canerva

Aktiivijäsen
  • Content count

    394
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by canerva

  1. Ei ollut enää Valitettavasti. Mut aivan ihana mekko!!
  2. En syttynyt hirveesti minäkään, siis lastenvaatteille. Etenkään tytöille ei mun mielestä nyt ollut oikeen mitään kivoja yläosia. Housuvalikoima oli kyllä aika hyvä, must ne oranssit plyyshipökät oli jotenki tosi herkun näköiset, tämä on tosi kummallista, sillä normaalisti en yhtään tykkää oranssista.. Mutta en oo viel nähny luonnossa. Mutta ne aikuisten paidat oli ihme kyllä todellakin mun makuun, tai no ei ihan kaikki. Vaikka eipä ne niin ihmeellisiä ole. Mä diggaan kans siitä perhoshupparista, sellainen tulee tänne tilattua ainakin. Ne mekot ei kyl sykähdyttäneet yhtään.
  3. IHana!!! Tuo syysmekko! Mistä? Tai siis onks vielä taaperokokoja jossain?
  4. ^ Repskops ! Noinhan tuo just on! Mä oon vähän harkinnut, että voisko niissä slimeissä mennä kuitenkin salille, vaik venyttelee. Mutta kyllä ne täälläkin koti/uni/puistohousuina korkeintaan on ollut. Mä en kans oikein diggaa niistä äiti/lapsi vaatteista mutta toisaalta tykkään ideasta, en vaan itse osaa käyttää niin kirjavia vaatteita ollenkaan... Ja se musta jokapaikan paita on mullakin, eli se löysä t-paita, ei mekko mitenkään. Ruskeanakin löytyy, en osaa vaan pitää... vaikka pakko oli saada. Eikä sen pitänyt nyppyyntyä koskaan, mun on kyllä nypylle mennyt, vaikka aika harvakseltaan oon pitänyt. Sen sijaan se lovelysleeveles-mekko on ollut mun tän kesän käytetyin vaate, onneks niitä tuli shopattua 2, yks täydellä hinnalla ja yks alesta. Ja sit ne ihme jakkucardiganit mitkälie, ihan ok, moneen käyttöön sopivia ovat, vaikka ehkä materiaaliltaan vähän turhan paksuja? Mä kans odotan mallistoa mielenkiinnolla, värimaailma hirvittää. Onneks. Aika hintaviahan nää ovat....
  5. ^Kiitos kuvasta! kävin kattomassa noita, ei löytynyt lähi henkalta. Täytyy käydä jossain muualla myöhemmin. Mutta lindex, miten mä olin sen unohtanut?!? Niillä kun on pienempi mitoitus. Käytiin siellä, melko sopivat farkut löytyi mukaan!
  6. OK, kiitos infosta... ei mulla oo oikeastaan hajuakaan noista farkuista mitä mainitsit, ei eilen pistänyt silmään kun piipahdettiin hm:lla. Joo kyllä mä uskon, että niitä löytyy, etenkin kun onhan tuolla tuota valikoimaa, ehtis vaan mennä pyörimään kauppoihin...harmittaa noi hutiostokset, palauttelut yms... (...haluis vaan päästä itse helpommalla ja tietty löytää sööttejä vaatteita...) 98 cm on kyl tuolle meidän tyypille ihan liian suuria vielä. Samoin muuten tyyliin 86/92 cm sukkikset. Jotenki hassua ostaa melkeen kolme vuotiaalle 74/80 cm enää.
  7. Kiitos ihanainen vinkkaaja taas vinkistä ja neuvosta! Mä olin jo ihan unohtanut tätäkin joskus kysyneeni. Tilasin tuossa just muutamat sukkikset alesta. Toivottavasti ovat hyvälaatuisia.
  8. ^ Joo ei auta paljon nappisäädöt, slim-malliset säädöillä H&M:ltä kävi tääl just kääntymässä, menossa siis takaisin kauppaan. Kyllähän ne melko hyvin lahkeista istuis, mutta vyötärö jää auttamatta liian löysäks. Tytöllä tuntuu olevan about 80 cm yläosa ja 92 alaosa... Helppoo... Tarkoititko sellaisia missä resori ylhäällä ja alhaalla Scarlet? Mä luulen että sellaset oli täällä, mutta liian isoksi jäi nekin. Täytyy testata vielä ehkä numeroo pienempi, mutta luulenpa, että niissä lahkeet jää lyhyeks aika nopeesti. muoks. saaks noita nextejä muuten muualta kuin tilaamaalla netistä? en oo perehtynyt merkkiin sen kummemmin, mutta sellainen fiilis jäi, että netistä niitä saa?!? Ei vaan jaksa sitä palauttamisrumbaa... kun ei yhtään tiedä noita kokoja... Mitäs kokoa teidän keskimmäinen muuten Khi käyttää tällä hetkellä?
  9. En nyt tiedä onko tämä oikea paikka kysyä asiaa, mutta siis sopivia istuvia farkkuja, todella sirolle ja pienelle lähes kolme vuotiaalle tytölle. Mitat n 88 cm ja paino 12,5 kg, vyötärö hyvin kapea. Shoppasin H&M:ltä tänään 2 kpl 92 cm farkkuja, olivat pituudesta hyvät, mutta jessus miten löysät vyötäröt, näytti ihan pelle hermannilta... Eli olisko vinkkejä?
  10. Mistä noita ihania sukkiksia löytyy S.K ja Khi?
  11. Eikös!? Mulla ollut täs ihan super hoppu sitten tuon viestin kirjoittamisen jälkeen enkä ole saanut otettua yhteyttä myyjään.... Mutta siis mun tilaus ei ole VIELÄKÄÄN TULLUT! Mun mielestä kyllä superhuonoa palvelua myyjältä tehdä tälleen. Laittais sitten sen puputunikan vaikka jälkitoimitukseen, saispahan pitää asiakkaansa. Tällä menolla en varmaan muuten häneltä tilaa mitään enää. MUrRR!
  12. Mitä mieltä olette, mä tein tilaukseni helmikuun puolivälissä, siihen liittyi äidin magic knikersit, se ruskea paita, favourite jacket ja tytölle pupuhaaremit, sirkuspaita ja pupu tunika. Mun tilaus ei VIELÄKÄÄN ole tullut. Alunperin tilauksesta jäi uupumaan se puputunika, muita oli jo varastolla ja näinpä myyjä ehdotti, että jos vähän odotellaan näiden muiden tilaukseen kuuluvien kanssa, niin ei sitten tulis tupla postikuluja. Mutta siis että niinku melkeen 2 kk pitää odottaa?
  13. Mä vannon ecover-pesuaineen nimeen, pysyy tosi pehmoisena vaipat ja muutkin vaatteet. Meiltä loppui huuhteluaineen käyttö tämän löydettyämme.
  14. Kiitos Khi! Toivottavasti myös meidän pian saapuvissa!
  15. Hei! Tietääkö joku Cupcaken snowpantseista? Onko niissä jotkut lahkeen sisään piillotetut resorit tms, kun kuvassa vaikuttavat verrattain suoralahkeisilta. Mietin vaan, että meneeköhän lumi sisään miten helposti? Käytännön kokemuksia? muoks.... niin siis mikä lumi, eihän tuolla ulkona ees mitään oo... mutta joo, onhan siinä jonkunlaiset kuminauhat näköjään kyllä.
  16. Mutta sitten taas toisaalta lapset ovat niin erilaisia, meidän pienelle ne iltamaidot on ollut ihan tosi tärkeitä ja niitä ollaan juotu varmaan 1,8 kk saakka, sitten alkoi pikkuhiljaa muuttamaan tyyliään. Mutta edelleen haluaa aamumaitoa ja saakin sitä. Ruoan yhteydessä sitä ei sitten kuitenkaan tule juotua niin paljoakaan. Lapsentahtisesti kannattaa mennä. Mikä sopii kenellekin .
  17. Mulla on itselläni sit taas aika pieni jalka, parikymppisenä men viel 35, sittemmin jalka on laskeutunut iän (... ja painon myötä), raskauden jälkeen koko oli 37,5 nyt menee jo taas 37kin. En usko mäkään, että meidän tytölle tulee mikään kauheen isFo jalka, eikä varmaan tuu kauheen pitkää tyttöäkään sen puoleen... Mulla on muuten Neven susta sellanen mielikuva että oot aika pitkä!? Pitääköhän tuo paikkaansa?
  18. Neven, meidän tuttavapiirissä parilla pari vuotiaalla alkaa olla koon 29 jalka, toinen on melkeen kyllä kolme ja poika, toinen tyttö ja kolme tulee täyteen keväällä... Että ihan sirpakka se Helmin kinttu on!
  19. Meidän 2 vee 2 kk käyttää kokoa 22. Varsinaisesti jalka on kokoa 21, mutta ollaan ostettu talvikenkiin vähän kasvunvaraan. Ja mummi halus välttämättä hankkia syssymmällä välikausikengät kokoa 23, jotta varmasti menis vielä keväälläkin. Aika laivat ne kyllä on, mutta on niitä käytetty.
  20. ^ Mä oon huomannut, että superfitin lesti on vähän pitempi kuin muilla malleilla, meillä tyttö käytti viime kesänä superfitin kävelykenkiä kokoa 20, muista malleista menikin sitten 21 ja 22. Nyt ostettiin hänelle Superfitin talvikengät ja ne ovat kokoa 22, Vikingin välikausi gore-kenkä kokoa 23 mitkä meillä myös on ovat suunniilleen samankokoiset, himppasen pienemmältä tuntuu tuo Superfit. Mutta onpa tosi kummalista asiakaspalvelua siellä, luulis nyt että lastentarvikkeita ja vaatteita myyvällä liikkeellä olis todella järkevää pitää tuo vaihto ja palautusoikeus myyntivalttinaan, kun kokoa on välillä tosi vaikea arvioida. Mä en tykkää tuollaisesta ollenkaan! Me tosiaan ostettiin Superfitiltä talvikengät, kivaa! Niillä ei tee mitään. Varpaat on kylmät jo näillä säillä eikä villasukatkaan auta. Nyt pitää siis ostaa jotkut toiset, ei nää onneks paljoo kustanna nää lastenkengät!
  21. Siis mulla sama juttu, kestivät noin 2 kk erittäin satunnaisessa käytössä, reidestä keskellä on kangas ihan harventunut, ihan niin kuin "kulunut" sellaseks reiäksi ja kulunut on outo termi käyttää vaatteesta jota ei niin paljoa ole pidetty, saati pesty. Myös takataskuun sauman viereen on tullut reikä. Mä aion reklamoida. Koko ajan vaan enemmän ärsyttää näiden kuteiden hypetys, kun niissä kuuluu olevan aika monella kaikkea huonoa. Laatu pitäis huomioida hinnassa ja vice versa.
  22. ^Sama täällä, jotkut harvat miellyttää silmää, mutta useimmiten ei. Meillä on ollut suomalaisilta merkeiltä lähinnä tinttu.comin hattuja ja Onnikkaalta olen tilannut kans yhden pipon. Tosi hyviä ovat kyllä olleet. Muutoin ei ne tintunkaan vaatteet jostain syystä kiinnosta, vaikka ihan kivoja ovatkin. Sionan kans samaa mieltä tuosta Sampsukan asiakaspalvelusta... Muuten en oikeen pysty kommentoimaan, meillä on oikeestaan "vaan" liikkeistä ostettuja vaatteita ja tuosta listasta löytyy ainoastaan Cupcakea ja Me&I:ta (oliks se ees listalla...?) ja sitäkin aika tosi vähän. Katvigilta on yksi mekko ja ihana mekko onkin. Sen verran tohon T2H keskusteluun osallistua, että mulle ei kyllä koskaan ole edes käynyt mielessä toi negatiivisempi vaihtoehto sille nimelle. Ainoastaan, että ne vaatteet on niinku niin jotenki käyttäjälleen miellyttäviä, että ovat suorastaan lippu paratiisiin. Mutta on tosi mielenkiintoista, että herättää muitakin mielikuvia mitä itse ei edes tuu ajatelleeksi! Mut sitähän se mainonta on ( ihan OT:nä... muistatteko takavuosilta MuM merkkisen dödön?... jotkut täällä varmaan viel niin nuoria, että ei oo ees kuullutkaan, mutta sitä siis ihan mainostettiin telkkarissa ja mainoksessa laulettiin "pane MuMmia kainaloon...!"... aivan viaton renkutus, mutta nii-i, mitähän mielikuvia se sitten herättää... ja näitähän siis riittää!) Oon toistaiseks tosiaan saanut tyydytettyä shoppailutarpeeni eri kaupoissa ja liikkeissä käymällä, mutta kyllä tää nettishoppailun ihmeellinen maailma alkaa houkuttaa. Kun ei tarvii juosta paikasta toiseen... Niin joo, mä oon varmaan aikasemmin käyttänyt sen nettishoppailuun menevän ajan/rahan kestovaippoihin... Mutta kaiken kaikkiaan, aika kalliitahan (jotkut mun mielestä ihan suorastaan ylihinnoiteltuja...) nuo kaikki erikoisemmat vaatteet ovat, että senkin takia mä oon niitä jättänyt suosiolla ostamatta. Vaikka jotkut ovatkin tosi ihania. Hyvin on pärjätty tavallisemmillakin merkeillä ja nätisti tuo on puettu minusta tyttö ollut. Mutta onhan niitä silti kiva katsella! Ja tilailla sillon tällön...
  23. No niin taas se alkoi, silmien armoton kutittelu ja tukkoinen punanenä-aika jota tuhannet aivastukset päivässä vielä edelleen piristävät... Miten te ootte selvinneet siitepölyjen aiheuttamasta allergiasta näin raskauden aikana? Onko jotain lääkitystä mitä uskaltaisi käyttää? Oon ymmärtänyt että jotain tippoja ehkä...?
  24. Nämä oli ihanat, tarttui mukaan meillekin tuossa päivänä muutamana. Ainoa vaan, että henskelit liian pitkät tyttöselle ja niissä aika huonosti säätövaraa. No on noissa vähän liikaa viel leveyttäkin, mutta sitä pystyy säätämään. Pienempää kokoa ei voinut ottaa, kun ei ole. Mutta onneksi tuo vielä tuosta kasvaa!
  25. Suskin, kyllä voit! Nyt ollaan tässä hoitaja ja lääkäri samaa mieltä näistä asioista! Ja mun post.op. kipua hoidettiin juurikin Natin kuvaamalla tavalla, eli sain tuota pitkävaikutteista oksikodonia sekä tarvittaessa sitä lyhytvaikutteista. Säännöllisesti sitten kylläkin "vaan" panadolia (...ei siis panacodia...) ja buranaa. Alkuvaiheessa sitä oli kyllä niin kipeänä, että oikein aina odotin milloin saa seuraavan kerran ottaa, eli en toisaalta niitä tarvittavia kauhean montaa uskaltanut sitten pyytää... Hyvillä mielin lähdet toimenpiteeseen, toivon todella, että tällä kertaa saisit mielyttävämmän kokemuksen synnytyksestäsi! Mutta tosiaan laitahan jotain viestiä sitten kun pystyt, olisi kiva kuulla miten sulla meni! Lupaan olla hengessä mukana!