kps83

Jäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About kps83

 • Rank
  Aloittelija
 • Birthday 10/20/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. odotettuna menkkojen alkamispäivänä vasta alkoi oireet, jotka kahdessa edellisessä kesken menneessä raskaudessa on ollut aikas paljon lievempiä. (toivottavasti tämä on hyvä merkki..) Äsken katoin, kun ikkunan ohi juoksi joku nainen ja otin vaistomaisesti rinnoista kiinni, ettei mua satu.. Järkevää! Ihan tajuttoman kipeäksi tulee tämmöset pikkutissitkin. Autoa ajaessa meinaa laatta lentää, muutenkin tuntuu kuin ois pala kurkussa koko ajan. Kaikista pelottavinta on valkovuoto, jota tulee välillä silleen, että pitää juosta vessaan kattomaan alkoiko menkat. Sydän kurkussa mennään..b (Ehkä se onkin se mikä siellä tuntuu )
 2. Keskenmeno 10/08, kaksi kiertoa välissä ja plussa 12/08, km 1/09 ja nyt 3/09 taas plussa näyttää.. Tässä välissä oli yksi normaali kierto. Sormet ja varpaat ristissä, että tämä pysyisi mukana..
 3. JEss!! Taas yritetään.. Huomenna pitäisi alkaa menkkojen, mutta enhän minä hätähousu jaksanut testiä odottaa sinne asti vaan eilen ja tänään olen positiiviset raskaustestit tehnyt. JEE!! Puolen vuoden sisään on tosin ollut kaksi keskenmenoa joten kovin pessimistinen asenne on näitä alkuraskauksia kohtaan. Sormet ja varpaat on ristissä.. Kolmas kerta toden sanoo!
 4. Mä lopetin polttamisen jo silloin kun alettiin suunnittelemaan raskautta.. (olin polttanut 11 vuotta ja ihan paljon päivittäin.. en ollut mikään kännitupakoitsija, vaan ihan kunnon tervakeuhko ) Juurikin sen takia, että en olisi halunnut sitten raskaana taistella sen asian kanssa. Ei olisi ollut mielestäni reilua syntymätöntä lasta kohtaan, jos olisi huomannut etten pystykään lopettamaan.. Tiedän myös odottavia äitejä, jotka eivät edes yritä lopettaa. Oma mielipiteeni on se, että vaikka tupakoinnin lopettaminen on raskas urakka, sen kyllä pystyy tekemään, kun ajattelee kaikki siihen liittyvät asiat järjellä ja tekee päätöksen, ei vähentämisestä tai hiljalleen lopettamisesta, vaan siitä ettei halua polttaa enää.. Tsemppiä lopetukseen!
 5. Jep.. paperia tarkistellaan täälläkin tiheään.
 6. chloe meillähän näkyy olevan ihan sama laskettu aika.. Hurjaa
 7. Mä en oo viittiny tohon jatkuvaan testailuun lähteä, koska koemuksesta tiedän, että kyllä sen huomaa jos jotain sellaista tapahtuu, ettei raskaana enää ollakaan.. Nyt vaan sormet ristissä. Matkassa pysyy jos on pysyäkseen.. Pitkät on viikot ennen viikkoa 12. Huh!
 8. et liene ihan samanlainen testailija kuin me muut hätähousut täällä! Tosiaan pikkuero näihin yleisimpiin plussauksiin..
 9. ihana sektio, kun ei tullut ainuttakaan arpea vatsaan..
 10. mä olen siskolta hamunnut kaikki vanhat vauvanvaatteet, rintarepun ja muuta pientä. Hyppykeinunkin sain.. Ihanan! Oon tainnu siinä itsekin hyppyytellä... Kaikki käyttökelpoinen tulee kyllä tällä sukulaisten ja kavereiden kaappien dyykkaus menetelmällä..
 11. Mä kanssa yhtyisin tuohon itsensä kiireisenä pitämiseen.. Välillä tuntui, että on niin plajon hommia, että hyvä jos seksiä kerkiää harrastamaan.. Tarpeeksi vissiin kuitenkin ..
 12. Paljon onnea!
 13. Mulla tuli varhainen keskenmeno 10/08. Yksi normaalikierto oli välissä ennen kuin nyt tärppäsi uudelleen.. Toivotaan niin kovasti, että tämä pysyisi matkassa.. En oikeestaan osaa edes olla suunnittelematta ja toivomatta liikoja. Tiputaan taas korkeelta jos tiputaan.. Vähän on pelko persiissä koko ajan. Mun tickerin mukaan mulla on myös aika paljon lyhyempi raskaus kuin muilla tuntuu olevan .. Pitänee käydä tekemässä uusi..
 14. I'm back! Plussa eilen kp 31/28-31.. Toivotaan, että tämä pysyisi matkassa.. Sormet ristiin! Monien negatiivisten testien (joissa olisin tosi paljon halunnut nähdä viivan ja siksi aina näinkin) jälkeen oli kyllä helpottavaa nähdä oikeasti selkeä toinen viiva.. Huh!
 15. Kesken meni meikäläisellä.. Vuoto yltyi toisena päivänä ja lääkäri sanoi, että luonnon valintaa..