TrioHilpeät

Aktiivijäsen
 • Content count

  727
 • Joined

 • Last visited

About TrioHilpeät

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2543 profile views
 1. Mä antaisin Katariinan. Siinä olisi samaa venäläistä sointua ja kulkisi suvussa. Vilhelmiina ja Adalmiina kanssa kivoja. P.S. Jos tietäisi ekan nimen niin voisi keksiä vielä paremman.
 2. Laita kuva ja hinta/linkki yvllä.
 3. Meillä on nyt P&T Vervet. Jossain vaiheessa syksyllä/talvella kakkonenkin saa luvan ruveta kävelemään ja hakusessa olisi simppelit rattaat 1v muksulle. P&T tuntuu kuitenkin vähän liian isolta yhdelle. Matkarattaina meillä on plikot, mutta ihan niillä en pärjää. Kriteerit: Makuuasento (ainakin likipitäen) kääntyvät isot etupyörä(t) pienet ja sievät
 4. Promenade talvella, kun ulkona on pimeää. Kesällä ulkohytti kun näkeekin jotain.
 5. Me on matkustettu 2pvä vajaan 2v kanssakin ilman paikkaa. Yleensä muksut leikkii siellä jalkatilassa, tekevät ns majan. Turbulenssi on sit eri asia, silloin on sylissä. Meillä myös tietysti on jo kolme lasta eli esim nyt kun lennettii 11h lentoa niin kaksi isointa mahtui samalle penkille ja vauva sai oman penkin pötköilyyn. Ihan pieni vauva on maailman helpoin. 9kk ehkä pahin.
 6. Mä tuun mainostamaan Ikaalisten kylpylää nimen omaan vauvoille ja taaperoille. Tosi lämmin vesi joka puolella ja lasten kahluuallas on iso (2 liukumäkeä, leluja ym). Vieressä titi-talo jos tykkää. Aulangon kylpylä on kanssa pieni ja kiva. Siellä kaikissa altaissa ei oo niin lämmin vesi, mutta löytyy myös isompi allas 37 asteisella vedellä, missä on kiva vauvan kanssa lillua. Molemmissa kylpylöissä on sopivan kokoinen liukumäki, josta 2 ja 4 v vesipeto laskevat yksin. kaikki ikätoverit tosin eivät. Edenin kylpylässä käytiin, siellä oli mielestäni tosi viluista vettä (ja ilma). Isommille varmasti kiva. Peurungassa oli kiva pitkä liukumäki ja valaistus, mutta muuten ei mitään ihmeellistä. Lapinniemen kylpylä on mielestäni ihan toivoton lasten kanssa.
 7. Meillä 6h aikaero brasseihin vei n. 3-5 päivää. Tuona aikana heräsivät kiitettävästi joskus aamu 5 aikoihin ja nukkuivat päikkärit, mitä ei muuten tehdä. Koneessa nyt ei missään nimessä kannata ruveta säätämään. Lapsi nukkuu ja valvoo silloin kun tahtoo. Perillä sitten vähän ohjailla. Meillä esim 5 vielä pötköteltiin pimeässä huoneessa meidän viekussa. 5pm aikaan ei enää käyty päikkäreille, iltaa vähän venytettiin jne. Aika nopeasti tuo tasoittuu.
 8. Me oltiin huhtikuussa 2013 miehen kanssa reissussa. Piti lähteä myös lasten kanssa syksyllä, mutta ei muilta kiireiltä ehditty. Kierreltiin istriaa ympäri (pula, rabac jne.) Lennettiin Ljubljanaan (slovenia), koska lennot oli puolet halvemmat kuin kroatiaan. Sieltä vuokrattiin auto. Saatiin todella hyvää palvelua. Rannoilla oli yleisesti mukavat leikkipaikat lapsille. Ravintolat siistejä ja ruoka hyvää. Hintataso halpa. Maisemat mahtavat. Oltiin siis nuuskimisreissulla lapsekasta reissua silmällä pitäen ja voin ilolla suositella muillekin. Varmasti pahimpina turistikuukausina muuttuu aika rysäksi, mutta niinhän nuo kaikki.
 9. Ainakin Amsterdamin kentällä on kyselty myös vanhempien passikopioiden perään. (Lupalappu oli olemassa.) Lapsilla on siis omat henk koht matkavakuutukset, lupalappu molempien vanhempien allekirjoituksilla (lapsemme x voi matkustaa mumminsa x kanssa x maahan x aikana) ja lupalapun liitteenä kopiot vanhempien passeista. Meidän lapset on matkustaneet tosin jo vuoden ikäisenä isovanhempien kanssa, joten varmasti ovat olleet vielä tiukempia. Toisaalta eipä tuo nyt mikään iso vaiva ole tota lappua kyhätä ja kopioita ottaa.
 10. JS

  Vuoden vaihteessa Jorvissa synnyttäneenä voin suositella kaikille. Samoin polia, jossa nyt ollaan keltaisuuden takia rampattu. Mahtavaa porukkaa! <3
 11. Eikös tää päätös nyt tullut voimaan? Jostain ymmärsin että 1.8.2015 eteenpäin?
 12. Siis tosta linkistä pitäisi aueta. 399P+25P (postit). Olisko tuo ollut 505e.
 13. Meille kotiutui tänään vervet täältä: http://www.pramworld.co.uk/brand/phil-and-teds/twin-pushchairs/phil-teds-verve-dk-pvc-black Muistelisin että pe tilattiin ja tänään ti saatiin kärryt, eli nopea toimitus. Alle viikossa kevyesti. Mukana paketissa oli kärryt, sisaristuin, tuplasadesuoja, ja siihen taakse vauvalle hyttysverkko sekä muovilärpäke (ainakin jossain mallissa ovat Suomessa lisävarusteena). Oletan kuuluvan aina mukaan, mutta myös sisaristuimen kuomu tuli. Voin suositella.
 14. JS

  Mä sain käännösajan tiistaille ja ainakin puhelimessa oli tosi ihana nainen. Kertaakaan ei ole tullut sellaista "mitä ***ttua kyselet, oon täällä töissä, googlaa netistä" -fiilistä. Voin sanoa että oikeasti odotan tosi paljon Jorvin synnytykseltä. Mulla aikaisemmat kaksi on siis syntyneet kahdessa eri sairaalassa. Oi vauva, synny jo!
 15. JS

  ^Onnea vauvasta!!! Ja kiitos tilannepäivityksestä. Joulun aikaan on siis varmasti hyvin tilaa.