Scarlet

Aktiivijäsen
 • Content count

  1924
 • Joined

 • Last visited

About Scarlet

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 12/14/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Keski-Uusimaa

Recent Profile Visitors

4572 profile views
 1. Täältä: http://www.vauva.info/foorumi/topic/1407-etinen-istukka/#entry72901 löytyy vanha ketju aiheesta. Olen oman kokemukseni kirjoittanut sinne. Mulla todettiin etinen istukka rakenneultrassa, verenvuodot alkoi rv23 ja olin yhteensä seitsemän kertaa osastolla verenvuotojen takia. Vauva syntyi sektiolla rv34+5, istukka oli tosin silloin jo noussut pois kohdunsuulta, sektio tehtiin muista syistä. Muoks. Niin ja sairaslomalla olin istumatyöstäni tuosta ekasta vuodosta rv23 raskauden loppuun asti. Supistuksia mulla ei ollut, vuodot alkoi levossa. Kovasti tsemppiä sulle, tuskin enää päästävät sua töihin, supistukset ja etinen istukka on riskialtis yhdistelmä.
 2. Ilmeisesti joo rakenneultrassa havaittua marginaalista etisistukkaa ei kontrolloida. Mulla oli rakenneultrassa etinen istukka, ja silti oli kuulema vain just ja just siinä rajalla, että sain kontrolliajan.
 3. Hapanmaitotuotteilla kannattaa aloitella, eli jogurtti, rahka, viili, piimä. Mä sekoitin aluksi puuron joukkoon turkkilaista jogurttia, ja sitten aloin antaa välipalaksi rahkaa/jogurttia + marjasosetta. Muoks. Ja ei hylaa tai laktoositonta, vaan ihan tavallista.
 4. Hyvää keskoslasten päivää kaikille keskosperheille!
 5. Terveyskeskuksesta saat lähetteen, mutta abortti tehdään sairaalassa. Poliklinikkamaksu siitä kai ainakin menee, eli sen reilut 30 euroa, mutta tuolla on lisätietoa: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/ehkaisy/raskaus/raskauden-keskeytys/
 6. Onnittelut vauvasta sarah Toivottavasti syöminen sujuu ja pääsette kotiin! Varmasti rankkaa kun teillä on esikoinenkin vielä noin pieni. Kotiuduitko itse kuitenkin jo aiemmin?
 7. Mulla ei yhdessäkään kolmesta raskaudesta ollut pahoinvointia. Ekassa lievää ellotusta, mutta ei sen kummempaa.
 8. Villa- tai fleecehaalari kannattaa ostaa joka tapauksessa. Kovilla pakkasilla tarvitsee välikerroksen myös toppahaalarin alle. Muoks. Tinka olikin samalla asialla
 9. Todennäköisesti pärjää, alle sitten villa- tai fleecehaalari. Ja tosiaan sisävaatteiksi voi pukea niitä lämpimimpiä vaihtoehtoja, eli velouria ja froteeta, housujen alle sukkikset.
 10. Meillä ei syödä jälkiruokia, en jaksa sellaisia arkena tehdä. Lisäksi meidän lapset on aika huonoja syömään ruokaa muutenkin.
 11. Syöttekö arkisin yhdellä tai useammalla aterialla jälkiruokaa? Jälkiruoalla tarkoitan tässä sellaista pääruoan jälkeen syötävää, jota itse kutsutte jälkiruoaksi, oli se sitten kakkua, kiisselliä, jäätelöä, hedelmiä, marjoja tai mitä vaan.
 12. Meillä tuo pitää paikkansa. Molemmat pojat on tehty ovispäivänä, tyttö taas muutamaa päivää ennen.
 13. Siis mitä he*****iä? Todella törkeää käytöstä! Ärsyttää sun puolesta. Meilläkin on pikkuinen poika, syntyi keskosena (rv 34+5, syntymämitat 2340g ja 46cm) ja kasvu on ollut aika hidasta. Nyt viimeksi 4,5kk iässä (n. 3kk korjattua ikää) pituus 58,5cm ja paino 4940g. Rautalisää saa ja sen annostusta nyt nostettiin tuon vähäisen pituuskasvun takia.
 14. Lastentarvikeliikkeistä, eli sieltä mistä vaunujakin. En osaa sanoa, käykö muut kuin oman merkin renkaat.
 15. Elsi tuli mullekin mieleen. Entäpä sitten Emmi, Aino, Helmi tai Oili? Ja onnea tytöstä , en muista olenko vielä onnitellut.