Pihla

Jäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Pihla

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sunnuntaina tuli eka haamuviiva ja tiistaina vahvempi plussa Eli syyskuussa syntyy, jos vaan matkassa pysyy
 2. Mulla on tämä vauvahaaveilu muuttunut niin polttavaksi, vaikka "vasta" muutama kierto ollaan yritetty. Voi elämän pettymys, niin ne menkat TAAS alkoi... On tämä joka kerran vaan karvaampaa ja väkisin meinaa itkuksi vääntyä. Ahdistus kasvaa ja pelko vaan lietsoo itseään, millä mä saan itseni rauhoittumaan!? Onko muita yhtä epätoivoisia kanssaihmisiä?
 3. Sukulaisten ja tuttavien lapsiutelut satuttaa joka kerta yhtä paljon ja tekisi mieli laukoa totuuksia heidän kasvoilleen yhtään kaunistelematta. Vielä en ole siihen pystynyt. Jotenkin uskon että ihminen ei voi ymmärtää tätä lapsen odotuksen tuskaa ellei ole sitä itse samanlaisena kokenut (yrityskuukausista viis jos tarve on ollut näin pakottava ja pelko lapsettomuudesta näin suuri). Juuri näin, aivan samat fiilikset!!! Häistä aikaa puoli vuotta ja jo on sukulaisia jonoksi asti kummastelemassa, että eikö teille vieläkään ole vauvoja tulossa?? Prkl, kyllä koskee ja viiltää syvältä. Mulla on tämä vauvahaaveilu muuttunut niin polttavaksi, vaikka "vasta" muutama kierto ollaan yritetty. Pelkään, että mussa on jotain vikaa, en saa ovista tms., että me ei voidakaan saada koskaan omia biologisia lapsia....Mä en ymmärrä, mistä tämä ahdistus tulee, olen niin pettynyt joka kerran, kun menkat taas alkaakin, vaikka ollaan ahkerasti harjoiteltu sitä lapsen tekoa. Sitten sitä joutuu lähes päivittäin kuulemaan työkavereiden / sukulaisten kommentteja, jotka satuttaa. Vielä sitä yrittää kuitata asian huumorilla ja naurulla, vaikka syvällä sisimmässään jokainen kommentti saa enemmän ja enemmän pelkäämään pahinta ja miettimään itsekin, että niin, miksei meille vieläkään ole tulossa vauvaa...Kohtalotovereita??
 4. Mun on vaan ihan pakko kommentoida, et ostin tuota greippimehua ja se on niiiiiiiin pahaa, maistuu ihan alkoholidrinkille...en vaan sitten mitenkään saanut juotua sitä loppuun, miten te muut olette siihen pystyneet??
 5. tää on hauska
 6. Kaupassa tulee nykyään hypisteltyä ja ihasteltua vauvavaatteita aiempaa enemmän, mutta vielä en ainakaan ole sortunut mitään ostamaan....mutta saas nähdä kuinka kauan se pitää...
 7. En ainakaan haluaisi sellaista ajattelutapaa toteuttaa, että tytöillä on omat ja pojilla omat leikkinsä, kuten kärjistetysti "tytöt leikkii aina nukeilla" ja "pojat autoilla", vaan lapsi saisi olla sellainen kuin on ja leikkiä sukupuolesta riippumatta mitä tahtoo. Inhoan myös sitä, että on olemassa muka ns. tyttöjen ja poikien värit. Mä ainakin voisin kuvitella pukevani poikalapseni punaisiin ja tytön sinisiin.