annie^

Aktiivijäsen
  • Content count

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by annie^

  1. Me kerettiin jo innostumaan, että lähettäis n. kuukauden päästä käymään reissussa. Perillä homma sujuis varmasti tosi hyvin tytön kanssa, mutta sitten tajuttiin lennot. Millä ihmeellä tollanen taapero pidetään hiljaa paikallaan n. 6 tuntia..? Ehkä tää haave pitää unohtaa ja yrittää syksyllä uudestaan. Ainakin vois elää toivossa, että sillon jaksais kirjat, piirtäminen jne kiinnostaa edes vähän pidempään.
  2. Osaako joku sanoa saako Easywalkereihin kaukaloadapterit kiinni myös sillon kun rataskankaat on kiinni? Ja mikä sadesuoja passais noihin? Missäköhän sitä niiden omaa olis tarkotus kuljettaa, kun ei saa kasaan sen raudan takia..
  3. Eli meidän neitokainen on erittäin innokas syömään ja tarkka syömisistään. Aina on saatava jotain syötävää samalla kun muut syö ja osaa jo katsoa mitä itsellä on ja mitä muut syö.. Ennen kelpas kun anto esim. kurkkua tai maissinaksua, mutta nyt huomaa, että on eri tavaraa ja viskaa lattialle Eli kaipailisin ideoita mitä ruokia vois tehdä koko perheelle yhteisiksi. Jotenkin lyö ihan tyhjää.. Makaronilaatikko tuli mieleen, sitä tein ja se oli herkkua. Kökkäreet ei haittaa ja ihan muussaamatta veteli. (Toivottavasti tästä jotain selvää saa, keskittyminen vähän heikkoa kun yrittää samalla vahtia neitiä, joka parhaansa mukaan tekee tuhoja )
  4. Jeii paketti tuli 11. päivä tilasin ja tänään tuli eli erittäin nopeeta toimintaa! Ja vaatteet on just niin ihania kun kuvissakin. "Sukkahousuleggarit" näyttää suht oikeen kokosilta tytölle, mutta paidat on ISOJA. Otin siis 1v 3kk neidille (arviolta 80cm ja 10kg) kaikki vaatteet koossa 86-92 ihan varmuuden vuoksi.. http://www.nextdirec...nger-girls/92/2 Tohon takkiin rakastuin ja sen takia tilauksen laitoin menemään ja se on kyllä ihana livenä Taitaa kyllä odottaa ens syksyyn, että on sopiva.. Ehkä liian isot vaatteet on hyvä peruste uudelle tilaukselle..? Muoks. Ei ne vaatteet mitään isoja ollukkaan Silleen reilun kokosia, että menee pitkään, mutta hyvin voi jo nyt käyttää. Kyllä keräsi neiti kehuja uudesta takistaan
  5. Ensimmäinen tilaus lähti matkaan. Ei olis pitäny löytää tota sivustoa, niin mun makuun ne vaatteet Kovan karsinnan tehtyäni "koe-erässä" tilasin tytölle takin, kaks paitaa ja kahet leggarit. Otin ihan varmuuden vuoksi 86-92 kokoa. Jos on superisoja niin ehkä siinä on syytä uuden tilauksen laittoon Ja sitten kun masuasukki syntyy, lähtee viimeistään uusi tilaus matkaan. Nyt tilasin pienelle vaan tumppuja, kun sukupuolta ei tiedetä.
  6. Mies on tökkiny mun mahaa "Se on kova". Niin, ei tätä läskillä oo kasvatettu
  7. Mukava kuulla muistakin laiskoista ulkoilijoista!! Kesällä tuli ulkoiltua enemmän, mutta syyssateilla meitä ei kyllä ulkona näy.. Kerran oltiin sateella ja olin aika ylpee itestäni Tyttö nukkuu päikkärit ulkona, että siinä saa kyllä 2-3h raitista ilmaa. Kyllä me silti yritetään kerran päivässä ulkoilla. Ennen käytiin vielä iltasin koko perhe kävelyllä, mutta nyt on niin pimeetä ettei tyttö oikeen viihdy rattaissa kun ei näe mitään..
  8. Tyttö oppi istumaan 6kk iässä ja siitä lähtien on sillon tällön käynyt saunassa. Noin vuoden iästä on alkanut säännöllisesti käymään ja löylyäkin heitetty Mä en hirveemmin tykkää saunomisesta niin tyttö käy isin kanssa. Heti kun kuuleekin sanan sauna niin yrittää alkaa housuja kiskomaan pois Mä yleensä riisun tytön ja sitten neiti kantaa erittäin ylpeenä oman kylpytakkinsa kylppäriin. Noin vartin verran saunareissu kestää ja välissä käyvät suihkussa "vilvoittelemassa". Lopuksi mies tuo tytön mulle ja menee vielä jatkamaan saunomista. Näin homma toimii hyvin Joskus kokeiltiin koko porukalla käymistä, mutta se ei meillä toiminut. Tytöllä on sen verran eroahdistusta, että lähtee kyllä pois mun luota, mutta ei kestä jos näkee mun poistuvan.. Eli kun yhdessä saunottiin ja mä lähdin edeltä peseytymään niin tuli hirvee huuto.. Tyttö ei vielä puhu, mutta sauna sanoo "tsss"
  9. 1v2kk tyttö ei oo vielä kertaakaan karkkia maistanut. Kahvipöydästä on joskus pienen palan pullaa, keksiä tms saanut, jos ei ole ollut omia "herkkuja". Yleensä syö mielummin porkkanaa, leipää, rusinoita jne. On jopa ottanu keitettyä kananmunaa mielummin kun kakkua
  10. Pakko vähän hehkuttaa meidän uusia Brion Spinejä Haluttiin ehdottomasti kääntyvät etupyörät ja loppusuoralle pääty noi Spinit ja Scooter S:t. Scooterit ois musta ollu paremman näköset ja makuutila himppasen isompi, mutta hieman epäilytti kun ainakin koeajetussa yksilössä toinen eturengas ei aina ottanu lattiaan kiinni vaikka tyttö oli painona kyydissä.. Brioissa iso plussa oli kunnon jousitus ja jotenkin ne oli muutenkin paremmat työntää. Epäilytti vähän ne pienet etupyörät ylipäätään, mutta hyvin menee tossa meiän pihassakin, joka on vielä raksauksen jäljiltä isoa soraa Ylipäätään yhdistelmien jälkeen oon ihan ihmeissäni siitä miten pienet noi kuomurattaat on, vaikka istumatilaa on reippaasti! Ja ihanan kevyet, noihan heittää tosta vaan tuon konttiin
  11. Onko kellään kokemusta Transportereista? Haaveilen (taistelumalli)yhdistelmien vaihtamisesta näppärämpiin rattaisiin ja transporterit vaikuttais justiinsa meille passeleilta
  12. Milloin aloititte miettimisen? Jossakin määrin mietittiin plussasta saakka. Noin puolen välin tienoilla lainasin kirjastosta nimikirjan ja tein listan kaikista mun mielestä kivoista nimistä. Mies sitten veti yli ne, joista ei tykännyt. 4d-ultran jälkeen viikolla 24 alettiin sitten ihan tosissaan miettiä tytölle nimeä Toiselle alettiin taas heti plussaamisen jälkeen miettimään. Lähinnä niitä kivoja, jotka oli mielessä jo esikoiselle ja sellasia jotka toimis esikoisen nimen kanssa. Oliko päätös vaikea? Oli! Mies on todella kranttu.. Ei kelvannu mun ehdotukset, mutta ei herralla oikeen meinannu olla omiakaan ehdotuksia Oliko teillä valmiina tytön ja pojan nimet? Pojan nimestä ei päästy ikinä yhteisymmärrykseen Entä onko jollain käynyt niin, että vauvan nimi on jo päätetty, mutta synnyttyään vauva onkin näyttänyt ihan joltain muulta? Synnytykseen saakka meillä oli kummallakin oma suosikki, mun vähän modernimpi ja miehen perinteisempi. Tyttö oli heti syntyessään niin emännän näkönen, että ei voinut harkitakkaan kun miehen ehdotusta Kuinka tutun ihmisen kaima lapsesta voi tulla? Ei tietenkään ihan sen hirveän vanhan luokkakaverin, mutta voisitteko antaa lapselle saman nimen kuin esim. jollain ihan mukavalla puolitutulla? Hmm, ei nyt ainakaan samaa nimeä kun ihmisellä, jonka kanssa ollaan edes joskus tekemisissä.
  13. Kummastakin on yksi testi tallessa Tuskin niitä tulee loppuelämää säilytettyä, mutta vielä en oo raatsinu roskiinkaan heittää..
  14. Meidän 1v2kk tyttö nukkuu yöllä yleensä 11h, huonojen öiden jälkeen 12h ja päikkäreitä n. 3h (välillä nukkuis pidempäänkin, mutta herätän). Nyt on kuitenkin yöunille nukahtaminen tositosi vaikeeta eikä yhtään vaikuta väsyneeltä, joten oon miettiny päiväunien rajottamista esim. 2 tuntiin.
  15. ^Sitä pitää kyllä harkita, koska kuomurattaista ei tosiaan tunnu löytyvän passeleita..
  16. Täällä samoja pohdiskeluja kun alanneella! Esikoisella on ollut käytössä Brion Kombit ja Gracon Trekot (ei siis varsinaiset matkikset vaikka siinä käytössä meillä olikin). Trekot myin äskettäin pois. Briot on aivan mahtavat lenkkeilykätössä+päikkäreissä, mutta ei todellakaan kaupoilla (ja kasaaminen on jotenkin hankalaa, en meinaa yksin saada kasaan..). Nyt vaihtoehtoina on pienten matkisten osto ja Briojen pitäminen, mutta kolmien rattaiden säilytys ei oikeen houkuttele. Toinen vaihtoehto olis myydä Briot ja ostaa hyvät kuomurattaat. Toisaalta tuntuu hölmöltä ostaa nyt rattaat kun n. puolen vuoden päästä tuplia aletaan käyttämään. Vaikka onhan niille rattaille käyttöä myöhemminkin.. Meillä ehkä isoin ongelma on se, että ei meinaa löytyä meiän kriteerejä täyttäviä kuomurattaita..
  17. Muutamalta tosi hyvältä ystävältä (joiden kanssa muutenkin puhutaan kaikesta) oon kysynyt. Muilta en kyllä todellakaan kehtaisi udella. Jos joku jotenkin vihjailisi asiasta/vaikuttaisi siltä, että haluaa aiheesta puhua, sillon saattasin kysyä.
  18. Äh, en nyt millään saa laitettua kuvaa.. Linkin takana siis kuva viikolta 12+4 http://aijaa.com/v.p...02348915988.jpg
  19. Me käytiin A-T Lastenturvasta ostamassa. Siellä oli nyt tarjouksena normiväreillä rattaat+koppa 729e ja erikoisvärit 799e. Ainakin noissa erikoisväreissä oli tinkimisvaraa, maksettiin omistamme 779 http://www.baby1.fi/ Ja tuolla näytti olevan rattaat+koppa 749e.
  20. Osaako joku sanoa saako Easywalkereihin viritettyä jonkun muun merkin turvakaaren vaan toiselle puolelle? Meillä siis tarkotuksena käyttää vauvakoppaa ja sillon kun ei saa sitä Easywalkereiden omaa kaarta laitettua Nyt kun katoin tota Ada.:n kuvaa niin alko mietityttään, että oisko sittenkin pitäny hommata pehmeä kantokoppa eikä sitä kovaa koppaa..
  21. Juuri näin! Joo ei ole sairaus, mutta kyllä se olon tekee välillä niin tuskaseks että.. Ja samaan kastiin nämä "Minä kyllä olin loppuun asti töissä" -äidit. Esikoisesta ei ollu varmaan viikkoakaan, että olis ollut hyvä olla, aina joku vaivas. Muutenkin suretti, kun raskaudesta ei osannut iloita täysillä vaivojen takia ja sitten sai kuulla näitä ihania kommentteja
  22. Mun niiin jo tekis mieli astua ulos "Fb-kaapista", mutta en taida vielä uskaltaa.. Oon facebookissa tehny ryhmän, jossa on kaikki keiden kanssa oikeesti oon tekemisissä ja vain ne näkevät mun statukset ja kuvat jne.. Eli sinällään ei olis niin paha siellä raskaudesta kertoa. Haluisin, että kaverit tietäis meidän ihanat uutiset ja en jaksais jokaiselle yksitellen viestiä lähettää. Esikoisesta laitoin rakenneultran jälkeen jotain, että "puoliväli ja kaikki hyvin". Ehkä tästäkin sitten jotain vastaavaa
  23. Esikoisesta siirryin mammahousuihin n. 13 viikolla ja nyt tasan 10+0. Ne on niiiiin mukavat päällä Kyllä normifarkut varmaan vielä menis, mutta en edes halua tunkea. Virallisia mammapaitoja en esikoista odottaessa ostanu kun pari, lähinnä kauluspaitoja. Muuten menee pidempää mallia olevat paidat varsin hyvin loppuun asti Ainiin ja mahan yli tulevat mammaleggarit on aivan mahtavia! Ei tuu jenkkiksiä ja voi käyttää tiukkoja mekkoja
  24. Noissakaan ei taida olla säädettävää jalkatukea..? Vaikka ei sillä enää väliä, me innokkaat ostettiin jo Easywalkerit Jotka on muuten IHANAT!! Mies halusi käydä koeajamassa ne ja aivan ihanat työntää! Ei yhtään tunnu, että tuplia lykkisi. Kulkee kevyesti ja kääntyy näppärästi
  25. Kiitoksia vastauksista Easywalkerit onkin ollu mun suosikit eli taidetaan päätyä niihin. Nyt löysin yhen kaupan, jossa tarjouksena vaunukoppa kaupan päälle. Ihan tuntuva tollanen 190e "alennus". Jos oikein ymmärsin, niin myyvät 2011 värit pois varastosta. Jaiks, uskaltaiskohan ne nyt jo tilata..