LaraCroft

Aktiivijäsen
 • Content count

  414
 • Joined

 • Last visited

About LaraCroft

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday April 8

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^ tylsää tommonen
 2. From the album päikkyä varten

 3. From the album päikkyä varten

 4. Olen tällä viikolla menossa kierukan poistoon ja puhtaasti terveydellisistä syistä. Olen synnyttänyt kaksoset ja heidän ollessa 3kk, laitatin kierukan. Itse toimenpide ei sattunut ollenkaan ja olin toiveikas,että tästä tulee meidän ehkäisy moneksi vuodeksi ja arjen pyörittämisen ohella ei tarvitse muistaa mitään pillereitä ym Minulla on enemmän huonoa, kuin hyvää sanottavaa tästä vehkeestä, joka on ollut käytössä nyt reilun vuoden. + ei tarvitse luoda ajatustakaan ehkäisylle +pitkäikäinen +halpa (ensimmäinen oli ilmainen) - kuukautiskivut on sitä luokkaa, että muistuttaa synnytyssupistuksia ja 1000mg särkylääkekään ei auta (onneksi niitä sentään saa nykyään ilman reseptiä) - Vuoto kestää yli viikon. -näistä 4pv niin runsasta,että käytän samoja supersiteitä, kun synnytyksen jälkeen jälkivuodon aikaan. - Langat häiritsevät miestä tietyissä asennoissa. -minäkin kärsin yhdyntäkivuista (ei mitään ongelmia ennen synnytystä/kierukkaa) Kierukan jälkeen tarkoituksena on kokeilla ehkäisylaastareita
 5. Kyllä meillä ainakin ollaan syöty janssonin kiusausta. En edes ajatellut, että olisi kiellettyjen listalla.. Ollaan myös syöty nakkeja 10 kk iästä saakka. Pojat syö suurilta osin samaa ruokaa kuin me, paitsi jos meillä on pihvi/ranskis-päivä tai jos ollaan reissun päällä, niin silloin annan vielä purkista. Heselläkin ollaan käyty,tosin pojat sai tyytyä miniporkkanoihin Eniten olen tiukkis mehujen,limppareiden ja karkkien/pullien suhteen.Mehuissa on nollatoleranssi, jäätelöä on maistettu pari lusikkaa ja jouluna saivat omat piparit. (Vielä kun isovanhemmat tottelis mun sääntöjä herkuista, niin kaikki olis hyvin)
 6. Aamupalaksi viilis ja maitoa, iltapalaksi puuroa,maitoa ja jugurttia. Meillä on pysynyt samana noi aika kauan, toki ostan aina viilistäkin kaikkia eri makuja, niin vaihtelua tulee joka pv.
 7. Tässä meidän kakku
 8. ^ mekin skipattiin toi heti ekan illan jälkeen. Meni kamalaks huutamiseks ja kyl sitä haluaa illal edes sen verran omaa aikaa et saadaan syödä rauhassa!
 9. Meidän poikien (4kk) rytmi menee näin: 6.30-7 herätys,vaatteiden/vaipan vaihto,aamumaito, lastenohjelmat n. 8.00 päikkärit sittereissä (20-60 min) 10-10.30 maito + kiinteitä seurustelua,leikkimattoilua, 15 min unijaksoja 13-13.30 maito + kiinteitä 14.00 tunnin vaunulenkki/päikkärit heräävät heti kun vaunut pysähtyvät,joten lenkin jälkeen taas seurustelua, niskatreeniä. 16-16.30 maito, isi tulee kotiin ja leikkii poikien kanssa, että äiti pääsee esim. suihkuun tai laittautumaan kauppareissua varten 17.00 joko lähdetään koko perhe kauppaan, mummolaan ym tai sitten katsotaan vaan tv:tä ja seurustellaan sohvalla 18-19 iltamaito,iltarutiinit 19-19.30 pojat nukkumaan vaikka mitä tekis niin toinen pojista herää joka aamu viim. 7. Meinataan kokeilla laittaa pojat vast 20 nukkumaan, jos auttais. Samainen poika ei meinaa millään saada iltaisin unesta kiinni, ei auta pimennysverhot, ei lämpimämpi maito. Toinen nukahtaa lähes samantien kun laittaa mahalleen, tutti suuhun ja nalle kainaloon. Kiinteitä ollaan maisteltu reilu viikko, ei oo vaikuttanut yöuniin, koska nukkuivat koko yön jo ennen kiinteitä.
 10. ^ saako sen hyvin vaunujen työntöaisaan? Kai sitä pitää pikkuhiljaa hyväksyä se tosiasia että tässä perheessä ei pärjätä sievällä pikku hoitolaukulla, vaan paremminkin matkalaukulla!
 11. minä täällä taas tämän kysymyksen saa siirtää jos ei mielestänne kuulu tänne.. Eli hoitolaukusta; onko teillä käytössä ekstraisoja hoitolaukkuja? meillä on hajoamispisteessä nykyinen hoitolaukku, koska tavaraa on ihan hirveästi! Haluaisin kuitenkin että laukku olisi helppo kiinnittää vaunujen työntöaisaan niin siksi en ensimmäiseksi ole harkitsemassa tavallista isoa laukkua..
 12. meillä tähän asti ollut käytössä vauva-lehden tilaajalahjana tullut hoitolaukku, mutta kun kahden vauvan tarpeisto pitää sinne väkisin sulloa niin hihna alkaa olemaan aika finaalissa. Täytyykin lukea ketju kunnolla läpi, että löytyis joku hyvä ja tilava(!) laukku joka menee hyvin myös tuplavaunujen työntöaisaan.
 13. Pojat olivat syntyessään 2580g ja ovat nyt 4kk. Ollaan tällä viikolla siirrytty kokoon 62 ja osa (varsinkin tutta) housuista vielä vähän reilut. kokoa 50 käytettiin tosi kauan, mutta 56 oli tosi vähän aikaa käytössä. Nyt kun katsoo koon 68 bodeja, näyttää ne tosi isoilta, mutta aika menee niin pirun nopeasti että kohta nekin on käytössä
 14. sairaalassa saivat Nan ha1 ja sitä jatkettiin kotonakin aluksi jauheena, sitten valmiina nesteenä. Nyt ollaan siirrytty NAN 1 koska sitä saa 0,5l pulloissa
 15. puolet vanhaa ja puolet uutta. Pari-kolme pv näin ja sitten pelkästään uutta. Vaihdettiin kyllä vaan Nan ha1:stä Nan 1