Kielo

Jäsen
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Kielo

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Nauroin täällä ihan kippurassa Oma kommellus tänään ei ollutkaan (omasta mielestäni) ihan NIIN hauska: vein lapsen turvakaukalossa autoon ja ajoin auton ulko-oven eteen tarkoituksena pakata loput mukaan tulevat tavarat autoon. Piti ottaa vaunut, hoitolaukku, yksi vaatekassi ja oma käsilaukku mukaan. Ja kas, kun olin jättänyt ne kaikki sisälle, myös sen laukun, missä oli rahapussi, kotiavaimet ja kännykkä. Ja ulko-oven olin tietysti napsauttanut autolle mennessä lukkoon. Jep, jep. (Onneksi oli sitten edes se lapsi mukana...)
  2. Kiitoksia kaikille tuesta ja tsempityksistä! Ne merkitsee paljon mulle tämän surun keskellä. Mieli on ihan maassa, mutta mies on tukena ja päivä kerrallaan koitan palautua. Nyt kun tässä muutama viikko kuluu eteenpäin niin toivon, että taistelutahtoa uuteen yritykseen alkaa löytymään. Tällä hetkellä ei ole kyllä taistelutahtoa pätkän vertaa...
  3. Kaksi keskenmenoa nyt ilmeisesti sitten koettu. Eli ensimmäinen 10/08 keskeytynyt keskenmeno noin viikolla 11, vastasi viikkoa 9. Uusi plussa 22.12.08 nyt eilen alkoi runsas verinen vuoto, menkkatyyppistä kipua alavatsalla, elikkäs varmaan viikolla 6+3 sitten meni kesken. Toivottavasti kohtu tyhjentyis itekseen. Tällä hetkellä en pysty ajatteleen yritystä tai muita vauvajuttuja, katotaan mitä aika tuo tullessaan.
  4. Kp 28/28-30 haamujen haamu aamupissasta predictorilla. Tänään kp 30/28-30 aamupissasta selkeä plussa clearbluella.
  5. Uusi plussa on saatu tänään, kp 30/28-30. Eli yhdet kuukautiset odoteltiin keskeytyneen keskenmenon ja lääkkellisen tyhjennyksen jälkeen ja nyt siis varovasti täällä iloitaan uudesta plussasta...
  6. Mä ajattelen, että luomusynnytys on synnytys ilman lääkkeellistä kivunlievitystä. Eli synnytys allas/jyväpussi/aquarakkulat/hieronta ym. kivunlievityksen kanssa on luomusynnytys, siis mun mielestä.
  7. LiliAnn, voimia ja tsemppiä!
  8. Ihan muutama vaate on kotiin siunaantunut, kun on ostettu lahjaksi, mutta syystä tai toisesta jäänyt antamatta. Mutta en tarkoituksella uskalla kuumeiluvaiheessa vielä mitään ostaa. Ja varsinkaan nyt, kun edellinen raskaus päättyi keskenmenoon.
  9. ^ Onnea! Kiva lukea kannustavia juttuja, että moni on melko nopeasti tullut km:n jälkeen uudelleen raskaaksi. Itsellä on se tilanne, että viime viikolla vasta tapahtui lääkkeellinen tyhjennys keskeytyneen keskenmenon jälkeen, joten odotellaan nyt ne yhdet kuukautiset ja sitten alkaa uusi yritys.
  10. Yhteensä 6 vuotta oli käytössä hormonaalinen ehkäisy, ensin pillerit, sitten rengas. Kun jätin renkaan pois, eka kierto oli 28 päivää, seuraava 35 ja sitten taas 28, johon kierto vakiintui. Positiivinen yllätys oli se, että ennen pillereitä kuukautiset oli tosi runsaat ja kivuliaatkin, nyt ei juuri mitään kipuja ole ollut.
  11. Meillä kokeiltuna ehkäisypillerit, ehkäisyrengas, kortsut ja ehkäisypuikko. Pillerit ihan ok, kokeilin muutamaakin merkkiä, Mercilonista tuli kovia päänsärkyjä ennen kuukautisia sekä vuodon määrä oli aika runsas, Yasmin ihan hyvä. Renkaasta tykkäsin tosi paljon, vuodon määrä oli vähäinen eikä mielestäni renkaasta ollut juurikaan sivuvaikutuksia. Rengas jätettiin pois, kun halusin tietää, miten kroppa toimii ilman hormoneja mahdollista raskautumista ajatellen. Siinä kropan palautuessa käytettiin kortsuja muutamia kertoja, kunnes kokeiltiin ehkäisypuikkoa, joka sopi meille. Haittana oli sotkuisuus. Nyt keskenmenon jälkeen nuo kortsut otetaan varmaan käyttöön ennen uutta yritystä.
  12. No niin, eilen kävin tutulla gynellä tarkistuttamassa tilanteen. Katsoi ultralla ja näyttäisi siltä, että kohtu on tyhjentynyt. HCG-kontrollin määräsi kuitenkin kolmen viikon päähän. Tällä hetkellä vuotoa tulee vielä jonkun verran. Gyne totes, kun kysyi, pitääkö odottaa yhdet kuukautiset ennen uutta yritystä, että hyvä varmaan olis. Mutta ei mitenkään ehdottomalta kuulostanut. No, ainakin tohon hcg-kontrolliin asti ajateltiin odotella. Jaksamisia kaikille!
  13. Meillä ensimmäinen raskaus päättyi keskenmenoon nyt ihan alkukuusta. Eilen todettiin, että matkalaisella ei ollut enää sykettä, kasvu pysähtynyt jotain 8-9 rv tienoille. Eilen otin suun kautta otettavan lääkkeen, nyt sitten aamulla laitoin emättimeen loput. Vutoa on tullut pitkin päivää ja kovia alavatsakipuja on. Hyytymiä on tullut reilusti, mutta jotenkin on vain sellanen olo, että kaikki ei ole vielä tullut pois. Ei varmaan auta muu kuin odotella ja seurailla tilannetta.