Tiuhtis

Aktiivijäsen
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Tiuhtis

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onnea kovasti Tuiku!
 2. Musta on niin hassua ja toisaalta helpottavaa, että sain tietää tuplaraskaudesta vasta rvko 22+?, ei tullut turhaan stressailtua
 3. Heippa vaan kaikille Ja onnea odottaville sekä jo monikkoäideiksi valmistuneille Meillä kaksospojat (ei-identtiset) edustaa jo vähän vanhempaa väkeä, ovat jo 6-vuotiaita, syksyllä aloittavat esikoulun
 4. Tervetuloa mukaan Matu, ja onnea tuplaraskaudesta
 5. Norsulle isot onnittelut! Meillä ollaan nyt reilu 5-vuotiaita. 5v neuvolassa mitat oli A:lla 98.5cm ja 20.5kg, B:llä 94cm ja 21kg. Beellä on nyt ollu silmälasit karsastuksen takia puolisen vuotta, ja nyt alotettiin peittohoito 2h/pvä. Sydänten sivuääniä kuuluu molemmilla, seuraava tutkimus on tämän kuun loppupuolella. Tänään sit mussukoitten päiväkodin kevätjuhlat, joten itkua on tiedossa. Äitillä siis, ei lapsilla
 6. Me onnistuttiin väkertämään kantoliinaan joku ihme systeemi, että saatiin molemmat poikaset samaan aikaan sinne. En kyllä muista miten, jotenkin vahingon kautta se meni Todella hyödyllinen vastaus siis..
 7. Moikka Koitan tässä taas aktivoitua, kun toi sisarfoorumi on jotenkin nyt muka tylsä Avatar-kuvankin sain vihdoin laitettua.
 8. Rvko 25 jäin minäkin töistä pois, selkäkivut oli ihan omaa luokkaansa joka taas aiheutti unettomuutta ja hemmetin kiukkusta olotilaa Joten nuo kesätyöt miettisin erittäin tarkkaan..
 9. Meillä 12v poika kuuntelee melko pitkälti vaan heviä/metallia. Enkä kyllä usko että tosta mitään kissantappajaa tulee (Ja juu, bläkkis on eri asia kun hevi tai muu metalli, mut kovin moni ei sitä tunnu käsittävän...)
 10. Meillä -07 kaksoset oli vauvateholla, toinen 3 viikkoa ja toinen 4 viikkoa. Vähän jotenkin tyly meno siellä tosiaan oli, tiuskimista ja tuhinaa.. Vastauksia ei oikein kysymyksiin saanut ellei tingannut. Lastenlääkäri (?) Kautolta kysyin, miksei kortisonia laitettu ennen synnytystä, vaikka tiedettiin että joudutaan käynnistämään ja vauvat on liian pieniä. Mitään vastausta siihen en saanut, ja lisäks kotiin tulleista epikriiseistä löyty tietoa mistä mulle ei kerrottu sairaalassaoloaikana.
 11. Tervetuloa miunki puolesta kaikki uudet monikkovanhemmat
 12. Laitetaampa tää tärkeisiin, toivottavasti linkkejä löytyy tarvitseville
 13. Meijän tupeloiset täytti äskettäin 4v, ja mun sisko edelleen sanoo niitä kaksosiks, ja niin että kun kysyy esim Villen kuulumisia, hää kysyy että "mites se isompisilmänen kaksonen?" Että ei edelleenkään erota noita toisistaan, vaikka eivät oo todellakaan yhtään saman näkösiä. Tarhassa poikia (me puhutaan niistä "pieninä", meillä siis kaksosten lisäks kolme vanhempaa poikaakin.) kutsutaan ihan omilla nimillään, kaksosuutta ei mitenkään korosteta siellä, ja hyvä niin.
 14. Monikkolapset sopeutuu tarhaan paremmin, kun on tuttu kaveri messissä!
 15. Laitan linkin taakse muutaman hajakuvan meidän nassikoista, ikää kuvissa 1pvä-2.5v http://i36.tinypic.com/30227t1.jpg http://i33.tinypic.com/t9jm05.jpg http://i38.tinypic.com/n14c9w.jpg http://i35.tinypic.com/2hh18uc.jpg http://i36.tinypic.com/xqertg.jpg