Monalisa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2088
 • Joined

 • Last visited

About Monalisa

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Moikka, Me teimme kyseisen matka juuri perheemme kanssa. Kirjoitin siitä matkakertomuksen ja se löytyy useammassa osassa täältä. Toivottavasti siitä on hyötyä
 2. Mä tarkennan vielä Koska mulla oli taapero ja vauva, niin mulla oli kaksi erillistä sadesuoja. Eli siitä brion single suojasta tuunasin sen meille sopivan mallin. Leikkasin siis molemmat takasaumat auki ja laitoin tilalle ne tarranauhat. Näin sain sen suojan aisojen yli. Vauva olis siis tällöin omassa kopassaan sen EW:n sadesuojan suojissa. Mä tykkäsin tosi paljon siitä EW:n kopan suojasta.
 3. Citissä on ihan samat travelsystem kiinnitys mahdollisuudet kuin muissakin maxi-cosin kaukaloissa. Sen saa rattaisiin niillä samoilla adaptereilla kun muutkin mallit. Mutta kuten totesit itse en näe telakkaa tarpeellisena seuraavan vaiheen istuimessa. Ja onko vielä niin että seuraava istuin tohon FamilyFix telakkaan on kasvot menosuuntaan.
 4. Mulla on kanssa brion sadesuoja tuunattuna. Olen ratkonut siitä ne kaksi takasaumaa ja kiinnittänyt tarranauhat koko matkalle. Näin saan sen aisojen yli ja kiinnitettyä sieltä kuomun takaa. Tämä siis ratas vaiheessa.
 5. Jos mä olen käsittänyt oikein niin Emmaljungalla on hinnan nousua tullut nyt viimeisen puolen vuoden sisään yhteensä 30%!!! Ensin 10% ja nyt 20% !! Aika hurjaa!
 6. Ei ollut tarkoitus sinua tahvoksi haukkua eikä vähätellä sinun ihmistuntemusta. Välillä vaan on niin että ovat tosi hyviä myyjiä, mutta jos sattuu kysymään oikeat kysymykset selviää että eivät osaa muuta kuin jonkun opetellun tekstin. Mutta hyvä että saitte hyvät kaupat!!
 7. Ihme touhua! Justahan ne nostivat hintoja elokuussa!!! Paljon hinnoille tuli nyt korotusta, osaako joku antaa esimerkkiä?
 8. Mä haluaisin ostaa Beet ja mietin nyt uuden ja vanhan mallin välillä. Tiedän että Bee+ on paranneltu versio monessakin mielessa, mutta tuo kuomu mietityttää. Tuo vanha kuomu on paljon suojaavampi. Pärjääkö tuolla uudella? Tai varmasti pärjää mutta puheenvuoroja otetaan mielellään kumpaankin suuntaan
 9. Vähän joudun oikaseen CabrioFixissä on ihan samanlainen poistettava kiilatyyny. Se päätuki on varmasti parempi Pebblessä, koska ei ole umpio niin kuin CF:ssä. Ja tähän on pakko kommentoida sen verran että vaikka ne myyjät kuulostavat tosi tietäviltä, niin todellisuudessa kannattaa suodattaa jutuista aika paljon. Tiedän paljon tapauksia kun puhutaan ihan mitä vaan että saadaan asiakas ostamaan! Ja mitä tuohon vakuutus asiaan tulee, kuulostaa aika omituiselta. Jotenkin tuntuu epäilyttävältä että kaukalo joka on ollut testivoittaja useampana vuotena peräkkän olisikin yht´äkkiä ilman vakuutusta?? Se tarkoittaisi käytännössä että kaikki muutkin kaukalot jäävät ilman vakuutusta. Mutta tämä onkin vain minun mielipide enkä kirjoittanut sitä loukatakseni ketään. Olen vain nykyään tosi kriittinen noita myyjiä kohtaan!
 10. Kun noista väreistä ja toimitusajoista oli puhetta. Kyllä niitä erikoisempiakin värejä voi joutua odottamaan. Itse tilasimme esikoiselle Emmaljungan vaunut helmikuun alussa ja vaunut saatiin vasta kesäkuussa!! Ensin sanottiin että menee 8vko sitten se oli 12vkoa ja aina vaan venyi. Vauva kerkesi jo syntymäänkin, mutta en luopunut enää väristä ;D
 11. Mun kokemuksen mukaan siellä oli ihan hyvät valikoimat lasten ruokia. Itse asioitiin Wal Martissa ja niiltä löytyi ainakin tosi hyvä valikoima ja hyvin maistui lapsellekkin. Ja miksi kasviksista ei uskaltaisi itse tehdä? Niitäkin oli hyvät valikoimat, joten varmasti sekin onnistuu. Lentomatka onkin sitten asia erikseen. Omalla kohdallani se vaatiin paljon pinnaa ja paljon viihdykettä
 12. Mä oon taas ihan eri mieltä tosta asiasta. Tein meinaan pitkän tutkimustyön (on luettavissa jollain aikaisemmalla sivulla X ) ja toi EW:n koppa on kaikista saman tyyppisistä kopista isoin ja tilavin. Meidän juniori mahtui siihen vielä 8kk ikäisenä nukkumaan ja elettiin vielä keskellä viime talvea. Meille oli siis tosi nappi ostos. Viityi kopassa kun oli hereilläkin kun laittoi jonkun pienen korokkeen patjan alle. Itse käytin Joutsenen untuva pussia kopassa, joten kauheesti ei vaatetta sinne alle tarttennut.
 13. Pitäisi kyllä kuulua!
 14. Tässä on muutama video klippi Emmaljungista for dummies City Cross video näkyy sivun oikeessa yläreunassa kun painaa play. Ozone city video samassa kohdassa sivua. Nitro City Mondial
 15. Mikä runko teillä on?