MinnisX

Aktiivijäsen
  • Content count

    158
  • Joined

  • Last visited

About MinnisX

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Onkohan kenelläkään tuoreita kokemuksia Costa Adejesta / Fanabe? Matka suunnitteilla sinne ensi kevääksi ja kaikkia vinkkejä ja tietoja (ostokset, ravintolat, hotellit, ajanviete..) otetaan kiitollisena vastaan! Miten pieni paikka Adeje on, onko siellä mitään erityistä nähtävää ja paikallisasutusta vai onko pelkästään turistialuetta?
  2. Sain juuri tilaamani Vibet ja harmikseni uusimmissa versioissa ei rungossa tosiaan ole niitä alempia sisarusistuimen reikiä. Kun sisarusistuin pitää asentaa ylös, isomman lapsen jalat ja kuraiset kengät tulevat suoraan vauvan kopan kohdalle. Miten te muut uudemman mallin omistajat olette estäneet kopan kuraantumisen? En kyllä ymmärrä yhtään, miksi Vibejä on muutettu noin, ihan selkeä huononnus.. Muutenkin ärsyttää, kun ylemmällä asennustavalla koko rattaista tulee paljon isomman näköinen häkkyrä eikä isompi lapsi mahdu kuomun alle kun juuri ja juuri jos sen virittää kaikkein korkeimpaan asentoon.
  3. Taitaa vaan olla ainoa paikka Helsingissä, josta noita Vervejä voisi nähdä livenä. En minäkään niitä aio sieltä ostaa, mutta haluisin silti todeta omin silmin, onko mitään järkeä maksaa n. 200 eur enemmän Vibeihin verrattuna vain yhden lisäetupyörän takia..
  4. Onkohan kukaan käynyt Vaunuaitassa viime aikoina, mietin ovatko he jo saaneet Vervejä liikkeeseen?
  5. Talventyttö, kiitokset kattavista opastuksista!
  6. Aurinkovoiteista vielä, että ainakin oheisen HUS:n linkin mukaan aurinkovoiteita voi käyttää raskaana ollessa kohtuudella: http://www.hus.fi/default.asp?path=1,28,824,2049,2265,2260,3437,6169 Siten ainakin itse kyllä uskallan viikon lomareissun ajan laittaa normiaurinkovoidetta, kun tulee oltua auringossa tavallista enemmän.
  7. Huomasin, että Polarn o Pyretissäkin myydään uv-pukuja, onko kenelläkään kokemusta niistä?
  8. Sama vaiva täälläkin eli nälkä vaivaa lähes kokoajan! Välillä tuntuu, että kunnon ateriankin jälkeen on vielä nälkä ja lisää ruokaa pitäisi saada jo viimeistään parin tunnin päästä syömisestä. Kun kokoajan ei voi syödä kunnon ruokaa, niin nälkä on johtanut naposteluun. Pelottaa, miten paljon kiloja jo alkuraskaudesta kertyy! Mulla ainakin syömättä jättäminen johtaa tosi huonoon oloon, joten ei vaan voi olla syömättäkään..
  9. AnneJ, kiitokset vastauksesta! Kiva kuulla, että retki onnistuu myös lapsen kanssa. Nyt vaan täytyy jaksaa odotella lähtöä! Lassikin tosiaan olisi varmasti ollut hyvä vaihtoehto, mutta sieltä kerkesi haluttu hotelli jo menemään, niin päädyttiin sitten lähtemään Pargaan. Ihastuttiin vuosi sitten Kreetan matkalla Kreikkaan niin kovasti, että ei varmaan Pargakaan jää viimeiseksi Kreikan kohteeksi..
  10. Kiitos Regina tiedosta! Nyt päädyttiinkin kuitenkin varaamaan matka vähän yllättäen Pargaan kesäkuulle. Pargasta olenkin lukenut hyödyllisiä kokemuksia tästäkin ketjusta mutta kysyisin vielä, että onko kukaan Pargassa käynyt tehnyt Paxos-Antipaxos laivaretkeä? Lähinnä mietityttää, että miten ko. reissu onnistuu 2-vuotiaan kanssa eli millaisia laivat ovat ja onko retkiohjelmassa jotain, mikä on pienen lapsen kanssa hankalaa tms?
  11. Uusi Kreikanmatka olisi suunnitelmissa.. Onkohan kukaan ollut lasten kanssa Kefalonian Lassissa? Kaikkia kokemuksia ja mielipiteitä otetaan mielellään vastaan! Löysinkin ketjusta jo joitain kokemuksia Skalasta, mutta me olisimme kiinnostuneita nimenomaan Lassista, koska sieltä on ilmeisesti lyhyt etäisyys Argostopolin kaupunkiin. Tavoitteena olisi siis mennä lomailemaan paikkaan, jossa rannan lisäksi olisi muutakin nähtävää kun pelkkä turistikylä, siksi tuo kaupungin läheisyys kiinnostaa.
  12. ^^Juu, käytiin ravintoloissa lähinnä päivisin. Lähes joka paikasta löytyi syöttötuolit ja muutenkin ravintoloissa oli helppo olla ainakin pienen lapsen kanssa, kun suurin osa on rentoja ulkoterasseja / sisäpihapaikkoja. Varsinaisia lastennurkkia tms. en kyllä huomannut. Iltaisin syötiin lähinnä hotellihuoneessa (huoneistohotelli), koska tyttö ei rattaissa nukahda yöunille, mutta sekään ei ollut ongelma, koska lähes kaikista ravintoloista sai ostettua ruokaa myös mukaan. Oltiin varauduttu itsekin kokkailemaan mutta loppujen lopuksi ei tarvinut siis tehdä itse ruokaa ollenkaan, kun take-away toimi lähes joka paikassa.
  13. Kiitos Penny vinkeistä! Nyt on Kreetalta palattu ja tosi hyvin meni kaikki. Tiedoksi, että ainakin Rethymnonista löytyy supermarketista laaja valikoima Pampersin vaippoja ja tarvikkeita. Vauvojen purkkiruuista löytyi myös hedelmäsoseita muutamaa eri makua ja samoin erilaisia kasvis/liharuokia myöskin muutamaa erilaista (Nestle).
  14. Osaisiko joku kertoa, pääseekö Kreetan Knossoksella kulkemaan rattaiden kanssa? Kaikki muutkin Kreetan vinkit otetaan vastaan!
  15. Onkohan kukaan tilannut viime aikoina Pingpongista? Onko siellä ollut edelleen häikkää toimituksissa? Me tilattiin alkuvuodesta vaunut sieltä ilman ongelmia, mutta nyt kesällä on ilmennyt näköjään niin paljon ongelmia etten tiedä uskaltaisiko enää laittaa sinne tilausta..