Heini

Aktiivijäsen
  • Content count

    165
  • Joined

  • Last visited

About Heini

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Täysimetyksellä mentiin 4,5 kk ja nyt on muutama päivä maisteltu kasvissoseita. Soseita menee ihan vaan maistiaisia, eli maito on edelleen pääravinto toivon mukaan puolen vuoden ikään asti.
  2. Ei ole tullut ainakaan kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen. Voisin kyllä synnyttää ja vauvan ottaisin ilolla vastaan, mutta en jaksaisi olla vielä raskaana.
  3. Kävin neuvolalääkärillä.
  4. Ennen raskautta kokoni oli 75E. Raskauden aikana käytin kokoa 80F tai 80G ja nyt raskauden jälkeen ollaan samassa 75E:ssä. Imetän, mutta rinnat tuntuvat silti jotenkin pienemmiltä kuin ennen raskautta.
  5. ^ Sama kissaongelma; olisin halunnut lapsen nimeksi Emmi, mutta miehen vanhempien kissa on Emmi, niin eipä oikeen tuntuisi sopivalta antaa kyseistä nimeä.
  6. Meidän vauva oli 7,5 viikkoa, kun pidettiin ristiäiset. Ajankohta valikoitui sen mukaan, mikä sopi meille vanhemmille parhaiten ja onneksi sopi myös kaikille vieraille.
  7. Sain kukkia sairaalaan ja kotona odotti kaulakoru ja suklaata.
  8. Säännöllisistä supistuksista laskien 12h, mutta oikeasti oli supistanut melko säännöllisesti jo 6 tuntia ennen tuota virallista aikaa. Esikoinen oli kyseessä.
  9. Synnytys käynnistyi spontaanisti 40+5.
  10. En ole kauhesti miettinyt. Kummallakaan tai kummankaan suvussa ei ole mitään periytyvää tai muuten kinkkistä sairautta, joten ei ole tullut juuri ajatelleeksi.
  11. Harrastin juoksua säännöllisesti viikolle 15 asti, jolloin piti lopettaa kovat huimauksen vuoksi. Monenmoista muuta olisi kyllä pystynyt harrastamaan pitkäänkin, mutta laiskuus vei voiton... Kävelin kyllä paljon hyötyliikuntana, eli sain edes vähän liikuntaa.
  12. Me kuuntelimme kaikenlaisia vihjauksia lapsista enne häitä varsinkin minun äidiltäni. Häiden jälkeen vauvahöpinät loppuivat kuin seinään; ajattelivat varmaan että parempi olla hiljaa, etteivät ainakaan suututa meitä vihjailuillaan. Kun kerroimme vauvauutiset, vastaanotto oli erittäin innostunut, melkein liiankin innostunut
  13. Otimme Pohjolasta, kun kaikki muutkin vakuutukset on sieltä.
  14. Meillä puhuttiin vallan Elinasta. Sukupuolesta ei ollu tietoa eikä Elina ylipäätään ollut potentiaalinen nimivaihtoehto, mutta jostain syystä se muotoutui työnimeksi.
  15. Käytössä on neuvolasta ilmaiseksi saadut multivita-tipat. Annan 4 tippaa päivässä, ihan joka päivä en taida muistaa. Aikomuksena on kokeilla jotain muuta valmistetta pian, koska arvelen nykyisen aiheuttavan vähän vatsavaivoja.