Ouna

Aktiivijäsen
 • Content count

  5248
 • Joined

 • Last visited

About Ouna

 • Rank
  Ei muuta elämää

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1321 profile views
 1. NKL

  Mäkin kaipaisin tuoreita kokemuksia, syksyllä olis mun vuoro naikkarivisiitille.
 2. Kyllä tuossa nyt on jo haamu! @Ewwwie
 3. Mä nään kyllä jonkun viivan esiasteen jälleen Ewwien testissä, josko parin päivän päästä muuttuisi selvemmäksi.
 4. @Ewwwien testissä näkyy jotain, en osaa sanoa vielä näkyykö väriä mutta onkin tosi aikainen dpo. Tulevien päivien testejä odotellessa. @Laura27 testissä veikkaan viivanpaikkaa, mut tunnin pidätys on kyl tosi lyhyt. Ja kuvan muokkaaminen negatiiviksi voi auttaa haamun huomaamisessa, mutten minäkään tiedä kuinka haalealla viivoilla toimii.
 5. Joo ei oo tarpeeksi selvät kuvat ja ilmeisesti jos oon oikein ymmärtänyt nii nub teorian mukaan nub on varmempi rv13+0 jälkeen. Sanoisin että sun vauvalla on @Maallinen olento tyttökallo, mutta niin oli mun esikoispojallakin.
 6. @Maallinen olento en osaa sanoa näkyykö tuossa ylemmässä kuvassa nub vai kenties jalka tai napanuora, mutta jos saa ihan huvin vuoksi jotain arvata niin fiiliksellä veikkaan poikaa.
 7. Mä en erota nubia @Hallatus:n kuvassa. Saitko useampaa kuvaa?
 8. Mitäs sanotte, näkyykö nub?
 9. @Ewwwie Hmmm, mä taas tiirailin. Muokkaamattomassa oon näkevinäni viivanpaikan. Muokatussa se viiva kyllä korostuu, mut en silti osaa sanoa onko viivanpaikka vai onko väriä. Mä sain syksyllä pc:llä joka kierrossa räikeitäkin viivanpaikkoja ja silloin aloin näkemään viivoja joka paikassa haamun toivossa. Oisko sulla voinut olla ovis reippaasti myöhässä tässä kierrossa?
 10. @Ewwwie mä nään puhelimen näytöllä tuossa jälkimmäisessä testissä jopa selvemmän viivan kuin aiemmassa mihin viimeksi kommentoin. Mut edelleenkään en osaa sanoa onko muuta kuin viivanpaikka. Mä en ite oo saanu saamiani viivanpaikkoja millään kuvattua niin että kuvissa mitään näkyis. Ootko koittanut erimerkkistä testiä?
 11. Minä supertiiraaja nään tossa viivan @Ewwwie. En osaa kyl sanoa onko väriä vai onko viivanpaikka.
 12. Ihanaa @Ewwwie, onnea! Selvästi näkyy haamu/plussa pc:ssä. Ja @-Kanerva-lla selvä plussa, onnea!
 13. @-Kanerva- viiva näkyy selvästi ja saattaa siinä aavistus väriäkin olla. Jännää. Jos ovis onkin tullut myöhemmin niin dpot varmaan lähempänä 11:sta.
 14. Jee paljon onnea @Maallinen olento! Nyt on pc:kin selvä plussa.
 15. Kyllä siellä taitaa nyt haamu kurkistaa.