Minttu_77

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Minttu_77

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Todellakin pesen, sillä ikinä ei tiedä missä lattialla ne vaatteet ovat pyörineet ennen ostoa ja mitä viimeistelyaineita niihin on suihkittu jossain indonesialaisessa tehtaassa. Pesen joskus vieläkin esikoisemme uudet vatteet vaikka tyttö on jo melkein 4v. Ja uudet alusvaatteet tietty aina.
  2. Huh, mä en kestä noita herskyviä retromaisia printtikuoseja (paiti yöasuissa), mut onneksi mun ei tarvikaan
  3. Lapsissa on eroja ja myös siinä miten päivähoito lähtee rullaamaan. Tyttäremme aloitti perhepäivähoidossa 1v 5kk ikäisenä ja sopeutui hyvin. Kahtena ensimmäisen vkona jääminen oli vaikeata, mutta siitä se sitten lähti hyvin rullaamaan. Päiväkotiin siirryttiin 2v ja 5kk ikäisenä. Taas kaksi ekaa vkoa oli itkuista, mutta sen jälkeen ei enää mitään. Tietenkin lasten on usein parasta omien vanhempien kanssa, mutta jos taloudellinen tilanne ei mahdollista kotihoitoon niin eihän sille mitään mahda. Ai niin, joku überfiksu saattaa nyt sanoa, että miks sitten hankkia lapsia jos ei ole varaa kasvattaa niitä kotona. Juu samaa mietin minäkin ennen äidiksi tuloa, mutta todellisuus ei kuitenkaan ole aina niin ruusuista Eikä ainakaan tyttäremme ole mitenkään kärsinyt päiväkodissa. Päinvastoin, kaverit ovat hyvinkin tärkeitä
  4. Ei ole käväissyt edes mielessä reilun kolmen vuoden aikana, että nimi harmittaisi
  5. Anteeksi, mutta mitkä ihmeen mokkasiinit? Ovatko nuo perusmalliset nahkaiset sisätossut mokkasiineja?
  6. huh, melko kallista!
  7. Itse olen myös aikoinaan käynyt ar-ultrassa enkä maksanut siitä koko hintaa kun sisällytin sen vuositarkastukseen, jonka työnantajani maksaa. Itse maksoin käynnistäni vain sen ultrauksen, joka ei muistaakseni ollut montaakaan kymppiä. Kyllä sen käynnin jälkeen oli niin varma oli. Nyt tokalla kierroksella en "stressaakaan" niin paljon ja olen menossa vasta vkolla 11.