Sannulini

Ylläpitäjä
 • Content count

  2708
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sannulini

 1. Myyntiin suloiset NOA NOA mekot koossa 3-6m. Toinen on uusi ja toinen on kerran käytetty. Materiaali ihanan pehmoista puuvillaa joka ei paina pientäkään vauvaa. Uuden hp. 15e ja kerran käytetyn 10e tai molemmat yhteensä 20e sis. postit.
 2. From the album Sannulinin kirppis

  Myyntiin suloiset NOA NOA mekot koossa 3-6m. Toinen on uusi ja toinen on kerran käytetty. Materiaali ihanan pehmoista puuvillaa joka ei paina pientäkään vauvaa. Uuden hp. 15e ja kerran käytetyn 10e tai molemmat yhteensä 20e sis. postit.

  © © Sannulini

 3. Meillä tyttö ajaa vielä Pukyn potkupyörällä ja täyttää kohta viisi. Koko on keskivertoa pienempi, mutta vauhtia piisaa.
 4. Meillä tuli ikäeroksi 13v. Helposti on tietyllä tavalla mennyt mitä nyt teini välillä koki, että vauva saa kaiken ja hän ei mitään. Sisaruksista on tullut todella läheisiä ja jos maailma kolhii on isosisko turvana ja myöskin opastamassa. Ainoa miinuspuoli ehkä oli kun eräs ulkopuolinen äiti luuli, että minä olen kuopukseni isoäiti. Enkä mä nyt niin vanha vielä ole.
 5. 4v.1kk iässä pituutta oli neuvolassa mitattuna 99.1cm, joten tuo 100 on nyt mennyt rikki tässä kesän/syksyn aikana. Viimeksi kotimittauksessa pituutta oli n. 104cm.
 6. Multa löytyy kylpylämpömittari, joten lisään sen vielä omaan pakettiini.
 7. Mä voisin myös osallistua. Vaikka tyttö itselläni onkin niin eiköhän tuolta jotain pojallekin sopivaa löydy. Ainakin vauvaleluja tms.
 8. ^^ Onko Promenadet poissa laskuista? Niissähän ymmärtääkseni menee molemmat istuimet makuuasentoon ja vauvalle saa omasta istuimesta kopan.
 9. Meillä on rattaat tulleet tavarahihnalle muiden mukana vaikka olisi portille jätetty.
 10. Mä tykkäsin swifteistä tosi paljon ja voin lämpimästi suositella! Varsinkin zappien kovien renkaiden jälkeen (kolinkolin) tuntui ihanalta työntää swiftejä kun niissä oli pehmeämpi kyyti lapselle.
 11. Ja aika simppelit tiedot vaatii. Tärkein tietysti osoitteen lisäksi on se rattaiden sarjanumero minkä sinne naputtelee. Tuosta forgetmenot:in antamasta linkistä tosiaan löytyy tuo lomake ja katotaan avaako sen tähän suoraan. http://legacy.bugaboo.com/extra/bugaboo_bee_wave_washers/index.php?langId=en
 12. Ja bugan sivuilta tilasin itse metalliset jotka korvasivat nuo tarrat ja ovat toimineet tosi hyvin. Toimituskin oli tosi nopeaa.
 13. ^ Minkäs väriset Bee+ teille tällä kertaa tuli?
 14. Saa kiinni.
 15. Sportin aisa on säädettävissä ja olen suunnilleen sun pituinen ja säätövaraa löytyy vielä ylemmäksi. Itse pidän suunnilleen keskitasolla ja aisa nousee lähes pystysuoraan ylös. Kasaaminen tapahtuu suunnilleen turvakaaren likellä olevista "vimpeleistä" ja on vaikea selittää. Mutta aika napakkaan pakettiin menee taittuu ikäänkuin keskeltä kahtia vähän ehkä matkarattaiden tyylisesti esim. Graco. Youtubesta löytyy melko hyvin videoita joista näkee myös tuon kasaamisen.
 16. Tietääkseni Classicin ja Explorerin varaosat käyvät Sportiin. Ja itsellä on ollut talven käytössä Sportit ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Classicin työntöaisa periaatteessa on vain käännettävissä säädettävä eli irroitetaan kuin turvakaari ja käännetään ympäri jolloin menee pikkasen korkeamalle. Explorer vastaavasti on paranneltu versio Sporteista esim. jarru, kuomu, jalkatuki yms. Kankaat myöskin voi irroittaa pesuun, mutta jalkatuen pesu Sporteissa vaatii ruuvaria ja netistä löytyykin kokemuksia että niitä on pesty painepesurilla ollessa rattaissa kiinni ja tämän aion itsekin toteuttaa kesällä.
 17. Meillä on ticketin takki-housu setti ja tosiaan takki on samanlaista materiaalia kuin Uffo haalarissa mutta sitten taas vastaavasti housut ovat ohkasempaa. Tai sitten en ole vaan löytänyt oikean materiaalin housuja. Toisena takki-housu settinä meillä on Polarnin setti ja kuten Neven yllä mainitsi niin se on enempi sellaista Uffomaista ja oli meillä jo viime syksynä käytössä eikä ole mennyt miksikään. Tosin eipä tuo neiti nyt niin rymyäkään.
 18. Ainakin Lascal Buggy Board mini sekä maxi sopii.
 19. No sitten hyvät Navigatoritkin. Harmi ettei itselle enää tule käyttöä.. Onhan siinä varmaan toppaaminen kun on siellä alla, mutta jos ei muita vaihtoehtoja ole niin varmaan ne oikeat asennot yms. löytyvät sitten kokeilemalla ja lopuksi ei välttämättä tunnu enää ollenkaan hankalalta kun tottuu tekemään. Mun mielestä taas informaatiota tuli videosta todella hyvin kun kohta kohdalta näkyy miten mikäkin laitetaan.
 20. Mä kurkin tuossa taannoin noita videoita juurikin Navigatorista ja Dotista ja Dotissa ihastuin siihen kun vauvalle sai tehtyä sen pesän eli laitettua jalkopäädyn tarroilla umpeen. Ja itse mietinkin, että en varmaan edes kantokassia ostaisi vaan ihan makuupussissa pitäisin vauvaa siellä. Ja kesällä/lämpimillä ilmoilla tietysti vetoketju auki, mutta niin, että olisi käännettynä vauvan ympärille pesäksi. (vaikea kyllä selittää).
 21. Meillä oli 9 viikkoisella mukana äp-makuupussi koneessa ja muutoin kulki mandukassa/kantoliinassa. Koneesta oli jätetty tyhjä paikka meille viereen, joten siinä vauva kätevästi matkusti, mutta helppoa se todella oli muutoinkin. Ja todellakin kosteuspyyhkeet ovat pop.
 22. Mä voisin hyvin kuvitella, että mies lähtisi ja perhe jäisi jos olisi muita velvotteita Suomessa joita ei saisi järjestymään muulla tavalla esim. puolison työ. Ja jos olisi säännöllinen tapaaminen turvattu eli joko mies tai perhe voisi matkustaa tapaamaan toista vaikka esim. viikonloppu kerran kuussa. Tosin oma tilanteeni on antanut tähän pohjustuksen ja siksi mielipiteeni on poikkeava sillä meillä on ennestäänkin ollut pitkiä erojaksoja (mies töissä ulkomailla) ja pisin on ollut/tulee olemaan 9½ kuukautta vain skype yhteydellä. Kyllä sitä sen itse kestäisi jos ei olisi mahdollisuutta lähteä mukaan. Helppoahan tuollaiset järjestelyt eivät ole, mutta ei se maailmanloppu kuitenkaan olisi.
 23. ^ Buggy Board käy ainakin, ainakin heidän sivujen mukaan. http://www.buggyboard.info/node/9857 Esittelyssä Zappit, mutta samanlainen runkohan on Xtrassakin, joten ei muuta kun kiinni vaan.