Mimosa

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Mimosa

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Fennia. Vakuutus tuli tarpeeseen, koska pienelle laitettiin putket korviin yksityisellä. Jos meillä ei olisi ollut vakuutusta olisimme luultavasti edelleen jonossa liimakorvinemme. Suosittelen lapsivakuutusta, mutta yhtiöistä en osaa sen enempää sanoa. Fennia on toiminut meillä.
  2. Hapankorppua tuli syötyä hirmuisesti. Otin jopa ulkomaanreissulle mukaan hellittämään pahaaoloa. Toinen asia oli tuubitopit. Niitä kiskoin mahani päälle päiviittäin ja sain näin käytettyä normivaatteita, jotka muuten olisivat voineet olla liian lyhkäsiä.
  3. Esikoista odotellessani kävimme Japanissa asti. Siitä oppineena en todellakaan tällä kertaa halua matkustaa ensimmäisen kolmanneksen aikana. Matkasta jäi suurimmaksi muistoksi järettömän huono olo varsinkin pitkillä lennoilla.
  4. Tiedettiin esikon kohdalla etukäteen ja tälläkin kertaa haluamme tietää etukäteen.
  5. Kun pimu täytti vuoden lopetin imetyksen ja kuukautiset alkoivat viikon sen jälkeen.
  6. Raskauden aikana en saanut yhtään tavallista raskausarpea ja löllykkä vatsakin palautui bikinikuntoon nopeasti. Ainut murhe on, että napakorun kohta repeytyi pahasti, vaikka killutin oli jo kymmenisen vuotta roikkunut paikoillaan ja korunkin otin heti pois kun sain tietää raskaudestani. Onpahan näyttää lapsille esimerkki miksei kannata lävistyksiä hankkia.