Edla

Jäsen
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Edla

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Päiväkodeissa vielä eskari-iässä tarkkaillaan onko kätisyys vakiintunut. Oma lapseni on vasuri muuten, mutta leikkaa oikealla. Äitini oli myös vasenkätinen (joskin koulussa aikanaan pakotettu tekemään oikealla ).
  2. Toki. Kummilapsen sisarukset ovat olleet samalla tavalla yökylässä meillä, kuin kummilapsenikin. Jos menen kylään ja vien tuliaisia vien kaikille. Kaikki sisarukset kutsutaan meille synttäreille, ja samoin heidän synttäreillensä olen saanut kutsut. Kaikille olen yleensä myös ostanut joululahjat. Joskus, kun oli tosi tiukkaa, silloin sanoin suoraan, että nyt on ankeet ajat, enkä osta lahjan kuin kummilapsille. Eikä siinä sitten sen ihmeempiä ollut.
  3. No ei! en ois kyllä varmaan alkanutkan kenenkään kanssa keskustella.
  4. Mies oli kuollut raskausaikana, joten oli pakko taloudellisestikin lähteä aika pian. Toiseksi kaipasin myös aikuisia kontakteja. Arvelisin, että parempi töissä käyvä äiti, kuin mielisairaalaan joutunut äiti. Toki leikkikentällä niitä aikuisia tapasi, mutta en jaksa loputtomasti keskustella millaista kakkaa kenenkin ipana sinä aamuna oli tehnyt. Lapsi oli siis 1v7kk, kun hänet vein hoitoon.
  5. Olin alle kaksikymppinen. Opiskelin. Poikaystäväni kuoli, kun odotin lastamme.
  6. Erään tutun vauva kastettiin arkipäivänä. Äiti halusi ristiäiset omalle syntymäpäivälleen. Ristiäispäivä voi siis olla mikä tahansa. Kannattaa tosiaan varata päivä heti niin saa mieleisen.
  7. Alkoivat juoruilemaan, että olen tehnyt abortin, kun ei mahaa ollut vielä kahta kuukautta ennen synnytystä Enkä ois kyllä tykännyt yhtään jos joku vieras ois alkanut lässyttää jotain masusta. Kamala sana minusta.
  8. Vaikka synnytys kesti 20 tuntia, siitä vain muutaman tunnin ehdin olla sairaalassa. Myös se että mökkälän pitäminen oli ainoa tarvittava lääke, yllätti.
  9. Ei aavistustakaan. Ehkä kolmisen viikkoa sen jälkeen, kun menkkojen ois pitänyt alkaa, mietiskelin olisko testin paikka. Ei ollut silloin varmaan käsitystäkään mistään kiertopäivistä, tjottailuista ym. sanoista joihin oon nettimaailman kautta tutustunut,
  10. Vaikka lapsen isä on kuollut, sukulaisiin pidetään silti ( tai juuri siksi) tosi tiiviisti yhteyttä. Samoin omiin sukulaisiini. Useita kertoja kuukaudessa vieraillaan sukulaisten kesken.
  11. Sanoivat aikanaan neuvolassa, että tilaavat vauva- ja kaksplussaa sinne hysteeristen soittojen takia. Välillä jutut lehdissä oli silloin (nykysistä ei tietoa) niin lennokkaita, että halusivat olla kärryillä mitä kauhukuvia lehdessä nyt on maalailtu.
  12. Eipä ole vauvakuumetta koskaan ollut. Lapsen sen sijaan toivoin aina saavani. Silloin, kun lapseni oli pieni ja odotin vain, että kasvaisi isommaksi, muut varoittelivat " Sitten sitä vauva-aikaa tulet kaipaamaan". Enpä ole kertaakaan kaivannut. Nyt saisi kyllä joku kuume edes olla, mies kun selvästi oireilee siihen suuntaan. Mutta kun ei ole, niin ei ole.
  13. Olen ollut viisi vuotta polttamatta, ja silti välillä tosiaan tulee himo mennä ulos yksin ja polttaa tupakka. Haju on edelleen mielestäni hyvä. Mutta ei tarvitse, kuin katsoa kuvaa jossa poltan, niin ei tee mieli. Tupakointi on tosi ruman ja tyhmän näköistä. Lisäksi lähipiirissä on ihmisiä sairastunut ja kuollutkin keuhkosyöpään tupakoituaan kauan, joten erossa pysyn, vaikka kuinka mukavalta tuntuisi kessulle mennä.
  14. Kahdeksan oli pojan syntyessä. Sitten hetkessä heitä olikin enää neljä
  15. 17-vuotiaana vasta. Silloin hölmöilinkin niin, että näin jälkeen päin en noita aikoja tahdo juurikaan muistella.