nikula

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About nikula

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä olisi mahdollisuus saada biolapsi, jos suomen lainsäädäntö sallisi kohdunvuokrauksen. itsellä kohtu poistettu lapsen syntymän yhteydessä, joten itse en voi raskaaksi enää tulla.
  2. mä myös aikoinaan ajattelin että pieni tyttö kiinasta. Kai se oli vaan lähinnä joku päähänpinttymä. JOS me nyt päädytään adoptioon, niin maalla ei sinäänsä ole isompaa merkitystä, tahtoisin saada lapsen mahdollisimman nuorena, se ehkä rajaa jo jollain tavalla. Ja tietenkin nuo meidän kaksi bio-lasta, sekin varmasti vaikuttaa maavalintaan?
  3. Miten meni tapaaminen maavastaavan kanssa? Ihanaa, ei enää pitkään kun saatte luvan
  4. Taas tiedustelukäynnillä; eli miten edistyy, onko kotikäynti ollut jo?
  5. Mikäs tilanne teillä nyt on ?
  6. Jos jompikumpi vanhemmista on kotona niin lapsetkin on kotona (niin äitiyslomalla kun muutoinkin). Meilläkään ei edes harkittu muuta vaihtoehtoa. Virikkeiden vuoksi ulkoillaan, askarrellaan ja käydään kerhoissa.Samanikäisiä lapsia meillä on ystäväpiirissä niin paljon että sieltä kyllä löytyy leikkikavereita.
  7. Sepä se. Tiedän kyllä kyseisen äidin syyt, eivätkä ne ole erityisen mairittelevat Ilmeisesti osui arkaan paikkaan kyseinen kommentointini Ja Jackie O: En ole kyllä missään vaiheessa epäillytkään etteikö lapsesta voisi tulla ihan ok tyyppi silti...Lähinnä kyseenalaistin äidin motiivit...
  8. Tunnen äidin joka on äitiyslomalla parhaillaan ja silti vie 2-vuotiasta esikoista perhepäivähoitoon ja lapsen viikottainen tuntimäärä on n. 50 h. Mielestäni tämä on järkyttävää. Pistää hieman miettimään, miksi hankkia lapsia jos ei niitä viitsi itse hoitaa ja miksi on niin kova kiire mennä työelämään takaisin. (hän on siis vanhempiensa liikkeessä vauvan kanssa päivisin)
  9. Minä olen antanut hampaattomalle vauvalle raa'an porkkanan kuorittuna ja sitä on tyytyväisenä "jyrsinyt". Tulee hieman makua suuhun ja auttaa ikenien kutinaan. (vatsa siitä ei toki täyty )
  10. Jokos se kolmas tapaaminen teillä oli? Miten meni? Olenkos jo kysynyt että mikä kohdemaa teillä on?
  11. Meille tuli kurahousut, jotka ovat aivan onnettoman ohuet Sain kaverilta kuitteja ja tilasin takin, joka ei ole vielä tullut...Joissakin citymarketeissa on ollut kuulemma kyseinen asu näytillä.
  12. Heippa, tiedustelukäynnillä vain Eli missä vaiheessa kunkin jäsenen adoptiohaaveet/-prosessi on nyt? Aihe kiinnostaa kovasti. Itsellä 2 biolasta ja mahdollisuutta ei ole enää omia saada. Siksi olemme mieheni kanssa keskustelleet adoption mahdollisuudesta.
  13. Samalla voisin tässä kysellä olisiko kukaan halukas luopumaan semper-etiketeistä (kuopukselle tarvisi kerätä se reppu kun esikollakin on...) ja onko kellään niitä vaippakuitteja tarpeettomana? Maksan postikulut ja voisin antaa niitä pupumerkkejä vaikka vaihdossa, itse kun en niillä mitään tee.