veeruska

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About veeruska

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Ulkosuomalainen
  1. Meilläkään ei ole ollut sukulaisten mukanaan tuomaa turvaverkkoa. Naapureihin olen tutustunut ja puistossa olen saanut ystäviä. Muutettuamme ulkomaille tilanne on taas sama ei turvaverkkoa, eikä tuttuja.. enkä osaa kieltä. Toivotaan vaan, että pärjään ilman ja mitään ei tapahdu.
  2. Kummina olen vienyt lapselle kummilusikan, vaihtehtoina on toki myös kehyksiä, ym kansioita.. Mutta itse haluan antaa kummina "perinteisen" kummilusikan. Jos muuten olen mennyt, olen vienyt vaatteita.
  3. Mielestäni kumpikin on OK, eli ostetaan vain kummilapselle tai sitten sisarukselle voi ostaa jotain pientä. Mielestäni ei tarvitse olla samanarvoisia lahjoja. Itse en vanhempana enkä myöskään kummina ajattele, että kaikille juhlittaville tarvitsisi tuoda lahjoja tai ainakaan ei samanarvoisia. Jos menen kylään vien kaikille lapsille jotain, kummilapselle ehkä jotain vähän enemmän - nykyisin lähinnä rahaa.
  4. Meillä on elossa kaikki 4 isovanhempaa ja isoisovanhemmista 3 mummoa.
  5. Minullakin oli elämäni ensimmäinen korvatulehdus muutama vuosi sitten. Menin vähän arastellen terveydenhoitajan vastaanotolle (en kehdannut varata aikaa lääkärille) valittamaan korvaani, joka ohjasi minut lääkärille. No korvatulehdushan mulla oli. Korvaan sattui todella paljon enkä saanut nukuttua, mutta jotenkin olin mieltänyt korvatulehduksen lastentaudiksi.. Lääke muuten vaikutti vuorokaudessa ja kipu hävisi.
  6. Olen täysin samaa mieltä. Jos joku kaverimme antaisi lapselleen nimen, jota olemme ajatelleet antaisin sen nimen silti - sanoisin tämän kyllä ko. henkilölle. Jos taas joku minun tai puolisioni sisaruksista antaisi kaavailemamme nimen vaihtaisimme nimeä.
  7. Liityn seuraanne. Asumme Sveitsissä ranskankielisellä alueella. Vauvakuumetta on ilmassa