Peppar

Aktiivijäsen
 • Content count

  1423
 • Joined

 • Last visited

About Peppar

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4609 profile views
 1. Ei ollut mitään uuden kohdunulkoisen oireita (kipuja, vuotoja).
 2. Mä en saanut alkuraskauden ultraa julkiselta puolelta vaikka takana oli kohdunulkoinen (oli leikattu yksityissairaalassa). Kävin sitten yksityisellä.
 3. 3,5 pvää jouduttiin oleen sairaalassa sokeriseurannan ja streptokokkiseurannan takia & matala hemoglobiini vauvalla johti verentiputukseen missä meni vikana päivänä 10h.
 4. Kunnon kipeistä supistuksista 2,5h ja vauva oli syntynyt.
 5. Vesien menosta lapsen syntymään 3,5h. Toinen lapsi. Supistuksia oli ollut sitä ennen 2h mutta eivät kipeitä. Vesien menosta 1h olin sairaalassa 2cm auki, supistuksia 2-4min välein, kipeät supistukset laantuivat välillä ja alkoivat uudelleen. Siirryin saliin kun supistuksista tuli hyvin nopeast tosi kipeitä, tämä 3h vesien menosta,ja lapsi syntyi siitä 40min kuluttua josta siis avauduin 4cm 10cm noin 20-30min ja ponnistus 10min
 6. Ravintolassa dinnerillä Hki keskustassa, jäi viiden ruokalajin menu kesken, onneksi keittiöltä tai tiskipyyhkeitä taksiin mukaan...
 7. Kävin vähän raskaammalla kävelylenkillä rv 38+1, alkoi supistelemaan mut ei kipeästi, 2-4min välein, siitä 3h päästä meni vedet ja kipeät supistukset.
 8. Luonnollisesta käynnistymisestä: supistuksia klo 15-, vedet meni klo 18 ja sen jälkeen kipeitä suppareita, ja syntyi klo 21.
 9. 38+1 (käynnistyi itsestään luonnollisesti) ja esikoinen 37+0 (käynnistettiin kp & oksitosiini)
 10. Mä asuin yritysaikana ja raskauden ekat 6kk eri maassa kuin mies. En kokenu mitenkään vaikeana tai outona. Mulla oli yksi lapsi jo kotona, raskainta oli vaikea alkuraskauden pahoinvointi kun oksentelin päivittäin 2-3kk. Mulla oli apuna muu perhe, sisko asuu naapurissa ja äitini matkusti meille pari kertaa viikoksi avuksi, lisäksi olin useita viikkojen jaksoja sairaslomalla. Kävin neuvolah ja ultrat yksin, paitsi rakenneultraan mies pääsi mukaan kesälomalla.
 11. JS

  Ahaa okei ei käynytkään tuo edes mielessä että sinne pitäö ajaa jostain muualta kuin siitä liikenneympyrästä olen vain kytännyt sitä sisäänajoa missä ne aidat on vieläkin. Kiitos!
 12. Aion ottaa seuraavan neuvolakäynnin yhteydessä.
 13. Mä en kyllä näe mitään wannabemommy...