Piki_

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Piki_

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mitenköhän mahtaa olla tilanne meillä tämän hetkisillä ulkosuomalaisilla? Tällä hetkellä olemme aikeissa muuttaa takaisin Suomeen n. 1,5-2 kk ennen laskettua aikaa. Kelan sivuilta: Liitä hakemukseen neuvolan todistus siitä, että raskaus on kestänyt 154 päivää ja että olet käynyt terveystarkastuksessa ennen 4. raskauskuukauden päättymistä.<LI>Hae avustusta viimeistään 2 kk ennen laskettua synnytysaikaa. Voinko liittää äitiyspakkaushakemukseen terveystarkastustodituksen, jonka tulen saamaan täältä (UK), onko se riittävä? Jos avustusta tulee hakea viimeistään 2kk ennen LA:aa, koskeeko sama myös äitiyspakkauksen anomista? Jos, niin tuleeko siinä vaiheessa jo asua Suomessa (en kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin tällä hetkellä, mutta n. 1,5-2kk ennen LA:aa kuuluisin taas)? Äitiyspakkauksen haluaisin mielelläni
  2. -Kova nälkä, etenkin aamupäivällä -iltapäivästä alkava haukottelu -arat rinnat -ensin palelee, sitten tulee kuuma aalto ja posket punottaa -menkkamaiset juilinnat mahassa -aavistuksen verran huimausta silloin tällöin -unien näkeminen Nyt 6+2 Pahoinvointia ei ole ollut, koskakohan se sitten alkaa?
  3. Kiva, kun tällainenkin keskusteluketju on olemassa! Juurikasvu rehottaa, antaas kattoo tartunko väripurkkiin heti vai ens viikolla. Onkohan sikaflunssa nyt suurempi uhka kuin hiusten värjääminen?
  4. Aivan eka haamukas tuli kp 29 (dpo 10), melkoista hihkuntaa aiheutti molemmissa ja lempinimi keksittiin saman tien Seuraava testi kp 31 (dpo 12) oli jo vähän vahvempi. Tänään kp 37 (dpo 17) halusin taas käytellä testejä pois nurkista kuleksimasta ja lepuuttaa hermojani ja sieltähän tuli älyttömän vahva +, joka tärähti näkyviin välittömästi!
  5. Hyvältä näyttää itse kullakin!
  6. Täällä myös maagiset viivat tupsahtaneet näkyviin. Vihdoinkin! Nyt 6+1 Ja kaikki mahdolliset tutut hymyilee sitten vaan itsekseen, jookosta? Kun ei tiiä, että miten tässä käypi...
  7. Nin juu, ja baarissa kaverin mennessä tupakalle tai vessaan, luruttelin Smirnof Icea ihan pokkana tyhjiin laseihin ja yhteen viini-cooleriin, joka nökötti ikkunalaudalla. Yökerhossa en sitten enää mitään muuta ottanutkaan kuin Pepsiä, mutta vetosin huonoon oloon, koska ei olty oikeesti syöty mitään lounaan jälkeen (ja kaverillakin oli nälkä). Hyvin meni läpi, vähän vaan hihitytti kaadella juomia ties minne...ennen kuulumatonta minulta!
  8. Menneenä viikonloppuna tapahtunutta: "onneksi" kaveri polttaa kuin korsteeni eli kävi parvekkeella tasaiseen tahtiin. Sillä välin omasta lasista kunnon lurautus lavuaariin ja ei kun uutta tilalle molempien laseihin "hei, mä laitoin taas meille vähän lisää...".