-Olivia-

Aktiivijäsen
 • Content count

  238
 • Joined

 • Last visited

About -Olivia-

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ei kellään ole ylimääräisenä nitroja tai ozoneja myytävänä? Olisin halukas ostaa, etenkin sen rungon! Laittakaa yv:tä!
 2. Ostin huuto.net:stä classic sport -rungon. Hintaa postikuluineen tulee 100e. Mielestäni ei paha. Ajattelin runkoon ostaa city kopan. Nyt mietityttää onko kenelläkään vastaavaa yhdistelmää. Millainen on työntää? Mahtuuko city koppaan hyvin vauva talvi varusteissa?! p.s. jos jollain on tarjota city koppaa pro forest väreissä, ostan mieluusti
 3. Onko muita? Kokemuksia? Alkuraskaudessa väsymystä, palelua, huonovointisuutta. Neuvolasta sanottiin, että kuuluu asiaan. Tällä viikolla vahingossa töissä aloin seuraamaan verensokereitani. Ei ole verensokerit nousseet hädin tuskin yli 5. Matalimmilla olleet 3. Ajattelin vielä viikonlopun yli seurata sokereita ja soittaa sitten neuvolaan. Mieltä askarruttaa että saako vauva tarpeeksi sokeria yms. jos omat sokeri varantoni hupenevat niin nopeasti.
 4. Minä tykkään kanssa. Pähkäilen kahden vaiheilla. vihreät vai ruskeat.. Tuo mallisto on tehty mukailen prinsessa victorian vaunuja.Olisi hauska nähdä millaiset ne ovat olleet vuonna 1977 löysinkin kuvaa
 5. Mitäs mieltä olette Brion uudesta heritage -kuosista?
 6. Ihania masuja itse näytän vain lihonneelta...
 7. MInä näen hailakan viivan!
 8. voih. kinkkinen tilanne.. olis kiva odottaa ne uudet värit.. mut.. ..täytyy varmaan loppuraskaus istua jalat ristissä ettei synny liian aikaisin..
 9. Milloin tulee kauppoihin seuraavan vuoden värit? Itsellä laskettuaika syyskuussa ja mietin että ehdinkö saada jo ensi vuoden värityksellä vai alanko katselemaan jo nykyisiä värityksiä...
 10. Haluaisin kuulla käyttäjiltä kommentteja kyseisestä kehdosta. Minkäikäiseksi asti vauva on mahtunut kehtoon? Jos kattoon kiinnittää, saako korkeutta säädettyä? Onko helppo käyttää? p.s. jos kyseinen aihe on jo, tämän saa poistaa..
 11. Onnea Elena! Ihana huomata että olet kanssa aluksi haamun testannut kuin minäkin. Viikolla ajattelin kans tuon digitestin ostaa, niin tietää sit varmaksi.
 12. Tänään vasta dpo9 ja silti halusin testata, mutta mielestäni näen haalean haamun. Toki en luota tuohon, vaan testailen uudestaa ensi viikolla. Mutta mitä mieltä muut olette? suosittelen kallisteleen läppärin kantta..
 13. Onnea plussanneille
 14. Ehkäpä uskallan pihinä ihmisenä ostaa parikymppiä halvemman happy kantokassin. vaikka on 4cm leveämpi kuin tuplien omat...
 15. Onkohan se paljonkin kapeampi!?