Ouna

Aktiivijäsen
 • Content count

  5417
 • Joined

 • Last visited

About Ouna

 • Rank
  Ei muuta elämää

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1370 profile views
 1. Voi ei @stina. Näyttää aika samalta kuin mun kemiallinen alkuvuodesta. Olen pahoillani.
 2. Onnea ewwwie, Malviina ja stina! Selviä plussia kaikilla.
 3. No nyt on sekä @Malviinalla että @Ewwwiellä molemmilla selvät haamut/plussat.
 4. Älyttömän räikeät viivanpaikat rfsu:saa @fumfumlla. Oon pahoillani. @Ewwwien eilen pc näyttää viivanpaikalta, mut tän päiväisessä oon näkevinäni aavistuksen punertavaa kuvassa. Viivan nyt ainakin. Toivottavasti alkaa vahvistua. @Malviinan testissä nään kyl selvän viivan, en kuvasta osaa sanoa väristä. Mikä testi tää on?
 5. Mun silmiin @Sanghin viivat punertaa. Pc antaa aika paljon räikeitäkin viivanpaikkoja, mut ne on valkoisia tai harmaita. Jos on punaista niin on haamu/plussa.
 6. @happpy, selvä haamu/plussa! Iik. Onnea! @Laukki, jotain näkyy, en osaa sanoa oisko haamu vai pelkkä viivanpaikka. En oo ite rfsulla paljoa testannut, mutta ainakin ne näyttää plussan myöhemmin kuin muut testit. Esikoisen aikaan sain pc:llä selvät viivat ja rfsu:lla juuri ja juuri haamun.
 7. Joo nyt kyllä näkyy selvä haamu. Miten ihanaa @Ewwwie! Toivottavasti vahvistuu pian.
 8. Voi harmi
 9. Muokatussa näkyy kyllä jotain mutta ei selvennä tilannetta. Vaatii lisätestausta tulevina päivinä nii näkee vahvistuuko.
 10. Ehkä, en kyl osaa sanoa kurkkiiko siellä haamu lainen vai viivanpaikka. Mikä dpo @Ewwwie?
 11. NKL

  Mäkin kaipaisin tuoreita kokemuksia, syksyllä olis mun vuoro naikkarivisiitille.
 12. Kyllä tuossa nyt on jo haamu! @Ewwwie
 13. Mä nään kyllä jonkun viivan esiasteen jälleen Ewwien testissä, josko parin päivän päästä muuttuisi selvemmäksi.
 14. @Ewwwien testissä näkyy jotain, en osaa sanoa vielä näkyykö väriä mutta onkin tosi aikainen dpo. Tulevien päivien testejä odotellessa. @Laura27 testissä veikkaan viivanpaikkaa, mut tunnin pidätys on kyl tosi lyhyt. Ja kuvan muokkaaminen negatiiviksi voi auttaa haamun huomaamisessa, mutten minäkään tiedä kuinka haalealla viivoilla toimii.
 15. Joo ei oo tarpeeksi selvät kuvat ja ilmeisesti jos oon oikein ymmärtänyt nii nub teorian mukaan nub on varmempi rv13+0 jälkeen. Sanoisin että sun vauvalla on @Maallinen olento tyttökallo, mutta niin oli mun esikoispojallakin.