Oonaliina

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Oonaliina

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 07/23/82

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Itsekin olen miettinyt, minkä lehden tilaisin. Kirjastosta olen käynyt lainamaassa Vauva-lehden vuosikertoja (kätevästi yksissä kansissa), mutta jos kerran Vauva-lehden artikkelit ovat vuosi vuodelta samankaltaisia, ei ehkä kannata pistää tilaukseen. Hmm...
  2. Tuo roskamyllyksi ryhtyminen oli hauska huomio Mutta itsellä saattaisi olla sellainen toive, että en antaisi äitiyden sanella kaikkea mitä teen. Välillä täytyy saada omaa aikaa, eikä lasta aina tarvitse ottaa kaikkialle mukaan, jos hoitopaikka vaan järjestyy muuten. Näissä täytyy tietysti vaan toivoa, että pysyy itse sanojensa takana...
  3. Ja vatsakipuihin voinee lukea myös närästyksen, joka on polttelevaa kipua hieman ylempänä vatsassa.
  4. Itsekin olen menossa varhaisraskauden ultraan, koska raskausviikkojen arvioiminen on muuten hankalaa (tärppihetki tuntematon, edellinen kierto jäi väliin). Saattaa siis olla, että joudun odottamaan vielä muutaman viikon, koska kannattanee mennä ultrattavaksi vasta kun viikkoja olisi ainakin sen 7-8.
  5. Minullakin vastaa juilii säännöllisen epäsäännöllisesti ja uskon, että osa tunteista liittyy närästykseen. Närästys säteilee ylävatsassa, mutta tarkkaa sijaintia on hankala sanoa. Erityisesti huomaan tämän tunteen iltaisin, päivisin en töissä ainakaan suurissa määrin kiinnitä asiaan huomiota.
  6. Poikaa väittää!
  7. Itsellä raskaus on aivan alussa, viikkoja noin 4+, mutta alavatsaa juilii. Tuntuu, että alavatsalla olisi hiekkapussi, se painaa ja välillä viilelteleekin jonnekin tuonne sivuille. Yöllä on pitänyt käydä vessassa, vaikka yleensä olen saanut yön nukuttua yhteen putkeen. Valkovuoto on lisääntynyt. Paleluakin voi olla, mutta toisaalta palelen kyllä usein muutenkin. Plussauksen aikaan lämmöt olivat 37 kieppeillä, usein päällekin. Ilmeisesti nämä vatsatuntemukset ovat normaaleja, siihen täytynee vain luottaa. En arvannut, että tässä vaihessa olo on hyvin hermostunut ja jännittynyt, jotenkin sitä vain ajatteli, että kun plussan saa niin kaikki on helppoa ja kivaa. Kuten edellinen kirjoittaja totesi, sydän kurkussa mennään.
  8. Itselläni plussaamisen kiertopäivän laskeminen on hankalaa, koska minulla ei ehtinyt olla kuukautisia ennen tärppäämistä (niitä menkkoja odoteltiin pidempään, vaikka ekasta oviksesta sainkin plussan). Mutta näitä teidän kertomia kp-lukemia katsomalla voisin päätellä, että plussatessa viikkoja on usein noin 4... Näin olen päätellyt, korjatkaa, jos olen väärässä.
  9. Myös Suvi Aholan omaelämäkerralliset kirjat kehitysvammaisen pojan äitinä olemisesta ovat mielenkiintoisia ja ennen kaikkea ajatuksia herättäviä. Näitä kirjoja on ilmestynyt ainakin kaksi.