Sannulini

Ylläpitäjä
 • Content count

  2709
 • Joined

 • Last visited

About Sannulini

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

4704 profile views
 1. Myyntiin suloiset NOA NOA mekot koossa 3-6m. Toinen on uusi ja toinen on kerran käytetty. Materiaali ihanan pehmoista puuvillaa joka ei paina pientäkään vauvaa. Uuden hp. 15e ja kerran käytetyn 10e tai molemmat yhteensä 20e sis. postit.
 2. From the album Sannulinin kirppis

  Myyntiin suloiset NOA NOA mekot koossa 3-6m. Toinen on uusi ja toinen on kerran käytetty. Materiaali ihanan pehmoista puuvillaa joka ei paina pientäkään vauvaa. Uuden hp. 15e ja kerran käytetyn 10e tai molemmat yhteensä 20e sis. postit.

  © © Sannulini

 3. Meillä tyttö ajaa vielä Pukyn potkupyörällä ja täyttää kohta viisi. Koko on keskivertoa pienempi, mutta vauhtia piisaa.
 4. Meillä tuli ikäeroksi 13v. Helposti on tietyllä tavalla mennyt mitä nyt teini välillä koki, että vauva saa kaiken ja hän ei mitään. Sisaruksista on tullut todella läheisiä ja jos maailma kolhii on isosisko turvana ja myöskin opastamassa. Ainoa miinuspuoli ehkä oli kun eräs ulkopuolinen äiti luuli, että minä olen kuopukseni isoäiti. Enkä mä nyt niin vanha vielä ole.
 5. 4v.1kk iässä pituutta oli neuvolassa mitattuna 99.1cm, joten tuo 100 on nyt mennyt rikki tässä kesän/syksyn aikana. Viimeksi kotimittauksessa pituutta oli n. 104cm.
 6. Multa löytyy kylpylämpömittari, joten lisään sen vielä omaan pakettiini.
 7. Mä voisin myös osallistua. Vaikka tyttö itselläni onkin niin eiköhän tuolta jotain pojallekin sopivaa löydy. Ainakin vauvaleluja tms.
 8. ^^ Onko Promenadet poissa laskuista? Niissähän ymmärtääkseni menee molemmat istuimet makuuasentoon ja vauvalle saa omasta istuimesta kopan.
 9. Meillä on rattaat tulleet tavarahihnalle muiden mukana vaikka olisi portille jätetty.
 10. Mä tykkäsin swifteistä tosi paljon ja voin lämpimästi suositella! Varsinkin zappien kovien renkaiden jälkeen (kolinkolin) tuntui ihanalta työntää swiftejä kun niissä oli pehmeämpi kyyti lapselle.
 11. Ja aika simppelit tiedot vaatii. Tärkein tietysti osoitteen lisäksi on se rattaiden sarjanumero minkä sinne naputtelee. Tuosta forgetmenot:in antamasta linkistä tosiaan löytyy tuo lomake ja katotaan avaako sen tähän suoraan. http://legacy.bugaboo.com/extra/bugaboo_bee_wave_washers/index.php?langId=en
 12. Ja bugan sivuilta tilasin itse metalliset jotka korvasivat nuo tarrat ja ovat toimineet tosi hyvin. Toimituskin oli tosi nopeaa.
 13. ^ Minkäs väriset Bee+ teille tällä kertaa tuli?