meillä on nuo motionit ja olen kyllä hirmu tyytyväinen niihin. Kulkee hyvin ja ketterästi, tavaraa saa hyvin koriin ja yllättävintä, että seisomalautakin pysyy niissä loistavasti. Meillä niitä käyttää 1-vuotias ja hänen painollaan ne kulkevat siis hyvin, sitä pohdin että muuttuukohan työnnettävyys, kun painoa tulee lisää. Lumessakin on päässyt hyvin, joskin viime talvi olikin aika vähäluminen. Meillä on isoveljen vanhat Ponyt, jotka toimivat myös erittäin hyvin.
 3. Meillä on myös käytössä noita Drynites vaippoja. Ne on hyviä kyllä. Vaikka kyllä niistäkin ylivuotaa, jos tarpeeksi tulee pissaa. Mutta meillä ne on ollut parempia kuin perusvaipat. Meillä on hieman seesteisempi vaihe yökastelussa menossa, ei siis ole tarvinnut vaihtaa lakanoita enää joka yö.. on vaippa riittänyt yön yli. sekin tuntuu jo kivalta, vaikka pitkä matka vielä on kuivuuteen.
 4. Varmasti totta toi, että tottuu pissatukseen. En ole aiheeseen vielä hirveästi tutustunut. Mutta on kyllä semmonen tunne,että asia ei itsekseen hoidu vaan esim. Ne lääkkeet tarvitaan.
 5. Meillä on poika 4 vuotta yökastelija. Neuvolalääkärillä juuri puhuttiin asiasta. Lääkäri totesi, että se on aivan normaalia 12 vuotiaaksi asti ja johtuu juuri tuosta hormoonista. Oli kiva, kun lääkäri puhui suoraan pojalle, että se on ihan ok ja normaalia. Kyllä tuo poika jo kovasti haluaisi olla yökuiva. Yöllä pissatus ei lääkärin mukaan auta yhtään, koska sitä hormoonia ei erity vaikka kuinka käyttää pissalla. 5 vuotiaana voidaan, jos halutaan ottaa joko lääkkeet tai se hälytinpatja. Työkaverilla on poikansa kanssa hyviä kokemuksia siitä halyttimestä. Muistaakseni ihan viikossa sitten oppi yökuivaksi, joten luulis että naapurit sen verran jaksaa hälytintä. Kuinkahan kauan niitä lääkkeitä joutuu sitten käyttämään? Mua rassaa tässä hommassa eniten jatkuva lakanapyykki. Vaipasta huolimatta useana yönä viikossa tulee vaipasta läpi. Poikaa asia välillä lietityttää, mutta vielä ainakaan ei ole sen enempää vaivannut.
 6. Joku kyseli motionien jalkatuesta eli se selkänojan säätö on samanlainen kukn agileissa eli jalkatuki ei liiku samalla. Ja sitä jalkatukea ei voi säätää varsinaisesti. Sen saa vähän koholleen kyllä. Musta noilla kolmilla rattailla on käyttötarkotuksissa eroa eli agilet matkarattaat, motionit kuomurattaat ja affinityt ilmeisesti ihan kunnon vaunut.
 7. Mä voi kanssa kehua happyjä. Ovat olleet aktiivisessa käytössä jo nelisen vuotta ja normaalia kulumista lukuunottamatta ovat edelleen täysin käyttökelpoiset. Kevyet ja kivat työntää, vaikka ovat ns. Hyökkäysvaunut, iso tavarakori plussaa. En keksi mitään haukuttavaa. Nyt kun ovat olleet näinkin kauan käytössä on työntöaisan pehmuste hajonnut ja kankaat vähän auringonhaalistamat. Suosittelen!
 8. Oho, onpa kyllä omituista. Meidän poika oli vuorohoitopäiväkodissa ja siellä katsottiin iltaisin pikku kakkonen ja se oli meistä ihan ok. Ja siitä kysyttiin vielä etukäteen hyvin tarkkaan, että saako lapsi katsoa sen Pikku kakkosen. Pistää kyllä vähän miettimään minkälaisia ne muut virikkeet ja aktiviteetit siellä hoidossa on, jos telkkari viihdyttää lapsia jatkuvasti.
 9. Bumprider ja Brion happyt on hyvä yhdistelmä työntää pitkääkin matkaa. Mutta siihen ne hyvät puolet jää. Lauta ei oikein pysy vaunuissa kiinni. Toiseeen kohtaan asennettuna lauta irtoaa vauhdissa ja toiseen painaa jarrua niin että se menee päälle. Ei oikein kohtaa noi vaunut ja lauta. Hintaansa nähden pettymys.
 10. Vauva sai 5kk rokotukset viime torstaina. Tänä aamuna on vähän lämpöä kainalosta mitattuna 37,3-37,6. Voiko tuo olla vielä rokotuksesta johtuvaa? Meillä on kyllä ollut viime viikolla isoveli kuumeessa ja minä nyt viikonloppuna. Voiskohan antaa jo lääkettä?
 11. Ruska, Meillä on Britaxin b-motionit ja niitä voin 3kk käytöllä suositella. Lumessa ei siis olla niillä menty, mutta jousituksen ja ilmakumipyörien ansiosta meno on tosi tasaista ja jouhevaa. On menty niin sisällä, asfaltilla, hiekalla, ruohikolla jne. ja hyvin on päässyt. Ainoastaan leikkipuiston semmosesta upottavasta hiekasta ei oo kovin nätisti päässyt. Mutta eipä semmosesta oikein isoilla vaunuillakaan kevyesti pääse. Kasautuu aika litteeksi ja saa pystyyn seisomaan vaikka eteiseen tai auton taakse. Toiset mitä suosittelen on Brion Ponyt, kätevät perusrattaat isommallekin!
 12. Meillä on hyväksi todettu Brion perus isopyöräiset vaunut. Me ollaan pitkää matkaa kävelty kesät talvet ja on ollut tosi hyvät työntää. Vakaat isommankin lapsen ollessa kyydissä ja nyt seisomalaudan kanssa. Eikä niiden kääntely ole haitannut vauvaa tai minua. Niiden rattaiden rinnalla on kyllä ollut kevyet pienet rattaat, koska isot vaunut vie autonperässä liikaa tilaa. Sanoisin, että on varmasti haluamis- ja tottumiskysymyskin kummat on paremat. Se miksi jotkut haluaa vaihtaa piankin kevyempiin rattaisiin kokonaan voi olla siitä syystä, että vähemmän käytetyillä on parempi jälleenmyyntiarvo. Meidän yli 3 vuotta aktiivisesti käytetyt vaunut alkaa olla siinä kunnossa (kankaan haalistuneet, rupsahtaneet) ettei niistä paljoakaan saisi. Meillä on siis Brion Happyt vauvalla, Brion Ponyt isommalla sekä Britaxin b-motionit kevyinä vauvan rattaina. Jos nyt ostaisin vaunut, ostaisin sellaiset johon voi vaihtaa kääntyvätpyörät/talvipyörät.
 13. ponyissä jalkatuki nousee ylös, työntöaisaa ei voi säätää ja se lepoasento on tosi pysty ja istumarattaat ne onkin. Meidän 3-vuotias on kyllä nukkunut niissä kun tarpeeksi väsyttää, mutta ei niistä semmoseen jatkuvaan nukutuskäyttöön ole. Jos rattaissa pitää myös nukkua päikkärit niin sitten ne Brion racet tai Spinit on paremmat. Minkä ikäiselle ne rattaat tulisi? Mäkin tykkään Ponyistä just ku ne on ihan perusrattaat ilman mitään erikoisuuksia.
 14. Meillä on Ponyt ja hyvät on. On ollut just kevyinä rattaina nyt 3-vuotiaalla käytössä. Iso painoraja ja hyvät työntää oli sitten lunta tai ei. Lisävarusteena on kuomu. Bussissa pääsee näppärästi kulkemaan. Eli suosittelen kyllä! Meillä siis vauvalla Britaxin b-motionit ja 3-vuotiaalla Brion ponyt.
 15. Sera kannattaa testata seisomalaudan kanssa rattaat ennen kuin hankkii semmoset. Rattaiden kyydissä oleva ei välttämättä voi olla makuullaan, jos toisen pitää olla laudalla tai ainakin se asento voi olla hankala. Ja minkälaisessa asennossa ylipäätänsä seisomalaudalla matkustaja on, aisan ulkopuolella vai sisäpuolella ja vielä, että miten itse pystyty työntämään, kun lauta on käytössä.