marges

Aktiivijäsen
  • Content count

    86
  • Joined

  • Last visited

About marges

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Minäkin itkin munamiehelle. Taitoluistelu oli ihan "kamalaa" katsottavaa kun jännitin niin kamalasti urheilijoiden puolesta. Ja sitten kun onnistuivat niin itkin sitä kun luistelivat niin hienosti. Onneksi en seuraa muuta urheilua! MM-kisoja varten pitää varata pari säkkiä talouspaperia.
  2. Suosittelen nenäverenvuotoihin sitä nenään suihkutettavaa öljyä (Nozoil). Kestää jonkun aikaa ennen kuin aine alkaa vaikuttamaan mutta on tosi hyvää.
  3. Toista päivää olen puhunut norjaa niin mies kävi ostamassa raskaustestin. Plussahan sieltä pärähti.
  4. Aikanaan harmitti kun jäin esikoisesta äitiyslomalle kuukautta ennen kuin työsopparini päättyi, niin työsopparia ei jatkettu ja työni annettiin toiselle henkilölle sisäisenä siirtona. Minulla on sellainen käsitys että tämä olisi työnantajalta laitonta. Mutta koska olin niin kipeä ja väsynyt, en jaksanut alkaa tappelemaan työnantajan kanssa. Menivät vielä lupaamaan että sitten kun mammaloma päättyy, palkkaavat minut jos jotain duunia on. Kun aika koitti, niin eipä ollut. Pienten mutkien jälkeen onneksi sain paljon paremman työpaikan muualta.
  5. Kaikki itsetehdyt lahjat ovat olleet hyviä lahjoja. Suomen keleissä esim. vauvan villavaatteet ovat olleet tuiki tarpeellisia.
  6. Esikoisella oli nimiäiset ja jos tulee lisää perheenjäseniä niin hekin viettävät nimiäisiä. Ei kuuluta kirkkoon.
  7. Suosittelisin papan ottamista ja säännöllisesti käytettyjen lääkkeiden käytöstä raskauden aikana kävisin neuvottelemassa lääkärin kanssa. Papassa kävin n puoli vuotta ennen yrityksen aloittamista. Silloin ei ollut vielä ehkäisyn lopettamisesta tehty päätöstä, mietittiin vasta. Rutiinitsekkaus nuvaringin reseptin uusimisen yhteydessä. Migreenilääkkeistä kävin keskustelemassa työterveyslääkärin kanssa. Hän suositteli että migreenilääkkeitä en söisi raskauden aikana kuin akuuttiin kohtaukseen oman harkinnan mukaan (eli siis vain "tosi tarpeeseen"). Korvaavaa lääkettä en saanut. Onneksi migreenilääkettä ei tarvinnut ottaa sillä raskauden ja imetyksen aikana migreenikohtauksia oli 0 kpl.
  8. Hakusessa olisi villalapaset. Kokoa 2v (poika nyt 1v7kk). Yhden parin löysin marketista mutta ne nyppyynty heti ekassa pesussa (muutenkin ei villaa vaan puuvillasekotetta). Mistäs kaupasta voisi saada hyvät? Tuntuu että kelit ei ole ihan vielä toppahanskakelejä. Mulla ei pysy sukkapuikko (tai lapaspuikko) kädessä joten vaihtoehtona ei ole se että kutoisin itse... Samoi olisi hyvä pyjama hakusessa, 92/98cm, pitkät hihat ja lahkeet. Mistä voisi löytyä esim postimyynnistä? Alkaa serkkujen vanhat hajoamaan kovassa käytössä.
  9. Ei ihmiset auta, onneksi on joskus harvoja tapauksia että yhtäkkiä vastaan tuleekin avulias ihminen ja hymyillen auttaa oven kanssa. Yksi hymyilijä korvaa ne seuraavat mulkoilijat ja oven nenän edestä kiinni vetävät. Meinannut mennä lähikaupassa hermo sata kertaa. Tuulikaappi on todella pieni ja ovet aukeavat eri suuntiin. Tuulikaappiin pääsee kahdesta suunnasta ja monesti ihmiset tunkevat sinne tuulikaappiin samaan aikaan minun ja vaunujen kanssa ja mulkoilevat minua että miksi et mene ovesta kun nyt kukaan meistä ei saa ovea auki!! Kovalla äänellä pitää sitten sanoa että anteeksi nyt vaan, mutta me ei päästä kukaan täältä pois ellette avaa mulle tota sisäovea! Yleensä luovun ajatuksesta että pyytämättä saisi apua siinä kaupan kohdalla sisään mennessä niin kysyn ulos tulevalta asiakkaalta että voitko auttaa avaamalla mulle ovet. Siis ihan terveen näköisiltä ihmisiltä kysyn kenellä ei ole isoja kantamuksia. Pari kertaa muutama kieltäytynyt syytä sanomatta... mutta yleensä sitä ollaan kysyttäessä autettu, harvoin iloisella mielellä vaikka olen yrittänyt olla erittäin ystävällinen. Jos näen muita vaunullisia kaupungilla ähisemässä vaunujen kanssa niin menen välittömästi auttamaan. Tuntuu että kukaan ovisuunnittelija ei ole koskaan ajatellutkaan että lastenvaunutkin pitäisi sisään ja ulos saada.