Salbe

Jäsen
  • Content count

    86
  • Joined

  • Last visited

About Salbe

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Lohikeittoa, joka on yksi miehen bravuureista... perunaa bataattia parsakaalia paprikaa sipulia lohta kermaa yrttejä ja mausteita Onneks sitä jäi vielä huomisen lounaalle
  2. Tilasin just eilen Mamidean sivuilta Ki ET LA-aurinkolasit meidän 1-vuotiaalle. Täytyy myöntää, että vakuutuin laseista ainkin sivuilta löytyvän myyntipuheen perusteella ja värivalikoima miellytti myös. Palaan raportoimaan, kun lasit saapuvat...
  3. Kysymys Molo-konkareille... Minkä kokoiset kurahousut ostaisitte 98 cm välikausihaalarin päälle laitettaviksi? Meillä on henkarissa odottamassa kevättä (ja toivottavasti vielä tulevaa syksyäkin) Molon Polly, värinä Flaming Pink (joka on muuten a-i-v-a-n ihana ) ja ajattelin kaikista kuraisimpina päivinä suojata lasta ja haalareita kuriksilla.
  4. Sairaalassa. Olin peräruiskeen jälkeen vessakeikalla ja lapsivedet hulahti samalla.
  5. Meillä aloitettiin kiinteiden syöminen eli sormiruokailu eilen. Vaikka vauva ei veisi alkuun mitään suuhunsa, oletteko lisänneet ruokailukertoja kuinka nopeasti? Me aloitettiin ruokailumme lounaalla ja mietinkin milloin otan välipalan tai esim. aamupuuron mukaan kuvioihin?
  6. Tirppa
  7. Tahdottiin tietää ja on myös kysyjille kerrottu.
  8. Heh, täälläkin ilmoittautuu yksi "öljyilijä". Eilen hain pullollisen apteekista ja tyrkkäsin miehenkin suuhun lusikallisen. Maku on mielestäni ihan ok, jääkaappikylmänä ainakin. Saas nähdä kuinka meidän käy... Tsemppiä meille kaikille!
  9. Tänä aamuna plussasin, täydellinen yllätys! Pieni alkushokki vielä päällä... Raahasin testin vielä varmistukseksi uniselle miehelle tulkattavaksi: 2 viivaa!! Pikkuinen, rakastan sua jo nyt.
  10. Mulla alkoi tänään tiputteluvuoto Aamupissalla huomasin vessapaperissa rusehtavaa, vetistä nestettä. Vatsassa on ollut aaltoilevaa, menkkamaista kipua pitkin päivää. Ei kuitenkaan yhtäjaksoisesti. Vuoto on muuttunut välillä verisemmäksi ja välillä rusehtavammaksi, joka tapauksessa se on säilynyt vetisenä. Tosin yksi pieni hyytymäkin tuli... Ihan tyhmää. Mulla oli aiemmin tänä syksynä kemiallinen raskaus ja silloin kaikki tuli heti, kerralla, nopeasti ulos. Nyt on joku asia erilailla. Edellisellä kerralla (ne vähäisetkin) raskausoireet loppuivat kuin seinään, nyt rintojen ja vatsanseudun turvotus jatkuu edelleen, sekä pissalla ramppaaminen. Vuoto on selkeästi vähentynyt iltaa kohti. Toivon, ettei olis kohdunulkoinen. Pakko kai vaan odottaa ja katsoa.
  11. Henkkamaukan online-shopissa -50% alet!
  12. Celona mulla on kans kauhee turvotus päällä, varsinkin iltaisin. Kotona onneks voi hiippailla lökäpöksyissä
  13. Mä olin tänään hammaslääkärissä ja ilmoitin melkein heti ovella olevani raskaana Paikallispuudutuksen sain, kun hammasta paikattiin, mutta röntgenkuvia hammaslääkäri ei raskauden takia halunnut ottaa. Nuunu ja pikku-Papu rv 4+5
  14. Tästähän on käyty loputtomia keskusteluja miehen kanssa jo ennen kuin lapselle annettiin lupa tulla. Onneksi huomasin jo seurusteluaikana, että ollaan ukkokullan kanssa hyvinkin samoilla linjoilla monissa tärkeissä asioissa... Tässä pientä listaa omista ja meidän perheen pelisäännöistä: Meidän perheessä eivät aikuiset syö karkkia, saati lapset Uhittelu, uhkailu ja kiukkuaminen kaupan leluosastolla tai kotioloissa ei johda mihinkään paitsi jäähylle Äiti ja isä sopivat yhteisistä pelisäännöistä, joita koko perhe noudattaa Katson lastani silmiin, kun puhun hänelle Itseään tai muita vahingoittava käytös ei ole hyväksyttävää Maailma on täynnä erilaisuutta ja se tekee siitä juri niin ihana paikan elää Hyvät teot kantavat arvoistaan hedelmää, samoin huonot Pidän huolta itsestäni sisäisesti ja ulkoisesti, enkä kadota estetiikan janoani En jämähdä kotiin ja ala hyppelemään seinille Ylläpidän aikuiskontakteja ihan viikkotasolla Käyn erilaisissa paikoissa ja näytän lapselleni maailmaa (vaikka se ulottuisi keskustan muumi-museoon ) Muistan, etten ole täydellinen, eikä mieheni, eikä lapseni. Ja ettei se ole tarkoituskaan. Ja, ja, ja... Listaa voisi jatkaa loputtomiin!
  15. pissahätä (vrt. ennen vessaan 3krt/pvä, nyt joka tunti!), hervoton aamunälkä, hajuherkkyys (paistettu kananmuna = yrjö!), kuolemanväsymys, iltaisin turvottaa ihan mahdottomasti ja alavatsa on pinkeä, kun koettaa kädellä... kauhulla jo odotan pahoinvointia Nuunu ja Papu rv 4+2