Tiity

Aktiivijäsen
 • Content count

  1369
 • Joined

 • Last visited

About Tiity

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Juu siis toki se sama raha kaikista lapsista olisi ok, en siihen ottanutkaan kantaa. Kiireesti kun kommentoin, niin en ehkä ollut kovin selkeä.. Kunhan vaan mietin tota "eka lapsi kallein" asiaa.
 2. ^ Mä en kyllä ihan ymmärrä, miksi eka lapsi olisi jotenkin erityisesti kalliimpi? Kyllä meillä ainakin toisellekin lapselle on pitänyt ihan samalla tavalla ostaa vaatetta, ruokaa, vaippoja jne. kun esikoiselle. Ja kunhan tuo tuosta kasvaa, niin just esim. ulkovaatetukseen ja kenkiin menevä raha varmasti tuplaantuu jatkossa. Meillä siis "pitkällä" ikäerolla lapset (= ei olla säästetty tavaroita/vaatteita) ja vielä eka poika ja toinen tyttö. Muoks. Lisään vielä, että eipä tuo 7% nyt niin kovin montaa euroa ole, eli ei meillä ainakaan taloutta kaada.
 3. Meillä on 4-vuotiaalla Jofan (muistaakseni, ainakin samannäköiset kun googlaamalla löysin kuvan) harjoitusluistimet, joissa siis sellanen "solki"kiinnitys. Ne on muuten olleet oikein hyvät, paitsi aluksi, kun lapsi kaatuili kokoajan ja luistimen ulkosyrjä onnistui välillä jotenkin osumaan jäähän -> lukko aukesi. :/ Päiväkodin tädit vähän valitti siitä, kun joutuivat "kokoajan" kiinnittämään niitä uudestaan. Mutta itse en ole joutunut kyllä kun muutaman kerran eli tais olla turhaa sekin nitinä.. On kyllä ihanaa, kun ei tartte niitä naruja kiristellä vaan luistimet saa napsautettua hetkessä jalkaan. Ja meillä poika oppi siis oikein hienosti noilla luistelemaan ja nyt viuhtoo ja hurjaa vauhtia ja tekee liukuja jne. En vuonna ehkä joutuu ostamaan "oikeat" luistimet, kun noi nykyiset tais olla suurimmat mitä löytyi harkkareista.
 4. From the album Kirppis

 5. From the album Kirppis

 6. From the album Kirppis

 7. From the album Kirppis

 8. From the album Kirppis

 9. From the album Kirppis

 10. From the album Kirppis

 11. From the album Kirppis

 12. From the album Kirppis

 13. From the album Kirppis

 14. From the album Kirppis

 15. From the album Kirppis