Neferty

Aktiivijäsen
 • Content count

  1047
 • Joined

 • Last visited

About Neferty

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Vantaa

Recent Profile Visitors

2355 profile views
 1. Synnytin viikko sitten ja selkä on ihan hemmetin kipeä. Ensin ajattelin kivun johtuvan edelleen siitä, että vauva oli avotarjonnassa ja kaikki synnytyskipu kohdistui myös selkään. Mutta nyt tajusin, että itse asiassa kipu on juuri siinä kohdassa, mihin minulle pistettiin kahteen kertaan epiduraali. Kipu ei ole lihaksissa vaan nimenoman jossain tuolla selkärangan tienoilla sisällä. Liikkuminen pahentaa kipua. Onko muilla kokemusta selkäkivusta epiduraalin jäljiltä? Miten kauan tämä voi kestää?
 2. NKL

  Ok, kiitos. Liimasivat vain nlakorttiin tarran, jonka mukaan täysiaikaisen synnyttäjän pitäisi soittaa vain Jorviin tai Kättärille.
 3. NKL

  Ottaako NKL nyt vastaan normisynnyttäjiä?
 4. Minun nyt 2 v. poikani on myös innokas keittiöapuri. Auttaa tyhjentämään astianpesukoneen, eli ojentaa minulle sieltä astian kerrallaan. Minun ei tarvitse kumarrella Kattaa myös pöydän, kun annan hänelle kaapista astian kerrallaan ("Lautanen äidille, lasi iskälle, jne). Ja menee muuten astiat just oikeille paikoille! Olen ottanut sen asenteen, että jos menee astia rikki niin sitten menee, kaupasta saa uusi. Yhtään ei ole vielä mennyt, vaan poika on tosi varovainen. Tykkää myös lotrara vedellä eli pestä aivan kaiken. Ja hämmentää keitoksia. Leivottiin myös pipareita yhdessä: minä kaulitsin ja poika paineli muoteilla. Itse jouduin aikuisena opettelemaan about kaikki keittiöhommat, kun ei meillä kotona lapsia keittiöön pyydetty. Nyt haluan omalle lapselle opettaa kaiken mahdollisen kun kerran kiinnostusta on.
 5. Päivitystä tilanteeseen näin 1,5 vuoden jälkeen: veljesten yhteiselo alkoi suja loistavasti, kun pikkuveli alkoi liikkua itse ja haki kontaktia isoveljeen. Nykyisin taapero palvoo veljeään ja isovelikin tuntuu ihan mielellään leikkivän taaperon kanssa.
 6. ^ Minä kyllä uskon omalla kohdallani tärpin tulleen puhtaasti lääkärin määräämästä uudesta piikistä, jota aiemmin ei oltu kokeiltu.
 7. Meillä kävi tavallaan niin, että kun olin jollakin tasolla hyväksynyt asian, että minusta ei tule äitiä, niin 3. IVF tärpppäsi. Pettymykset toisensa perään tekivät sen, etten enää uskonut hoitojen auttavan. Oltiin kuitenkin miehen kanssa päätetty aiemmin, että käymme ne kolme hoitoa läpi mitkä yhteiskunta tukee ja sitten lopetetaan. Olin prosessoinut asiaa ennen viimeistä kierrosta niin pitkälle, etten enää uskonut ihmeisiin ja olin hyväksynyt lapsettomuuteni. Menin hoitoon saadakseni sen viimeisen kerran pois alta ja voidakseni jatkaa sitten elämääni lapsettomana. En kyllä ikinä menisi antamaan mitään vinkkejä kellekään, mutta samaistun tuohon tilanteeseen, että on jo hyväksynyt lapsettomuutensa, mutta käy sen viimeisen hoidon vielä läpi.
 8. Minulle tehtiin IVF-hoito n. 2 kk KU:n jälkeen, jossa sain metatreksaattipiikin ja lopulta munatorvi poistettiin leikkauksessa.
 9. ^^ Kerran koitettu, muuten sama. Yritin laittaa niitä kurarenkaiden ympärille sillä lopputuloksella, että suojat oli ulkopuoleltakin kuraiset. Nyt pidän vaunun alalokerossa pientä auton lumiharjaa, ja pyyhkäisen harjalla enimmät roskat ja kivet pois renkaista ennen sisälle tuloa. Vaunuja ei onneksi tarvitse kuljetella ympäri kämppää.
 10. ^ No niin varmaan on Edelleen olemme tosi tyytyväisiä Go:n.
 11. Pojalla himppa yli 8 kk iässä.
 12. Syöttötuolissa istui itse 5 kk ikäisestä ja itse nousi lattialla istumaan 2 päivää vajaa 6 kk ikäisenä.
 13. Pöh, meidän muskarista tuli ilmoitus, että ilmoittautuneita on niin vähän, ettei ryhmää saada kasaan. Odottelevat vielä hetken viimehetken ilmoittautumisia. Mutta tosi ikävä jos ryhmä ei ala, koska kaikki muut paikat on varmaan jo täynnä.
 14. Onko kellään kokemusta vauva-bailatinosta, että miten se onnistuu tuollaisen 7 kk kanssa joka on jo kova konttaamaan. Ymmärtääkseni vauvaa pidetään siinä sylissä (ja painoakin on jo se kymmenisen kiloa...), mutta mitenköhän tuollainen liikkuja viihtyy? Vai onko tunnit tarkoitettu paljon pienemmille?