annie^

Aktiivijäsen
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

About annie^

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me kerettiin jo innostumaan, että lähettäis n. kuukauden päästä käymään reissussa. Perillä homma sujuis varmasti tosi hyvin tytön kanssa, mutta sitten tajuttiin lennot. Millä ihmeellä tollanen taapero pidetään hiljaa paikallaan n. 6 tuntia..? Ehkä tää haave pitää unohtaa ja yrittää syksyllä uudestaan. Ainakin vois elää toivossa, että sillon jaksais kirjat, piirtäminen jne kiinnostaa edes vähän pidempään.
 2. Osaako joku sanoa saako Easywalkereihin kaukaloadapterit kiinni myös sillon kun rataskankaat on kiinni? Ja mikä sadesuoja passais noihin? Missäköhän sitä niiden omaa olis tarkotus kuljettaa, kun ei saa kasaan sen raudan takia..
 3. Jeii paketti tuli 11. päivä tilasin ja tänään tuli eli erittäin nopeeta toimintaa! Ja vaatteet on just niin ihania kun kuvissakin. "Sukkahousuleggarit" näyttää suht oikeen kokosilta tytölle, mutta paidat on ISOJA. Otin siis 1v 3kk neidille (arviolta 80cm ja 10kg) kaikki vaatteet koossa 86-92 ihan varmuuden vuoksi.. http://www.nextdirec...nger-girls/92/2 Tohon takkiin rakastuin ja sen takia tilauksen laitoin menemään ja se on kyllä ihana livenä Taitaa kyllä odottaa ens syksyyn, että on sopiva.. Ehkä liian isot vaatteet on hyvä peruste uudelle tilaukselle..? Muoks. Ei ne vaatteet mitään isoja ollukkaan Silleen reilun kokosia, että menee pitkään, mutta hyvin voi jo nyt käyttää. Kyllä keräsi neiti kehuja uudesta takistaan
 4. Ensimmäinen tilaus lähti matkaan. Ei olis pitäny löytää tota sivustoa, niin mun makuun ne vaatteet Kovan karsinnan tehtyäni "koe-erässä" tilasin tytölle takin, kaks paitaa ja kahet leggarit. Otin ihan varmuuden vuoksi 86-92 kokoa. Jos on superisoja niin ehkä siinä on syytä uuden tilauksen laittoon Ja sitten kun masuasukki syntyy, lähtee viimeistään uusi tilaus matkaan. Nyt tilasin pienelle vaan tumppuja, kun sukupuolta ei tiedetä.
 5. Mies on tökkiny mun mahaa "Se on kova". Niin, ei tätä läskillä oo kasvatettu
 6. Mukava kuulla muistakin laiskoista ulkoilijoista!! Kesällä tuli ulkoiltua enemmän, mutta syyssateilla meitä ei kyllä ulkona näy.. Kerran oltiin sateella ja olin aika ylpee itestäni Tyttö nukkuu päikkärit ulkona, että siinä saa kyllä 2-3h raitista ilmaa. Kyllä me silti yritetään kerran päivässä ulkoilla. Ennen käytiin vielä iltasin koko perhe kävelyllä, mutta nyt on niin pimeetä ettei tyttö oikeen viihdy rattaissa kun ei näe mitään..
 7. Tyttö oppi istumaan 6kk iässä ja siitä lähtien on sillon tällön käynyt saunassa. Noin vuoden iästä on alkanut säännöllisesti käymään ja löylyäkin heitetty Mä en hirveemmin tykkää saunomisesta niin tyttö käy isin kanssa. Heti kun kuuleekin sanan sauna niin yrittää alkaa housuja kiskomaan pois Mä yleensä riisun tytön ja sitten neiti kantaa erittäin ylpeenä oman kylpytakkinsa kylppäriin. Noin vartin verran saunareissu kestää ja välissä käyvät suihkussa "vilvoittelemassa". Lopuksi mies tuo tytön mulle ja menee vielä jatkamaan saunomista. Näin homma toimii hyvin Joskus kokeiltiin koko porukalla käymistä, mutta se ei meillä toiminut. Tytöllä on sen verran eroahdistusta, että lähtee kyllä pois mun luota, mutta ei kestä jos näkee mun poistuvan.. Eli kun yhdessä saunottiin ja mä lähdin edeltä peseytymään niin tuli hirvee huuto.. Tyttö ei vielä puhu, mutta sauna sanoo "tsss"
 8. 1v2kk tyttö ei oo vielä kertaakaan karkkia maistanut. Kahvipöydästä on joskus pienen palan pullaa, keksiä tms saanut, jos ei ole ollut omia "herkkuja". Yleensä syö mielummin porkkanaa, leipää, rusinoita jne. On jopa ottanu keitettyä kananmunaa mielummin kun kakkua
 9. Pakko vähän hehkuttaa meidän uusia Brion Spinejä Haluttiin ehdottomasti kääntyvät etupyörät ja loppusuoralle pääty noi Spinit ja Scooter S:t. Scooterit ois musta ollu paremman näköset ja makuutila himppasen isompi, mutta hieman epäilytti kun ainakin koeajetussa yksilössä toinen eturengas ei aina ottanu lattiaan kiinni vaikka tyttö oli painona kyydissä.. Brioissa iso plussa oli kunnon jousitus ja jotenkin ne oli muutenkin paremmat työntää. Epäilytti vähän ne pienet etupyörät ylipäätään, mutta hyvin menee tossa meiän pihassakin, joka on vielä raksauksen jäljiltä isoa soraa Ylipäätään yhdistelmien jälkeen oon ihan ihmeissäni siitä miten pienet noi kuomurattaat on, vaikka istumatilaa on reippaasti! Ja ihanan kevyet, noihan heittää tosta vaan tuon konttiin
 10. Onko kellään kokemusta Transportereista? Haaveilen (taistelumalli)yhdistelmien vaihtamisesta näppärämpiin rattaisiin ja transporterit vaikuttais justiinsa meille passeleilta
 11. Milloin aloititte miettimisen? Jossakin määrin mietittiin plussasta saakka. Noin puolen välin tienoilla lainasin kirjastosta nimikirjan ja tein listan kaikista mun mielestä kivoista nimistä. Mies sitten veti yli ne, joista ei tykännyt. 4d-ultran jälkeen viikolla 24 alettiin sitten ihan tosissaan miettiä tytölle nimeä Toiselle alettiin taas heti plussaamisen jälkeen miettimään. Lähinnä niitä kivoja, jotka oli mielessä jo esikoiselle ja sellasia jotka toimis esikoisen nimen kanssa. Oliko päätös vaikea? Oli! Mies on todella kranttu.. Ei kelvannu mun ehdotukset, mutta ei herralla oikeen meinannu olla omiakaan ehdotuksia Oliko teillä valmiina tytön ja pojan nimet? Pojan nimestä ei päästy ikinä yhteisymmärrykseen Entä onko jollain käynyt niin, että vauvan nimi on jo päätetty, mutta synnyttyään vauva onkin näyttänyt ihan joltain muulta? Synnytykseen saakka meillä oli kummallakin oma suosikki, mun vähän modernimpi ja miehen perinteisempi. Tyttö oli heti syntyessään niin emännän näkönen, että ei voinut harkitakkaan kun miehen ehdotusta Kuinka tutun ihmisen kaima lapsesta voi tulla? Ei tietenkään ihan sen hirveän vanhan luokkakaverin, mutta voisitteko antaa lapselle saman nimen kuin esim. jollain ihan mukavalla puolitutulla? Hmm, ei nyt ainakaan samaa nimeä kun ihmisellä, jonka kanssa ollaan edes joskus tekemisissä.
 12. Kummastakin on yksi testi tallessa Tuskin niitä tulee loppuelämää säilytettyä, mutta vielä en oo raatsinu roskiinkaan heittää..
 13. Meidän 1v2kk tyttö nukkuu yöllä yleensä 11h, huonojen öiden jälkeen 12h ja päikkäreitä n. 3h (välillä nukkuis pidempäänkin, mutta herätän). Nyt on kuitenkin yöunille nukahtaminen tositosi vaikeeta eikä yhtään vaikuta väsyneeltä, joten oon miettiny päiväunien rajottamista esim. 2 tuntiin.
 14. ^Sitä pitää kyllä harkita, koska kuomurattaista ei tosiaan tunnu löytyvän passeleita..
 15. Täällä samoja pohdiskeluja kun alanneella! Esikoisella on ollut käytössä Brion Kombit ja Gracon Trekot (ei siis varsinaiset matkikset vaikka siinä käytössä meillä olikin). Trekot myin äskettäin pois. Briot on aivan mahtavat lenkkeilykätössä+päikkäreissä, mutta ei todellakaan kaupoilla (ja kasaaminen on jotenkin hankalaa, en meinaa yksin saada kasaan..). Nyt vaihtoehtoina on pienten matkisten osto ja Briojen pitäminen, mutta kolmien rattaiden säilytys ei oikeen houkuttele. Toinen vaihtoehto olis myydä Briot ja ostaa hyvät kuomurattaat. Toisaalta tuntuu hölmöltä ostaa nyt rattaat kun n. puolen vuoden päästä tuplia aletaan käyttämään. Vaikka onhan niille rattaille käyttöä myöhemminkin.. Meillä ehkä isoin ongelma on se, että ei meinaa löytyä meiän kriteerejä täyttäviä kuomurattaita..