mönninkäinen

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About mönninkäinen

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 11/13/79

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Pienet potkut ja liikkeet masussa. Onnellinen olo
  2. Poika on nyt 2v8kk ja on täysin päiväkuiva. Kakat on tehnyt pottaan/pönttöön jo varmasti vuoden päivät, mutta nyt on kuukauden sisällä alkanut tekemään myös pissat pottaan/pönttöön niin, että ei enää tarvita vaippoja päiväsaikaan ollenkaan. Yöksi vielä vaippa laitetaan, kun aamuisin vaippa on kuitenkin aina märkä..
  3. Esikoisen synnyttyä mies osti minulle kauniin kaulakorun, halusi ostaa jotain muistoksi lapsen syntymästä. Olenkin pitänyt korua nyt lähes tauotta kaulassa esikoisen syntymästä lähtien, niin rakas koru on minulle. Ja myös minä ostin tasapuolisuuden nimissä miehelle ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi sormuksen, johon oli kaiverrettu esikoisen nimi. Kuopuksen synnyttyä viikko sitten sanoi mies myös ostavansa jonkun korun, mutta on tässä niin haipakkaa pidellyt, että eipä ole vielä korukaupoille ehtinyt. Ihan ihana, jos muistaa mutta toisaalta ei harmita, jos jää koru ostamatta.
  4. Esikoisesta tuli kiloja vain noin viisi, tosin esikoinen painoikin syntyessään vain 2860g. Tuolloin jouduin ramppaamaan sairaalassa painokontrolleissa, kun paino ja sf-mitta eivät nousseet taulukoiden mukaisesti. Terve poika kuitenkin syntyi. Ja söin normaalisti, paino ei vain noussut enempää mitä vauva lapsivesineen ja istukoineen painoi. Esikoisesta raskauskilot jäivätkin lähes kokonaan synnärille. Nyt toista odottaessa tuli raskauskiloja noin 12, kuopus painoi 3610g. Nyt on mennyt 1½ viikkoa synnytyksestä ja olen 1,5 kilon päässä lähtöpainosta. Syön hyvin, mutta imetys tuntuu kuluttavan minulta niin kovasti kaloreita, että ei ehdi syödä samaa tahtia, mitä kaloreita menee
  5. Esikoinen syntyi perätilan vuoksi suunnitellulla sektiolla. Viikko sitten synnytin kuopuksen ihan normaalisti alakautta. Minulla kuopuksen synnytys jouduttiin käynnistämään ja tavalliseen alatie synnytykseen verrattuna aikaisempi sektio vaikutti siten, että sektiohaavaa seurattiin tarkasti synnytyksen ajan ja oksitoonitippaa ei pystytty kuulema lisäämään sitä tahtia, mitä normaalisti, ettei kohtu (tai siellä oleva sektioarpi) rasitu liikaa.
  6. Eipä ollut ässistä mitään apua, testattua tuli. Synnytys käynnistyi vasta 42+1 oksitoonitipan voimalla
  7. LS

    Synnytin viikko sitten Lohjalla, joten synnytyskokemus tuoreena muistissa. Esikoisen synnytin aikoinaan Jorvissa ja tämän kakkosen nyt Lohjalla ja jos vielä tulee tilanne, että pitää valita synnytyssairaala, niin Lohja voittaa minun ajatuksissani Jorvin ihan täysin 6-0. Lohja oli ihanan pieni, kaikki kätilöt olivat ystävällisiä ja perehtyivät ihan tosissaan, ajan kanssa jokaiseen äitiin. Synnytyskätilöt osasivat hommansa ja neuvoivat ja tukivat synnytyksessä, ainakin yöaikaan kätilö oli lähes jatkuvasti synnytyssalissa päivystämässä. Myös kaikki tarvittavat "synnytysvälineet" löytyivät; amme, jakkara, jumppapalloja, säkkituoleja, kiikkutuoleja jne. Lapsivuodeosastolla kätilöt neuvoivat ja opastivat auliisti ja aina tosi ystävällisesti. Tosi hyvät fiilikset jäi, voin suositella Lohjaa
  8. Esikoinen syntyi viikolla 39+1 sektiolla perätilan takia. Toinen lapsukainen syntyi käynnistettynä viikolla 42+2
  9. Olin 26 kun aloin odottaa ja sain esikoiseni. Molemmilla oli vakityöt.
  10. testing, että osaako käyttää..