Ronja_

Aktiivijäsen
 • Content count

  1554
 • Joined

 • Last visited

About Ronja_

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olispa se rakenneultra jo
 2. Kiva kuulla arvauksia, mulla itselläni ei oikein ole oloja mihinkään suuntaan
 3. :D Sitä joku muukin sanoi Mä en löytänyt kuvista nubia, tosin en ihan tarkkaan osaakaan katsoa. Yritin verrata kalloaja mahaa isompien lasten ultrakuviim, mutta tietysti esikoisen (ainoan tytön) kuvat ovat kadonneet neuvolakortin välistä Vähän kyllä jännittäis jo tietää kumpi masussa majailee
 4. Ultra oli jo aikoja sitten, mutta nyt vasta innostuin tänne lueskelemaan Miltä teistä näyttää? Ultra oli kyllä jo 11+4, mutta veikkauksia saa heittää siitä huolimatta (Sori jos kuvat ovat jättimäisiä, ihan en muista miten niitä oikeaoppisesti tänne liitetään ) Muokata. Rakenneultrassa syyskuussa saatiin varovainen tyttöveikkaus, helmikuuta odotellaan jotta asia lopUllisesti selviäisi
 5. From the album Untitled Album

 6. From the album Untitled Album

 7. From the album Untitled Album

 8. Esikoinen: kotona paracetamol, kuuma suihku, lämmin kauratyyny; sairaalassa kauratyynyn lisäksi ilokaasu ja aquarakkulat. Keskimmäinen: sairaalassa lämmin kauratyyny, aquarakkulat, ilokaasu, spinaali. Kuopus: kotona paracetamol, kuuma suihku, lämmin kauratyyny; sairaalassa kauratyynyn lisäksi ilokaasu ja aquarakkulat. Esikoisen kohdalla oltiin sairaalassa 7,5cm auki -tilanteessa, eikä mitään isompaa puudutusta ehditty antamaan ja hyvin meni vaikka kipeää tietysti tekikin. Toisella kerralla homma eteni aluksi paljon hitaammin ja halusin spinaalin. Puudutus tuli kuitenkin lopulta niin myöhään, etten kokenut saaneeni siitä mitään hyötyä, joten kolmannella kerralla toivoin selviäväni ja selvisinkin ilman.
 9. Esikoisesta tehtii eppari (syntymän nopeuttamiseksi sydänäänten laskujen vuoksi, napanuora tiukasti kaulan ympärillä), toipuminen kesti jonkun hetken. Keskimmäisestä toisen asteen lievät repeämät, tikkejä ymmärtääkseni 10+ (ponnistusvaiheessa ei voitu turhia himmailla sydänäänten laskun vuoksi, napanuora kerran kaulan ja kerran vartalon ympäri), toipuminen helpompaa ja nopeampaa kuin esikoisesta. Vanhalle eppariarvelle ei käynyt mitään, eroa synnytyksillä reilut 1v 8kk. Kolmannella kerralla sydänäänet pysyivät hyvinä, ei kiertynyttä napanuoraa, ja ponnistusvaihe kesti vähän pidempään kun edelliskerroilla, mutta ilmeisesti kudokset saivat rauhassa venyä. Joku pienen pieni repeämä yhdellä tikillä ja olo mitä helpoin melkein heti synnytyksen jälkeen.
 10. Mäkään en sinänsä usko sf-mitan kertovan vauvan koosta, mutta silti vähän mietityttää kun edellisissä raskauksissa mitta on mennyt nätisti keskikäyrällä koko ajan (vauvat syntyessään 3275g rv39+0 ja 3720g rv40+1), mutta nyt kolmannessa raskaudessa mitta menee koko ajan yläkäyrällä tai vähän sen yläpuolella. Eli kun luvut näyttävät ihan erilaisilta kuin aiemmilla kerroilla... Neuvolalääkärin mielestä ei tarvetta tarkemmalle tsekkaukselle kun vatsan päältä kokeiltuna tuntuu ihan normaalikokoiselta.
 11. Onko noilla messuilla yleensä ollut jotain hyviä tarjouksia lastentarvikeliikkeiltä esim. vaunuista tai kaukaloista?
 12. Magnus, ei iske, mielleyhtymä tutun yuttuun aikojen takaa, eikä muutenkaan makusteltuna oikein oman tuntuinen nimi. 6,5. Oliver?
 13. Ja heti seuraava kysymys: Minkä kokoinen lapsi noihin Smileihin mahtuu vielä mukavasti? Ratasosaan en löytänyt mitään suosituksia/painorajoituksia kuin että menisivät 3+ -vuoteen asti.
 14. Muuttuukohan Smilejen malli jotenkin vuodesta 2013 vuoteen 2014? Entäs värit, onko niistä tietoa?
 15. ^No kyllä Eikä tässä näytä tätä talvea nyt oikein edes tulevan... Paino kyllä nousee siihen malliin, että eivätköhän nuo housut ole mulle sopivat alta aikayksikön